HDD Kritična temperatura

poruka: 5
|
čitano: 1.463
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
HDD Kritična temperatura

Evo ovako,danas mi je stigao black od 750gb iz linksa,u pc-u imam 3hdd-a 1 od 320gb segate 1 od 250gb wd(temperatura kritična) i taj black,i sada gledam temperature diskova i disk od 250gb ima temperaturu 63C a stoji iznad blacka,a black mi je 30C a segate 28C,imam 60mm vent koji direkt piri zrak u ta 3 diska i sada mi nije jasno dali je senzor na tom disku otišao ili je stvarna temperatura.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HDD Kritična temperatura

Provjeri s vise programa temp. !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: HDD Kritična temperatura
kruskar kaže...

Evo ovako,danas mi je stigao black od 750gb iz linksa,u pc-u imam 3hdd-a 1 od 320gb segate 1 od 250gb wd(temperatura kritična) i taj black,i sada gledam temperature diskova i disk od 250gb ima temperaturu 63C a stoji iznad blacka,a black mi je 30C a segate 28C,imam 60mm vent koji direkt piri zrak u ta 3 diska i sada mi nije jasno dali je senzor na tom disku otišao ili je stvarna temperatura.

Pipni ga prstom, osjetit ćeš razliku izmađu 30 i 63 stupnja.

14 godina
Re: HDD Kritična temperatura
Haf932 kaže...

Provjeri s vise programa temp. !

Na aidi mi pokazuje 63 na HWu 62.

bradonja_85 kaže...
kruskar kaže...

Pipni ga prstom, osjetit ćeš razliku izmađu 30 i 63 stupnja.

Evo sad probao i uopče nije vruč disk,malo kasnije ću probati staviti senzor od potenciometra pa vidjeti dali je to prava temperatura ili je senzor rekao zbogom.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
15 godina
HDD Kritična temperatura

Valjda ti je onda senzor u banani !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice