Hard disk ne radi

poruka: 16
|
čitano: 9.996
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Poz svima, stao hard mi ? :(

cao svima ovde, msm ne bi vas ni nasao da nisam u problemu, i ajde ovde se registrujem odma.

hardidsk WD caviar black sata 64mb chace WD1002FAEX mi stao, sinoc legao, ugasio kompijuter, danas da upalim nece da se pokrene komp, zakuca na ekranu ono tek odziv nesto express , i stoji, pre i biosa, i misha i tastature pred ulaz u bott scren.

nema mu oko godina i po 2, a na njemu mi 3 win 7 64 i svi podaci :( bavim se muzikom, sve mi vano na njemu, nema filmova , mp3 , nego samo podaci semplovi itd, svega vaznog,

sta mislite sta je? kako da ispitam sta da uradim,? poz

0 13 hvala 0
16 godina

sjedi 1 iz gramatike...

kako misliš imaš 3 win 7 ? triple boot misliš?

Moj PC  
11 0 hvala 0
17 godina

Kao prvo malo se potrudi sa pisanjem - redoslijed riječi, interpunkcija, itd.

Iz ovog tvog napisanog ništa nisam skužio i razumio što si htio reći.

Daj malo više podataka o kompjutoru i komponentama (popuni Moj PC u profilu),

tek tada ćemo ti moći dati neki savjet za rješenje nastalog problema.

Da li čuješ beep? Koliko puta beep-a (brzo, sporo, kontinuirano ili isprekidano)?

Da li ti se učita BIOS? Da li javi neku poruku o grešci?

Počinju se dizati Windowsi pa stane?

.

.

.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

jebbiga izvinte, brzo sam pisao, znas ono kad ti ode celi zivot na hardu :(

odneo sam ga odma danas u radnju gde sam uzeo ga, godina mu i po, a 2 god imam garanciju, kazu pokusacemo spasiti?!! da se ubijem !!

das pare na najbolji on nakon godine i po stane, i to ne da uspori, pa da znam da je vec tu to pri kraju disk, nego samo stane zastopa celi komp, to jest na pocetku kad upalim racunar, pre biosa zastopa,

kad ubacim kablo u njeg osetim da radi, al ne cujem ga da krene da ucitava, kao da se muci tu, ne znam, i to je sve,

menjao kablove , al nije do njih, msm novi mi, sve DIE, i sata diskovi, komp jak, i nema veze procesor i memorija sa njim , drugi hard disk sto je bio radi, al dzaba mi od njeg, on stariji i win 8 kao test na njemu a na ovom novom sve mi za posao, :(

0 8 hvala 0
14 godina
Re: Poz svima, stao hard mi ? :(
branoy kaže...

jebbiga izvinte, brzo sam pisao, znas ono kad ti ode celi zivot na hardu :(

odneo sam ga odma danas u radnju gde sam uzeo ga, godina mu i po, a 2 god imam garanciju, kazu pokusacemo spasiti?!! da se ubijem !!

das pare na najbolji on nakon godine i po stane, i to ne da uspori, pa da znam da je vec tu to pri kraju disk, nego samo stane zastopa celi komp, to jest na pocetku kad upalim racunar, pre biosa zastopa,

kad ubacim kablo u njeg osetim da radi, al ne cujem ga da krene da ucitava, kao da se muci tu, ne znam, i to je sve,

menjao kablove , al nije do njih, msm novi mi, sve DIE, i sata diskovi, komp jak, i nema veze procesor i memorija sa njim , drugi hard disk sto je bio radi, al dzaba mi od njeg, on stariji i win 8 kao test na njemu a na ovom novom sve mi za posao, :(

Mislim ja dda ti hard disk je otišo. Ako kažešđ  da ti ganeće da učitava, onda je garant hard ddissk ošo.

pokido se, ako razumeš što hoću da ti kažem.

ako si menjo kablove, DIE i TASA kablove, onda nije do kablova,.... to je sve.

ako ti je komp zaštopa, probaj s ovim da ga oštopaš, često da zna zaštopa kad ga ne koristiššš kako treba da koristiš, ga...

