Hard disk

poruka: 10
|
čitano: 4.805
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Hard disk

Ako kupim novi hard i stavim ga u komp oće li on bez instalacije i reinstalacije windowsa normalno raditi?Ja sam noob u tome.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2009 14:43 (mokro more).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Hard disk

I od kolko gb hard da kupim?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2009 14:50 (mokro more).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hard disk

pa ako ti ovaj koji sada imas ostane u kompu na master ,a ovaj novi koji kupis stavis na slave, onda ce ti normalno radit.

Intel E8400@3.6GHz , 4 GB (2x2GB A-DATA 800MHz) , GA-P31-DS3L , Gainward HD4850GS
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Hard disk

A kako to namjestiti BIOS ili?

16 godina
neaktivan
mokro more kaže...

A kako to namjestiti BIOS ili?

imas na hardu jumpere i s njima namjestis.
Intel E8400@3.6GHz , 4 GB (2x2GB A-DATA 800MHz) , GA-P31-DS3L , Gainward HD4850GS
16 godina
protjeran

Ok puno hvala.

16 godina
neaktivan
Hard disk

U kompjuteru imam hdd seagate barracuda 7200.10 250 gb na kojem je windows,i sad sam stavio u komp.još jedan isti takav hdd i komp. mi ovaj drugi ne prikazuje kad otvorim moje računalo nego prikazuje samo onaj prvi hdd.U biosu imam Ide channel 0 master

Ide channel 0 slave

Ide channel 1 master

Ide channel 1 slave

Zanima me gdje staviti glavni hdd na kojem je windows,na koji staviti drugi hdd i na koji staviti optički uređaj dvd,i na koji hdd moram staviti jumper.

Intel core 2 duo E4500,2x2.2 ghz Mb gigabyte 945P-DS3,s775 Ram 2GB PC5300,667Mhz HDD Seagate Barracuda 7200.10 250GB,16MB GF 8500 GT 512MB Thermaltake VE7000BWS Soprano DX FortroN BlueStorm 500w Samsung SM 940NW 19" LCD Vodeno hlađenje Thermaltake big water 745

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hard disk

Ako spajaš putem SATA sučelja netrebaš se brinuti za master/slave itd, a ta Barracuda ima SATA sučelje.

Jel ikako moguce da ga spojis putem SATA?

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.2.2009 10:03 (ReiKo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ReiKo kaže...

Ako spajaš putem SATA sučelja netrebaš se brinuti za master/slave itd, a ta Barracuda ima SATA sučelje.

Jel ikako moguce da ga spojis putem SATA?

Točno.
Ako je Hard SATA ili SATA2 ne trebaš brinut za jumpere. Spoji ga na SATA i onda pokreni računalo. 
Procesor: Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz 2MB Cache 800Mhz FSB Matična Ploča: BIOSTAR G31-M7 RAM: 2GB Kingmax DDR2 800Mhz Grafička Kartica .: Club3D Radeon HD4550 512DDR3
16 godina

Kolko otprilike košta WD-ov disk s oko 640 Gb i koji je po vašem mišljenju najbolji . 

emerik
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice