Evo ovako,danas mi je stigao black od 750gb iz linksa,u pc-u imam 3hdd-a 1 od 320gb segate 1 od 250gb wd(temperatura kritična) i taj black,i sada gledam temperature diskova i disk od 250gb ima temperaturu 63C a stoji iznad blacka,a black mi je 30C a segate 28C,imam 60mm vent koji direkt piri zrak u ta 3 diska i sada mi nije jasno dali je senzor na tom disku otišao ili je stvarna temperatura.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Provjeri s vise programa temp. !
Evo ovako,danas mi je stigao black od 750gb iz linksa,u pc-u imam 3hdd-a 1 od 320gb segate 1 od 250gb wd(temperatura kritična) i taj black,i sada gledam temperature diskova i disk od 250gb ima temperaturu 63C a stoji iznad blacka,a black mi je 30C a segate 28C,imam 60mm vent koji direkt piri zrak u ta 3 diska i sada mi nije jasno dali je senzor na tom disku otišao ili je stvarna temperatura.
Pipni ga prstom, osjetit ćeš razliku izmađu 30 i 63 stupnja.
Provjeri s vise programa temp. !
Na aidi mi pokazuje 63 na HWu 62.
Pipni ga prstom, osjetit ćeš razliku izmađu 30 i 63 stupnja.
Evo sad probao i uopče nije vruč disk,malo kasnije ću probati staviti senzor od potenciometra pa vidjeti dali je to prava temperatura ili je senzor rekao zbogom.
Valjda ti je onda senzor u banani !