imam stik od 8 gb i zanima me kako da ga premjestim u ntfs?treba neki program ili?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
google is your friend!
otvori command prompt (cmd) i upiši slijedeće:
convert drive letter: /fs:ntfs
"drive letter" zamijeni sa slovom koje predstavlja tvoj stik.
Externi HDD (Silicon Power Rugged Armor A80 750 GB) sam kupio sa fat32, kada pokusam da prebacim na njega fajl veci od ~4 GB, izbaci mi je neku poruku "unsupported" ili tako nesto, dali je to zbog fat32, sto znaci da bi ga trebao formatirati u ntfs?
Da.

imam stik od 8 gb i zanima me kako da ga premjestim u ntfs?treba neki program ili?
Najjednostavnije u Win. Explorer-u (ili My Computer - Računalo) - desni klik na ikonu stick-a, u padajućem izborniku odaberi FORMAT, u format kartici označi NTFS, zadana veličina mape i odznačiti Quick(brzo) formatiranje. Iza toga pritisni start, s tim da računaš da će ti svi podaci na stick-u biti obrisani na što ćeš biti i upozoren skočnom porukom.
Najjednostavnije u Win. Explorer-u (ili My Computer - Računalo) - desni klik na ikonu stick-a, u padajućem izborniku odaberi FORMAT, u format kartici označi NTFS, zadana veličina mape i odznačiti Quick(brzo) formatiranje. Iza toga pritisni start, s tim da računaš da će ti svi podaci na stick-u biti obrisani na što ćeš biti i upozoren skočnom porukom.
Taj je problem odavno rijesen. Pogledaj datum!