Externi Hard do 900kn??

poruka: 22
|
čitano: 3.638
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Externi Hard do 900kn??

Pozdrav!!! Evo pošto nisam baš upoznat sa cijenama externih hardova zanima me di bi u Zagrebu bilo najjeftinije uzet neki externi hard disk do 800-900kn al da je 1tb na više???

imam od 600gb toshiba externi s kojim sam jako zadovoljan pa me zanima dal da uzmem još jedan od 1tb ili ima jeftinijih al da su kvalitetni?

evo svaka informacija je dobrodošla!!!

Hvala unaprijed

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.8.2010 10:33 (Rio Delwega).

0 0 hvala 0
17 godina
Externi Hard do 900kn??

imas u ADM-u po prihvatljivim cijenama

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Externi Hard do 900kn??

a koji bi bio najkvalitetniji po toj cijeni do 900kn?ako moze preporuka?čitao sam dosta po forumu ali nikako se odlučit, uvijek mi wd pada u oko ali opet je i najskuplji!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Externi Hard do 900kn??

WD 1500gb

WD 1000gb malo kvalitetniji (elite)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Externi Hard do 900kn??
Rio Delwega kaže...

a koji bi bio najkvalitetniji po toj cijeni do 900kn?ako moze preporuka?čitao sam dosta po forumu ali nikako se odlučit, uvijek mi wd pada u oko ali opet je i najskuplji!

ja od eksternih imam samo WD i mogu preporučiti jer nisam imao nikakvih problema, od ostalog nisam probao

15 godina
neaktivan
Externi Hard do 900kn??

uuu, evo naso sam za manje od 600kn wd 1tb, al dajte mi recite koja je razliak u njima, evo stavit ću par linkova diskova, jer ima neki elements desktop, pa onda neki my book pa book elite...ne kuzim se bas u to, :)

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_29_108&products_id=8437

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_29_108&products_id=8438

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_29_108&products_id=7752

evo dajte molim vas recite koji je najbolji, ja sam mislio ovaj 780kn 1,5tb, i niej mi bitno dal je 2'0 il je 3'5

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Externi Hard do 900kn??

auuu, al kasnim...da evo i ja sam baš te izabro...mislim da bih mogao ovaj 780kn, 1,5tb....samo koja je razlika između ovogh elite za 915kn 1tb i ovog 780kn sa 1,5tb???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja ti preporucujem da si kupis u sloveniji ako zivis na sj.hrvatske kao ja  imas wd eksterni 1 tb za 105 eura - pdv dode te jeftinije od 700 kn ducan yse zove big bang ili idi u mimovrste xD

17 godina
Rio Delwega kaže...

auuu, al kasnim...da evo i ja sam baš te izabro...mislim da bih mogao ovaj 780kn, 1,5tb....samo koja je razlika između ovogh elite za 915kn 1tb i ovog 780kn sa 1,5tb???

elite je uspravan, ovaj drugi ne, možda ima razlike u software-u, druge nema

najbolje idi na stranicu proizvođača pa usporedi

- bitne razlike u performansama nema

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.8.2010 10:53 (igy).
15 godina
neaktivan
Externi Hard do 900kn??

malo mi je daleko, ja sam u zg-u a i nemam kad otić, nije problem za lovu saqmo me zanima koje je kvalitetnije!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rio Delwega kaže...

razlike su ti neke gluposti nista vaznoga

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.8.2010 10:55 (xnight_hunterx).
15 godina
neaktivan
Externi Hard do 900kn??

Aha, ok...znači 3'5 je brzi u radu od 2'0 kolko sam skuzio?i još nekaj, ovaj elite ima neke mogučnosti koje ovaj desktop nema...o čem se radi i dal je razlika u brzini 2 i 3'5 zanemariva ili ne?hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rio Delwega kaže...

