Problem je očit. Pokvario mi se optički uređaj u prijenosniku i sad se pitam da li popraviti to sa kupovinom novog internog optičkog ili kupiti eksterni. Što vi mislite isplati li se u laptop od 3 god (opis u Moj PC) ulagati par stotina kuna?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sve zavisi koliko radiš sa internom pržilicom. Ja sam svoj laptop popravljao samo zato što je bio pod garancijom (zamjena pržilice). Da mi se sada to dogodi uzeo bi interni hdd, a vanjsku pržilicu ionako već imam koju sam uzeo više radi drugih. Koliko bi danas koštao interni hdd za tebe neznam.
uzmi si externu pržilicu (samo ne od samsunga, nepouzdane su), novac uložen u nju će ti trajati, jer ćeš ju moći koristiti i na drugim (budućim) kompjuterima, dok ak ugradiš novu internu pržilicu, sumnjam da ćeš ju ići kopati van kad budeš mijenjao laptop
Pa na to sam i mislio prijenosnik sam po sebi nije vrijedan popravka jer sam imao hrpu problema sa njim tako da će to zasigurno biti eksterni. A koji model i proizvođač, e pa mislim da bi to moglo biti ovo. LG-jeva obitelj nikad ne razočara bar koliko imam iskustva sa optičkim uređajima.
sestri sam kupio ovaj , jer si je kupila netbook bez optičkog čitača , i do sada se pokazao dobrim
http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=12735&catid=71