Nakon što palim kompjuter i ako je cd unutra počne mi jako zujati a nakon minutu prestane, isto tako se događa i kada umetnem cd zuji jako pa prestane. Ima ko kakvo riješenje?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

A u kakvom su stanju sami CD/DVD mediji koje ubacuješ u pogon? Možda su oštećeni? Isto ti se dešava kad npr. ubacuješ
neki novi CD/DVD medij? Probaj očistiti DVD pogon, ali pažljivo.
ne
A u kakvom su stanju sami CD/DVD mediji koje ubacuješ u pogon? Možda su oštećeni? Isto ti se dešava kad npr. ubacuješ
neki novi CD/DVD medij? Probaj očistiti DVD pogon, ali pažljivo.
u dobrom su stanju, al baš ga vrti na max neko vrijeme i onda se primiri
Inace to je tak na svakom racunalu.
Dan zanimljivih tema :d
To je normalno,bez brige
A pazi ovo kod moje cure na laptop dvd przilica nece ocitat ORIGNIALE koji cudan problem kopije procita bez problema iz prve ali orignal nikako! mislio sam da je na laptopu otisao kontroler pa probao drugu i sa njom radi savrseno! probao sam ocisti laser ali nista orignale nece nikako da procita!
A pazi ovo kod moje cure na laptop dvd przilica nece ocitat ORIGNIALE koji cudan problem kopije procita bez problema iz prve ali orignal nikako! mislio sam da je na laptopu otisao kontroler pa probao drugu i sa njom radi savrseno! probao sam ocisti laser ali nista orignale nece nikako da procita!
zato sto originali nisu isti kao i obicni dvdovi koje narezes DVDovi.
neki dvd citaci nemogu citati double layer ili DVIX.