Aha, ok...znači 3'5 je brzi u radu od 2'0 kolko sam skuzio?i još nekaj, ovaj elite ima neke mogučnosti koje ovaj desktop nema...o čem se radi i dal je razlika u brzini 2 i 3'5 zanemariva ili ne?hvala

ja tebe nisam skuzio o kakvim 3'5 i 2'0 ti?

razlika između eltie i desktop je da elite radi neki backup i ima neke gluposti jos koje su zanemarive dok je ovaj desktop jednostavo hdd kojeg ukopcas i nema komplikacija mislim da ima je brzina ista

EDIT:sad sam provjerio sto to taj elite ima

1 tehnologija je da mozes neki mjenjat neki mali screen na kojem pise kolko je hdd jos slobodan (beskorisno jer imas to na monitoru pod my computer)

2 tehnologija slicna glupost koja ti isto prikazuje kolko ti je hdd slobodan ali na kompu -.-

3 ajde to je ok mozes stavit password na hdd ali to mozes i na obican samo si skines neke programe

i jos ima neki automatic backup koji mozes i sam radit bezveze vjerojatno ce ti ext hdd biti backup za nesto i ces na njega spremat tako da i to je beskorisno

to su samo gluposti dodali da bi mogli cijenu povisit

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.8.2010 11:45 (xnight_hunterx).
15 godina
neaktivan
Externi Hard do 900kn??

ma kolko ja znam, postoje 2'0 hardovi koji imaju svoje napajanje i vrte na 5400, a 3'5 nema u sebi već ga moraš prvo u struju ukopčat  i radi na 7200...sad dal sam ja krivo naučio neznam, ali navodno da ovi 3'5 rade brze od ovih 2'0???

0 0 hvala 0
17 godina
Rio Delwega kaže...

ma kolko ja znam, postoje 2'0 hardovi koji imaju svoje napajanje i vrte na 5400, a 3'5 nema u sebi već ga moraš prvo u struju ukopčat  i radi na 7200...sad dal sam ja krivo naučio neznam, ali navodno da ovi 3'5 rade brze od ovih 2'0???

Baš tako kako si reko... 2'0 imaju elektroniku u sebi i dovoljno je da se spojis preko usb-a, dok za 3'5 ti treba i napajanje za njega tj do njega.

16 godina
neaktivan
Rio Delwega kaže...

ne nego imas 2.5'' hdd i 3.5'' hdd 2.5 su ti oni tanki kao npr ovaj a 3.5 su ti full size kao sto ih imas u pc-u

a 2.5 se spaja samo sa usb-om a 3.5 sa usb-om i napajanje posebno

ali meni su osobno 2.5 jako glupi jer im je kapacitet mali i spori su kad su tanki naravno to ti je vise fenci sminka

15 godina
neaktivan
Externi Hard do 900kn??

da, tak sam naučio, imam bar neko osnovno znanje sto se tih stvari tiče, hehe, ali premalo...ugl ukratko, dal da uzmem 2'0 ili 3'5, ne prenosim ga, ako da onda rijetko???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rio Delwega kaže...

da, tak sam naučio, imam bar neko osnovno znanje sto se tih stvari tiče, hehe, ali premalo...ugl ukratko, dal da uzmem 2'0 ili 3'5, ne prenosim ga, ako da onda rijetko???

pa 3.5 naravno jeftiniji, veci kapacitet i brzi

a za sto mislis koristit hdd?

ja svoj imam da gore stavljam sve instalacije i filmove (storage) i ukopcan mi je u komp stalno pa se gasi i pali kao i komp ako ti mislis isto nema smisla 2.5 uzimat

15 godina
neaktivan
Externi Hard do 900kn??

tako je, baš za spremanje starih filmova i muzike i svega i svačega sto ne koristim, ali što bih volio sačuvati!znači 3'5!hvala puno, budem uzeo ovaj 1,5tb...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rio Delwega kaže...

tako je, baš za spremanje starih filmova i muzike i svega i svačega sto ne koristim, ali što bih volio sačuvati!znači 3'5!hvala puno, budem uzeo ovaj 1,5tb...

inace taj desktop ti je bas namjenjen za spremanje zato i nema nikakvih beskorisnih komplikacija kao ovaj elite

taj WD 3.5'' 1.5tb ti je super

15 godina
neaktivan
Externi Hard do 900kn??

ok, 780kn je odlična cijena za to, budem zel njega...hvala svima na pomoći..

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice