DVD-ROM problem gasi se

poruka: 6
|
čitano: 1.301
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
DVD-ROM problem - gasi se
Znači javlja mi se u zadnje vrijeme problem da kad se upali kompjuter sve bude normalno i nakon nekih par minuta, DVD kao počinje nešto učitavati iako nema ništa u njemu, i odjednom se čuje zvuk disconnectanja, i nema ga više u My Computer ? Ne znam što dovodi do ovoga pa ako može pomoć, radi se o Pioneer 216 seriji sad ne znam točno koja, i Windows 7 .

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: DVD-ROM problem - gasi se

Vjerovatno ti je ili SATA/Power kabal loš/labav, ili lagano pržilica odlazi (stavi zadnji firmeware, mislim da je iz 2009.).

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
14 godina
neaktivan
Može biti do kabla promjenio sam i za sada je sve OK ... Hvala
14 godina
neaktivan
I dalje imam ipak problem, DVD kao da stalno nešto učitava i to mi se dešavalo i prije, i kad windowse reinstaliram bude sve ok, onda opet počinje nakon nekog vremena određenog. Stalno se lampica pali na njemu kao da učitava i to u intervalima od minut dva, ide mi na živce..
15 godina
DVD-ROM problem gasi se

Imam Pioneer DVR 215 i stavil sam zadnji firmewire iako nisam imal nikakvih problema iako je stara kojih 5g. a bogme se i naprzila svega i svacega,  pa probaj i ti stavit. Ak nebu pomoglo kupi novu, bar u danasnje vrijeme nisu skupe !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: DVD-ROM problem gasi se

I sam sam imao isti problem. Jednostavno stara optika, kao i moj Pioneerac DVR-215DBK (iz 2008.).

Nadživio je bar sve LG-e, Samsunge, ASUS-e i Sony/NEC/Optiarc optike.

Sad imam LiteOn iHAS122 -> preporuka.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice