eto u mojoj dugogodišnjoj kompjuterskoj karijeri desilo se nešto novo (kako iznenađujuće) :).
sa kompom je sve bilo u redu.navečer sam na jedan film preko virtual duba lijepio titlove :). drugi dan upalim komp a ono particiju D: koja mi služi za krcanje jer na C: su windowsi (dakle pričam o 1 disku sa 2 particije) prikazuje da je ona u RAW formatu. kada kliknem na disk pita me da li ga želim formatirati. kada stavim ok formatiranje se ne može završiti. probao sam system restore ali ništa jer mi ne da da odaberem neki stariji datum.
nakon toga reinstaliram windowse međutim bez utjecaja. ubacim UBCD probam HDtune koji kaže da je disk zdrav ali mi ima čudan graf rasipanja. nakon toga ubacim i hiren's boot preko kojeg pokrenem nekoliko programa za checkiranje diska na kojem mi jedan izbaci da postoji bad sector kojeg je nakon pregleda popravio. nakon toga pokrenem i sea tools koji kaže da je disk ok.
mislim da sam iscrpio poprilično puno opcija bez rezultata. da li je netko imao ovakav problem?
p.s. HDD je Seagate Baracuda 250 GB, 16 MB cache, SATA