DVD pržilica

poruka: 29
|
čitano: 7.156
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
DVD pržilica

pozdrav...

zanima me da li ova przilica

''http://www.ve-mil.hr/Cjenik.aspx#Grp2_Simbol=optpog&c=C20107''

pod šifrom 1160069 moze przit one DVD-ove kapaciteta od 8.5GB

thx

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DVD pržilica

Može.

Ono DL u opisu je znak da može

C2D@3360mhz@1,35V,GA-P35-DS4,2GB DDR2 Kingmax@960mhz@2,2V
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: DVD pržilica

Ne piše ništa za Dual Layer, znači ne može, ali nisam siguran...

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.2.2008 20:23 (pc-haker).
17 godina
neaktivan

hmm....kaj sad...mene muci isto to...u opisu pise DL, al u samom nazivu ne pise Dual Layer

17 godina
neaktivan
DVD pržilica

piše:

http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1160069

Pogledaj malo bolje

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DVD pržilica

Moze...

Brzine snimanja:  DVD+-R DL 10x, DVD+-R 18x, DVD+RW 8x, DVD-RW 6x, DVD-RAM 12x, CD-R 48x, CD-RW 32x.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...

piše:

http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1160069

Pogledaj malo bolje

da...vidio sam to...al zasto u nazivu nisu stavili, a kod drugih jesu...to me zbunjuje.
Jel znas zasto je toliko jeftiniji od ostalih?
17 godina
neaktivan

Ova DVD pržilica je dosta jeftina, zato nemoj očekivat da će ti trajat nekoliko godina. Meni pržilica od 300 kn traje nekih godinu i pol - puno pržim, gotovo svaki dan, i već sam promijenio dvije pržilice od 250 - 300 kn,a sada imam skuplju od 500 kn i nadam se da će mi duže trajat.

17 godina
neaktivan
DVD pržilica

dobro pitanje.

Lightscribe im je bilo važnije?

Zašto je jeftiniji je dobro pitanje.

Ako ti je lightscribe nevažan uzmi rađe neku drugu marku.

Ja imam pioneer i prži sve kaj mu daš.

Ima pržilica koje neke medije ne vole(traxdata ne prži svaki na primjer)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DVD pržilica

hvala svima... nekako se drzim LG-a jer imam vec 5 godina LG-jev DVD citac i CD przilicu... rade i dan danas bez greske

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lightscribe se danas ne koristi puno(poslovni i kućni korisnici),pa se dosta puta zaobilaze DVD pisači sa podrškom za Lightscribe
17 godina
neaktivan
PCMaster kaže...
Lightscribe se danas ne koristi puno(poslovni i kućni korisnici),pa se dosta puta zaobilaze DVD pisači sa podrškom za Lightscribe
sta kazes...onda bolje uzeti ovo  http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1160068
Ne shvacam...ovaj cak nema taj Lightscribe, a 35kn skuplji (meni ne treba Lightscribe, al znas nas...sto vise gluposti u njemu to bolje, iako to sa 99% sigurnoscu nikad necu ni koristit)  Cool
17 godina
protjeran
DVD pržilica

....ovako da pomognem savjetom, naime ja sam baš nedavno kupovao DVD pržilicu, te sam zahtijevao da ima LightScribe( da mogu svoje slike, akademske vrijednosti, zapržiti na DVD, od nekog filma u slučaju kada mi se ne sviđa cover medija na kojem se nalazi film ili štogod, već....te onda ja sjednem naslikam na platnu, odem do IGH, te tamo oni imaju one velike HP printere gdje prinataju nekakvu topografiju nekih čudnih trasa navodno za neke autoceste....al' naravno prije skeniram dotično platno na najobičnijem skeneru..., nego da se vratim na temu), SATA sučelje, brzine 20x i da malo troši energije( jer je to najvažnije kod očuvanja okoliša, one spike sa efektom staklenika, emisije CO2...i tako dalje)...te sam piknuo Samsung SH-S203N, dugo sam ciljao na jednu Lite-On, al' u HGspotu nisu je imali, štoviše nisu uopće bili svoji u to vrijeme, radili neku novu bazu, te ono što je pisalo na netu nije imalo veze s vezom....još da dodam da me CD-pržilica od Toshibe ( znači moja "tošibica") služi već punih pet godina, ne pokazujući ni trunke slabosti, a bila je tjerana do maksimuma, s najvećom brzinom da film dođe do onog bitnog, jer se danas filmove ne gledaju više od uvodnog intra pa do pojave onog popisa glumaca redom pojavljivanja....te s tom spoznajom sam uzeo onu Samsungnicu, sa "tošibinom" mašinom od "20x" konja....