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
14 godina
neaktivan

Vladin izvanbračni sine{#},

nijesmo mi krivi što ti je ćale napravio bućkuriš od crnjaka; plešući kolo s evginim mačkicama ispalo mu je krvavo E teško pet banki aj-bi-es-a na pogon magnetske glave probabli i eto ti šajzeka.  {#}

Pričekaš da vidiš  što kažu na servisu, ako ti hard disk ima još uvijek jamstvo (trebao bi svakako imati jer crnjaci imaju 3 godine), ionako ti svejedno jer ćeš dobiti novoga u slučaju potrebe.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 18:08 (Caesar et Brutus).
Moj PC  
2 1 hvala 1
12 godina
neaktivan

jebiga ja vise razumem sad sta sam ja napisao nego sta ste vi pisali,, toliko. jest mi prvi post, al nije fer da se zajebajete na tudju nesrecu. pozz svima uglavnom.

0 7 hvala 0
13 godina

da li se iz diska čuju ovakvi slični zvukovi?

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 18:20 (peace_of_cake).

0 0 hvala 0
16 godina
Autoru teme,stvar je u tome da pišeš nesuvislim,fejsbuk žargonom kao da smo ti ekipa iz razreda.
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pišeš tako da te NE RAZUMIJEMO!!!. Lakše bi nekog gluhonjemog razumjeli.

Probaj sad ovako: polako slovo po slovo pretipkaj sve što si do sada natipkao, osobito pazi da koristiš pune riječi (a ne tipa "msm") i obrati pozornost na velika i mala slova i pogotovo točke i zareze (jer oni pokazuju kad jedna rečenica završi a druga počinje).

E kad to napraviš te logično i suvislo objasniš problem i njegove detalje onda ti možemo pomoći.{#}

pero_HR
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

pa aj da pisem nekoj deci, nego ovde starim lafovima, znaju svaku rec s neta kako ko pise? sve je napisano, kazem ti , samo stao, nemoze se pokrenuti kompijuter dok ga ne iskljucim iz struje, onda prepozna drugi HD na kojem je samo win 8, i taj radi udje u sistem, a ovaj na kome su 3 win 7 64, plus svi podatci, 5 godina mi je na njemu, nece, ajd da je usporio? al nije, sinoc radio na njemu , radila svaka particija i sve, brzoo, nista sporo, 1TB je, 64mb kesha, WD black, tacno godina i po dana,

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Poz svima, stao hard mi ? :(
branoy kaže...

pa aj da pisem nekoj deci, nego ovde starim lafovima, znaju svaku rec s neta kako ko pise? sve je napisano, kazem ti , samo stao, nemoze se pokrenuti kompijuter dok ga ne iskljucim iz struje, onda prepozna drugi HD na kojem je samo win 8, i taj radi udje u sistem, a ovaj na kome su 3 win 7 64, plus svi podatci, 5 godina mi je na njemu, nece, ajd da je usporio? al nije, sinoc radio na njemu , radila svaka particija i sve, brzoo, nista sporo, 1TB je, 64mb kesha, WD black, tacno godina i po dana,

Samo mi nije jasno zbog cega imas tri ista Windows-a ?

17 godina

Žao mi te, ali ako su ti podatci toliko bitni zašto nemaš backup barem onog najbitnijeg?

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

jebiga imam do pre jedno 2 godine, stalo mi nesto na usb hd 600gb, al zadnje dve nemam nista :( rekoh nov disk, pocecu kad osetim i jedan manji problem, al nisam sumnjao niti verovao da najskuplji disk bukvalno stane nakon godinu i po samo tako, nista da uspori da osetim nesto da se desava, a do juce letio

3 win? pa sve mi podeljeno,

u jednom samo grafika i ti programi, drugi muzika DAw , treci samo igre i zajebancija, i vecinom na sve tri razliciti antivirusi, znao sam spasavati rucno neki win 7 id drugog, otkrijem gde su virusi pa ih rucno izbrisem, ili ako neka datoteka bila zarazena iz drugog prebacim clean. itd mogu sta zelim kad imam ih vise

0 0 hvala 0
16 godina

Dobro, daj pustite čovjeka na miru...-.-

Uglavnom, rekao si da si već dao disk na servis, tako da sada nema drugog nego čekati...ako je disk stvarno krepao, postoji ekipa koja se bavi spašavanjem podataka, ali da te odmah upozorim - cijene su paprene.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

2 0 hvala 0
16 godina
moderator
Hard disk ne radi

Prekinite raspravljati o tome tko kako piše i pomognite ako želite/možete, ako ne onda napustite temu!

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
Moj PC  
3 0 hvala 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice