Hard disc problem pasword

poruka: 4
|
čitano: 1.535
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Hard disc problem administratorska lozinka

Imam disk iz laptopa koji ima administratorsku lozinku,i koju znam.Moj problem je u tome što laptop ne radi pa sam hard prebacio u moj komp i kako da sad uđem u taj hard da bi mogao prebaciti sve podatke sa harda.Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Hard disc problem administratorska lozinka
probaj iz neke live linux distre
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
13 godina
protjeran
wasp kaže...

Imam disk iz laptopa koji ima administratorsku lozinku,i koju znam.Moj problem je u tome što laptop ne radi pa sam hard prebacio u moj komp i kako da sad uđem u taj hard da bi mogao prebaciti sve podatke sa harda.Hvala.

Oprosti, ali admin lozinka ne bi trebala predstavljati problem. Ako je samo to, onda preuzmi vlasništvo (googlaj take ownership) te iskopiraj podatke. No ako su podaci enkriptirani (imena datoteka i foldera obojana zelenom bojom), importiraj enkripcijski klljuč koji si eksportirao kada si radio enkripciju podataka. Ako to nisi napravio, nađi nekoga sa identičnim laptopom, stavi disk unutra bootaj, ako imaš sreće, moći ćeš dekriptirati podatke... inače, slobodno formatiraj disk jer do podataka nećeš doći.

ex Father_Dougal
16 godina

@ wasp,

-moraš ga spojiti na računalo koje nudi HDD pass u BIOSu (svaki notebook, većina brand PCa kao HP-IBM-Dell..).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice