DVD Dual Layer Problem

poruka: 8
|
čitano: 2.340
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
DVD Dual Layer Problem

Pozdrav ekipo...danas sam se susreo s nečim neobičnim...ukratko,kupio sam 2 Dual Layer DVD-a i pržio sam ih u Neru 11 na 4x brzini...prvi puta je bio sa Verify opcijom drugi puta nije....uglavnom, prvi puta mi je javio opciju "Too Many Errors" u tijeku Verify-a,a prije verify-a je bilo Burning Succesfully Completed at 4x...drugi puta sam pržio bez Verify-a, i naravno pisalo je Burning succesfully completed...ali kad ih ubacim da ih čita,samo nešto vrti, blinka lampica i djeluje kao da nisam ništa ubacio u DVD čitač...pa me zanima do čega je problem? jel je do DVD čitaća, Dual Layer medija ili možda do Nero-a? Napomena...prije prženja ih je čitao najnormalnije...znači bili su skroz prazni.

Firmware DVD čitaća je Update-an prije nekih tjedan dana, a marka čitaća je LG DVDRAM GH22NS50

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: DVD Dual Layer Problem

Morat ćeš malo eksperimentirati - pržilica je OK - sa takvom možeš DL kuriti bez muke.

1. Stvar - promjeni software za prženje - Nero je veoma "težak" i moguće da ti previše optereti PC - osobito ako je slabiji PC - pa ti puca kod prijelaza slojeva.

2. Koje si medije koristio? Maxell, Verbatim i Traxdata mi rade savršeno - a drugi jeftinjaci - kako kada. Probaj sa drugim medijima.

Sretno

From all the things I lost, I miss my mind the most...
13 godina
neaktivan

Sumnjam da je Nero preopteretio komp (Quad Core i5, 4 GB RAM)...al da možda je do Nero-a...šta vi preporučate za prženje DL DVD-a?

Medij je Traxdata DVD+R DL, probat ću s Verbatimom pošto ga svi hvale kao dobar Dual Layer medij pa cemo vidjet rezultate

15 godina
protjeran

Verbatim je najbolji - tu nema sumnje.

Ja sam koristio Ashampoo za prženje - dovljna je i free verzija.

From all the things I lost, I miss my mind the most...
17 godina
MCena91 kaže...

Sumnjam da je Nero preopteretio komp (Quad Core i5, 4 GB RAM)...al da možda je do Nero-a...šta vi preporučate za prženje DL DVD-a?

Medij je Traxdata DVD+R DL, probat ću s Verbatimom pošto ga svi hvale kao dobar Dual Layer medij pa cemo vidjet rezultate

Traxdate kao DL mediji su vrlo loši, imao sam jako loša iskustva sa njima.
Verbatimi su dobri, no pripazi, DL mediji nisu niti upola tako trajni kao single layer mediji. 

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
13 godina
neaktivan

Da i ja sam vidio sad dok sam guglao malo da su se Traxdatini mediji naglo srozali što se tiče kvalitete.

A na što točno misliš kad kažeš "trajni"? Da imaju problema kad su ogrebani ili?

17 godina
MCena91 kaže...

Da i ja sam vidio sad dok sam guglao malo da su se Traxdatini mediji naglo srozali što se tiče kvalitete.

A na što točno misliš kad kažeš "trajni"? Da imaju problema kad su ogrebani ili?

Ne, nego jednostavno postanu nečitki. Sami od sebe.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
13 godina
neaktivan

Hvala na upozorenju za ovu trajnost Dual Layera...

Uglavnom...danas probao kombinaciju Ashampoo i Verbatim Dual Layer, i čini se da nema nikakvih problema,sve radi,sve čita

Problem riješen!

Hvala :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice