External Hard Drive - Cloud Storage

poruka: 2
|
čitano: 1.333
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Vanjski diski kao Cloud storage

Pozdrav ekipa!

Evo dugo sam pregledavao forum ali nisam imao uspjeha u riješavanju mog problema.  Dali mi netko može pomoć?!

Trebam neki vanjski tvrdi disk 1-3T na koji bi spremio brdo crtanih filmova i filmova ali dali postoji mogucnost nabave u hr nešto kao ovo  

Znači imat vanjski tvrdi disk na koji se može spojit WIFI vezom (ili kako vać) sa više uređaja kako bi mi klinci mogli gledat crtiće.

Tvrdi disk smješten kod TV-a u dnevnom boravku a TV koji je u sobi  se spaja na njega preko wifi-a.  

Amater sam u svemu tome pa mi malo pomognite ako netko može :)

Pozdrav :)

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Vanjski diski kao Cloud storage
shark8 kaže...

Pozdrav ekipa!

Evo dugo sam pregledavao forum ali nisam imao uspjeha u riješavanju mog problema.  Dali mi netko može pomoć?!

Trebam neki vanjski tvrdi disk 1-3T na koji bi spremio brdo crtanih filmova i filmova ali dali postoji mogucnost nabave u hr nešto kao ovo 

Znači imat vanjski tvrdi disk na koji se može spojit WIFI vezom (ili kako vać) sa više uređaja kako bi mi klinci mogli gledat crtiće.

Tvrdi disk smješten kod TV-a u dnevnom boravku a TV koji je u sobi  se spaja na njega preko wifi-a. 

Amater sam u svemu tome pa mi malo pomognite ako netko može :)

Pozdrav :)

Hej!

Nisam baš u tome, ali ak imaš volje pogledaj YouTube videje, vjerojatno je to ono što tražiš.

Spojiš ga na svoj router i prostupaš mu bilo gdje, bio spojen doma na njega,ili preko neta.

Western Digital My Cloud

https://www.nabava.net/search.php?q=wd+My+Cloud

Prikazuje sve, gledaj samo My Cloud

Ili možeš naručiti "popravljenog" ravno od WD-a, po duplo manjoj cijeni:

https://www.wdc.com/en-ie/products/wd-recertified/my-cloud.html#RWDBCTL0020HWT-EESN

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.7.2017 17:10 (CyberDemonVZ).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice