Externi HDD

poruka: 12
|
čitano: 1.448
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Externi HDD Problem

Sad sam pretrazio i nema ngdje na forumu odgovor na pitanje koje imam:

Kupio sam prije neke 3 godine Externi HDD od 160gb i kuciste od GEMBIRD. Kada sam dosao kuci pc nije htio da ga prepozna, pa sam nakon mjesec dana otisao u servis gdje je covijek u roku od 2 minute sredio problem. Rekao mi je da ga nisam dobro instaliro. Koristio sam ga oko godinu dana i onda sam ga izvadio i ugradio u racunar i koristio do sada. Formatiro sam ga i vratio u externo kuciste medutim sada imam isti problem. U disk managmentu ga ne vidim, a u device menegeru ga prepoznaje kao unknow device, trazio sam drivere u system i system32 folderu medutim smao ga prepozna kao uknow device. direktno je spojen na struju, nije preko racunara.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Externi HDD Problem

Možda je do kontrolera u ekternom kučištu. Probaj s nekim drugim eksternim kučištem.

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
16 godina
neaktivan
Externi HDD

kupio sam kuciste za 40€ u to vrijeme i covijek mi je rijesio problem na tom kucistu tako da sam siguran da se opet moze rijesiti na isti nacin samo ne znam kako.

0 0 hvala 0
17 godina
Externi HDD

Koje windowse imas?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Externi HDD

Windows 7 Ultimate build 7600 ako treba detaljno :P

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 19:18 (NedoDS).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Externi HDD

bilo ko?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Externi HDD
NedoDS kaže...

kupio sam kuciste za 40€ u to vrijeme i covijek mi je rijesio problem na tom kucistu tako da sam siguran da se opet moze rijesiti na isti nacin samo ne znam kako.

Znači prije 3 godine si kupio to kučište na kojemu je taj čovjek to sredio?

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
16 godina
neaktivan

2-3 godine i desila mi se ista stvar. pc prepozna ali kao unknown device, i sad ne znam da li je potrebno mozda neke drivere instalirati ali gledo sam na stranici proizvodaca kucista i nema nista ...

16 godina
neaktivan
NedoDS kaže...

2-3 godine i desila mi se ista stvar. pc prepozna ali kao unknown device, i sad ne znam da li je potrebno mozda neke drivere instalirati ali gledo sam na stranici proizvodaca kucista i nema nista ...

Mislim da je do kontrolera... Probaj u neko drugo kučište staviti disk pa vidi hoće li raditi

16 godina
neaktivan
Externi HDD

Nije 1000000% zbog kucista i to sam naglasio vec nekoliko puta, de nemoj pricat o necemu ako neznas.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NedoDS kaže...

Nije 1000000% zbog kucista i to sam naglasio vec nekoliko puta, de nemoj pricat o necemu ako neznas.

Zači potpuno si siguran da kontroler nije u banani?? Onda nemam pojma zbog čega ti ne radi disk dok je u kučištu Namigiva

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice