Hdd do 400 kn

poruka: 10
|
čitano: 1.358
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Hdd do 400 kn

Trebam hdd do 400 kn sa što većim kapacitetom u zagrebu. Našao sam ovaj. Dali taj valja ili ima neki bolji od 500 gb ili više za 400 kn?

Unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Hdd do 400 kn

Evo pogledaj si ovaj. Po mom misljenju tiši i kvalitetniji od hitachia

http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1010755

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2009 19:25 (mdax).
16 godina
neaktivan

taj ti je dobar mozes i ovaj....

http://ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1080066

Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
16 godina
neaktivan

Evo ako ti nije bed dati 50kn vise i imas Hard od 640gb za 450kn

LINK

xfire> bmw144 Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan

ne bih nikako preporucio .11 seriju od seagatea zbog ogromnih problema sa firmwareom. ja sam jedan od mnogih kojemu je krepao i ostao sam bez svega. zamjenio sam ga za WD caviar black koji je odlican ali ne ulazi tu u budzet pa sam predlozio .12 seriju koju ima par mojih poznanika i zadovoljni su

edit:

pardon ja sam ti dao za do 500kn krivo sam vidio. do 400 ili ovaj, a najbolje bi bilo kad bi skupio jos 50 pa prijedlog iznad

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2009 19:31 (mdax).
16 godina
neaktivan
Independent kaže...

Evo ako ti nije bed dati 50kn vise i imas Hard od 640gb za 450kn

LINK

najbolji do sada...ovoga definitivno uzmi...
Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
17 godina
Hdd do 400 kn

Pošto i sam planiram uskoro ulagati u diskove uključih se u ovu temu. I sam sam se odlučio za ovaj WDC 6400AAKS samo me zanima kako ide ovo s dostavom?! Koliko bi koštalo da npr. iz ZG-a disk dostave do VŽ-a?

Naravno ako je kupljen u ADM-u.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hdd do 400 kn

Uzeo sam ovaj. Sada kada sam ga ubacio u komp u biosu je ocitan, a u my computeru ga nema. Stavljen je na Primary Slave. Molio bih nekoga da mi objasni kako da konfiguriram hard u biosu ili winsima da ga se u my computeru ocita.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hdd do 400 kn

Evo sad sam gledao u device manageru je iso ocitan(slika 1), a u my computer nije(slika 2). Probao sam add hardware i kaže da hardware radi.

slika 1 slika 1
slika 2 slika 2

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kaiserus kaže...

Evo sad sam gledao u device manageru je iso ocitan(slika 1), a u my computer nije(slika 2). Probao sam add hardware i kaže da hardware radi.

Desni klik na My Computer - Manage - Disk Managment i formatiraj taj novi disk, i tako bi se trebao pojaviti i u my computeru

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice