DVDRW neće da prži DVD-ove

poruka: 15
|
čitano: 4.110
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Imam LiteOn DVDRW SOHW-1213S. E sad prije par dana sam htio spržit nešto na Dvd, ali uvijek mi dođe poruka da je cd ili dvd full. Probao sam pržit na cd i to je uspjelo, ali na dvd nema teorije. Proba sam sve žive programe ali neće da prži. Proba sam sa traxdatom, verbatimom, i opet neće da prži. Instalirao sam čak i firmware, ali ni to nije pomoglo. Što da radim? Da kupim novu pržilicu ili???

0 0 hvala 0
17 godina
RE: DVDRW neće da prži DVD-ove

Upravo tako,kupi!

:-)

17 godina

Dali si pretrpao preko 4460 mb,pa kaže da ne može stati?

Po tvom komentaru jako bizarna pojava... Nemoj mijenjati firmware odmah.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne, nisam pretrpa. Neće uopće da mi registrira prazan dvd kad ga ubacim.

0 0 hvala 0
17 godina

Dam se okladiti da imaš neki od Alcohol programa instaliran. Ako imaš, on ima opciju "Ignore media type" negdje u svojim postavkama zbog koje ti se dešava upravo ovo što ti se dešava. No nije Alcohol jedini koji takvo što radi, pa pogledaj malo po opcijama programa koje koristiš za snimanje.

17 godina
neaktivan

Nemam alcohol na kompjutoru. Nije mi još treba pa... A nemam ni dameon tools. Ne znam, vjerojatno ću kupit novu pržilicu, a sa ovom se pozdravit.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ajd prije nego što se pozdraviš s njom, flashaj joj noviji firmware i to ovaj: http://codeguys.rpc1.org/firmwares/dvdrw/1653S.CS0T.patched-cf-mcled.rar. Neka te ne buni što je drugi model u imenu mape - evo što piše u opisu firmwarea:  CS0T - patched - crossflashing, multi-colored LED (for 1213S, 1613S, 1633S, etc.). E i pri snimanju ćeš dobit crvenu LED-icu ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2008 22:26 (tutix).
17 godina
neaktivan
tutix kaže...

Ajd prije nego što se pozdraviš s njom, flashaj joj noviji firmware i to ovaj: http://codeguys.rpc1.org/firmwares/dvdrw/1653S.CS0T.patched-cf-mcled.rar. Neka te ne buni što je drugi model u imenu mape - evo što piše u opisu firmwarea:  CS0T - patched - crossflashing, multi-colored LED (for 1213S, 1613S, 1633S, etc.). E i pri snimanju ćeš dobit crvenu LED-icu ;)

Ajd probat ću. BTW dobar ti je avatarSmijeh
17 godina
neaktivan

Evo proba sam i postalo je još gore. Sad neće ni da mi čita DVD-ove.

Znači, ne preostaje ništa drugo nego kupit novu pržilicu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Invictus kaže...

Imao sam jednom sličan problem. Nisam ništa ni radio. Nakon 2 mjeseca sam mi je misteriozno opet htio pržiti dvd-ove.

CORE 2 DUO E4300 @ 1.8GHZ
2 GB RAM 667MHZ
ASUS 7300 GT @ 475/920
17 godina
neaktivan

Jel bitno dal' prži ili ne prži??? nova je 200 kn, čemu gnjavaže?

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2008 3:19 (debugger).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...
Invictus kaže...

Imao sam jednom sličan problem. Nisam ništa ni radio. Nakon 2 mjeseca sam mi je misteriozno opet htio pržiti dvd-ove.

Ja sam ima takvih problema sa cijelim kompom. Neće da se upali i ja ga ostavim na par dana. Nakon toga opet radi.
17 godina

dvd je potrosna roba vise nego ista na kompu i njegabi trebalo mijenjati svako godinu i pol. radi se o zagrijavanjima i plastici koja usljed toga placa danak....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
debugger kaže...

Jel bitno dal' prži ili ne prži??? nova je 200 kn, čemu gnjavaže?

Malo sam sentimentalan. Ima sam je prvi u gradu pa zbog toga. Vidija san novu liteonku pa ću je naručit.
17 godina
neaktivan

Šteta što ne radi crossflashanje, nekima je uspijelo. Probaj vratit ovaj zadnji orginalni: http://www.liteonit.com/DOWNLOADS/ODD/SOHW-1213S/firmware/DR12TS0J.zip. Nemaš što izgubit. Ako ni to neće, onda je izgleda dala svoje.

LOL za ovo da prže treba kupovat svaku godinu. Kupuju se valda tek kad isprže svoje zadnje. Imam LG-jku koja promjenila 3 konfe, nedavno flashana novi firmwareom, sad prži DVD-ove na 16x i ne daje nikakve znakove umora. Meni je i 200 kn puno novaca...

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2008 15:35 (tutix).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice