Ovako, kupio sam novi kompjuter s Windowsom 8 i nakon mjesec dana memorija se punila i punila sve dok nije došlo do 0 bajtova slobodnog prostora. Obrišem nešto do sutra se opet napuni. Prije nego što počnete pisati pogledajte temu "Hard disk se sam od sebe puni." OBAVEZNO! To je moja prošla tema. Sve što su mi u toj temi predložili ja sam isprobao, ali i dalje ne pomaže.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako mi dođe: Popravi ovaj pogon.
Windows je na pogonu pronašao pogreške koje se moraju ispraviti. Zatvorite ovaj dijaloški okvir i popravite pogon. Stisnem zatvori i ništa se ne događa.
Pa si onda morao otvoriti novu temu? Vjerojatno imaš virus nekakav.
Pa si onda morao otvoriti novu temu? Vjerojatno imaš virus nekakav.
Morao sam otvorit novu temu jer sam onu zaključao jer je problem bio riješen i evo sada se opet to događa. Nemam virus to sam siguran jer sam napravio svašta u vezi toga.
http://www.bug.hr/forum/topic/tvrdi-opticki-diskovi/hard-disk-se-sebe-puni/191905.aspx?page=0&jumpto=3764663&sort=asc&view=flat
A za provjeru gdje su ti mape koje ti puno zauzimaju - Disk Savvy te može usmjeriti.
A za provjeru gdje su ti mape koje ti puno zauzimaju - Disk Savvy te može usmjeriti.
Neću moći skinut iako stavim u D: jer C: pokreće instalaciju.
Ali idem probat nešto izvest.
Ma zapravo, odvest ću ja njega na servis jer već jako dugo samo to pokušavam riješit, a i mislim da sam i disk saavy već probao.