gdje kod nas mogu najpovoljnije i najsigurnije nabaviti ladicu da si u laptop ubacim hdd na mjesto optickog pogona, a na mjesto hdd-a ssd?
http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.Xhdd+odd+adapter&_nkw=hdd+odd+adapter&_sacat=0&_from=R40
tu vidim da uz svaku pise za koje modele pase, znaci li to da ne radi sa ostalim laptopima? nema mi logike, trebalo bi raditi sa svakim jer je prikljucak na istom mjestu, kao i debljina optickog pogona..
e sad, ja imam asus n60dp koji ima "krivulje" preko optickog, znaci neravan vanjski dio, u skladu sa kucistem laptopa, a te sve ladice su manje vise ravne s vanjske strane (koliko ja vidim)..
mogu li sa svog optickog skinuti taj vanjski dio i prebaciti na tu ladicu kojoj ce biti hdd? da li se to moze na svakoj toj ladici ili samo na odredenima?
jer htio bi da sa vanjske strane laptop izgleda kao i do sada i da nista viri, ne zapinje i sl.
i zasto neki traze 50-60 dolara, a neki 8 dolara za istu stvar? pa nema tu nekih "specifikacija"
ajmo malo informacija, iskustava..
hvala