Skupljam Kinder-jaja!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DVD pržilica

Zbog lightscriba se ne isplati kupovati przilica. Imam ju ja doma. u pocetku je to sve super. Slikice na DVDu. Mrak. Ali nakon nekog vremena ti to dosadi. Ne slikice nego cekati da se ta slikica napravi na DVDu (kod mene kojih 15-20 min), a i onda su ti DVDi i skuplji oko 5-6 kn po mom zadnjem saznanju i kad zbrojis 2 i 2 i ode lightscribe u proslost. :) Sad i dalje saram po DVDima. :) Mislim da Toshiba ili LG su sasvim solidne przilice sa DL.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
DVD pržilica

Dal' je netko probao pržilicu sa Labelflash-om?          

Skupljam Kinder-jaja!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LUXX kaže...

Može.

Ono DL u opisu je znak da može

jesi siguran da je to do tog dl, jer u mene je takvi pa ne moze pise RW DVD+R DL

16 godina
protjeran
DVD pržilica

ILI SAM ja corav ili si ti dao krivi link taj link a ni sifra nepostoje al eto za 150kn imas SA DUAL LAYEROM przilicu

http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1160043

z v o n e x p
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zvonebaba kaže...

ILI SAM ja corav ili si ti dao krivi link taj link a ni sifra nepostoje al eto za 150kn imas SA DUAL LAYEROM przilicu

http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1160043

ima li ista jace nesto od 300 kn do 400 kn

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.6.2010 22:18 (hitmanr).
16 godina
protjeran
DVD pržilica

vidi do 250kn MAX su ti interne przilice a EXTERNE su od nekih 250kn najbolje je sta mozes kupiti ti je przilica sa 24x dvd przenjem a to ti je pak glupo kupovat jer moras kupovati DVD-e koji podrzavaju takvu brzinu tako da ti je dobra ova LG od 150kn sta sam ti stavio

z v o n e x p
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
DVD pržilica

ljudi tema je iz 2008...mislim da je do sad kupio pržilicu

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
DVD pržilica

uff nisam ni gledao

z v o n e x p
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DVD pržilica

ej,ljudi...ovak,ne razumijem se baš u kompove..al,imam novu lg pržilicu..kad stavim neki cd,comp mi ga prepoznaje iz bootova,ali mi ne diže iz windowsa..kaj preporučate?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: DVD pržilica

Jesi joj dodao slovo (drive letter) u Disk Managmentu? Desni klik na my computer - Manage - Disk managment - assign drive letter and path. Jel se uopće tamo pojavljuje?

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
14 godina
DVD pržilica

ne..tamo se uopće ne pojavljuje..nema ga...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Koji windowsi?

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
14 godina
DVD pržilica

windows 7 professional (original)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ovo je rješenje.

16 godina
DVD pržilica

Zanima me dali u RH ima za kupit pržilice iHas koje su potrebne za prženje xgd3 igrica za xbox, ako ne dali mi netko može preporučiti neku pržilicu preko ebaya ili slične stranice?

Copyright 2012

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Zanima me dali u RH ima za kupit pržilice iHas koje su potrebne za prženje xgd3 igrica za xbox, ako ne dali mi netko može preporučiti neku pržilicu preko ebaya ili slične stranice?

"Asbis" klik1 ,dali one mogu to želiš neznam, a o tome je i pisano kod nas klik2  , inače meni nepoznat teren

I pitanje je odgovor. Sporo tipkam i znam da kasnim na odgovor radi toga
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 19:16 (TONYA_).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice