Hard vrisno

poruka: 18
|
čitano: 1.421
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
vrisno hard

naime tokom reinstalacije windowsi restartali komp da bi zavrsili instalaciju i bam komp se smrzno u POST-u i ni makac od tamo.. odspojim hard i post normalno prodje..  e sad nabavio sam prek njuskala novi hard i bubno winse, i probo opet ustekat taj stari hard al gle cuda opet stoji u post-u. e sad dal ima spasa za taj hard posto mi na drugoj particiji slike,muzika,filmovi itd itd

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hard vrisno

Mozda ti je otisao samo sata kabel, promijeni kabel pa vidi.

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Hard vrisno

promjenio sam sata kabel te prikljucio na drugi molex i opet nista.. vidim samo logo od maticne i tu se smrzne....

13 godina
neaktivan
probaj premjestati ram plocice ili probaj pokrenuti bez jedne pa ju vrati i probaj bez druge.
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
15 godina

ne ne, s drugim hardom pc radi normalno

13 godina
neaktivan
radi li taj ispravan hard na ISTOM sata utoru?
15 godina

da

13 godina
neaktivan
oprosti ako je ovo vec netko pitao ali jesi probao pokrenuti komp s obadva diska?
13 godina
neaktivan
Hard vrisno

Nabavi ovo: http://www.links.hr/artikl-051.518.088

Tako možeš spasiti podatke, spojiš disk u to, priključiš na USB i kopiraš :)

bravoroms.wordpress.com - BravoRoms - HTC Desire ROM reviews
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Suddenly Psychotic kaže...
oprosti ako je ovo vec netko pitao ali jesi probao pokrenuti komp s obadva diska?

ma da probo sam i to i opet zapne na post-u..

da jedino da probam uzet eksterno kuciste i prek usb-a spojit i spasit sta se moze...

16 godina
neaktivan
sinkee kaže...
Suddenly Psychotic kaže...

ma da probo sam i to i opet zapne na post-u..

da jedino da probam uzet eksterno kuciste i prek usb-a spojit i spasit sta se moze...

Ako ti je disk SATA onda u BIOS pogledaj dali je postavljen ACHI mod. I nisi rekao koji windowsi instaliraš? Jel Windows XP ili sedmicu?

15 godina

da, disk je sata... i nemrem uopce uc u bios ak mi je ukopcan taj hard vec se smrzne na logu od maticne... to mi se dogodilo prilikom instalacije win7 al to je mislim manje bitno.

16 godina
neaktivan
sinkee kaže...

da, disk je sata... i nemrem uopce uc u bios ak mi je ukopcan taj hard vec se smrzne na logu od maticne... to mi se dogodilo prilikom instalacije win7 al to je mislim manje bitno.

Iskopčaj taj sata disk i dal možeš ući u BIOS? 

13 godina
neaktivan
moze
15 godina
Hard vrisno

da, kad ga iskopcam onda normalno ulazi u bios, al cim ga ukopcam onda se smrzne na POST-u

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
jedino ti preostaje kupovina vanjskog kucista
16 godina
neaktivan
sinkee kaže...

da, kad ga iskopcam onda normalno ulazi u bios, al cim ga ukopcam onda se smrzne na POST-u

Prije nego što kupiš to može bit smrdani kabel za hdd pa ta ak imaš prijatelja da posudiš sata kabel pa isprobaš.  Sata kabel obično su loše kvalitet pa se nekad zna prekidat dovod podataka za hard diskove. Sata kabel nisu baš skupe a košta oko 15kn. 

Ako stanje ne popravlja onda je sigurno hard disk na izdisaju.

14 godina
neaktivan
Hard vrisno

Meni se ista stvar dogada kad stavim svoj F3 u externo Icy Box kuciste i spojim preko SATA kabela (ima tu mogucnost). Komp se jednostavno smrzava na POST-u. Kod mene je problem u nekom neispravnom cipu(ili sto vec) na externom kucistu.

Ofc.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice