Dva sata hdd

poruka: 8
|
čitano: 2.718
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dva sata hdd

imam jedan sata disk u racunaru koji je manjeg kapaciteta a sad sam kupio drugi od 500 gb i kako da postavim sad i ovaj hdd dali se mora postavlajti da je jedan master a jedan slave iili ne mora jer ne vidim na njima kako postaviti da je jedan master a jedan slave hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Dva sata hdd
samo ga stavis unutra, spojis napajanje i sata kabel i upalis komp.
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
16 godina
neaktivan

znaci nista se ne podesava da jedan bude master a jedan slave

14 godina
neaktivan
almir kaže...

imam jedan sata disk u racunaru koji je manjeg kapaciteta a sad sam kupio drugi od 500 gb i kako da postavim sad i ovaj hdd dali se mora postavlajti da je jedan master a jedan slave iili ne mora jer ne vidim na njima kako postaviti da je jedan master a jedan slave hvala

master-slave se koristio kod PATA diskova kad su diskovi bili na istom kanalu tj. kablu ... kod sata diskova svaki ima svoj konektor i master-slave se ne koristi .....

16 godina
neaktivan

ok hvala puno

13 godina
neaktivan
to se podesavalo kod IDE/PATA diskova koji su se spajali na 1 kabel. sata prikljucaka mozes imati daleko vise. vjerujem da u kompu imas najmanje 4.
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
16 godina
neaktivan

postavio sam hdd i sad su na njemu tri particije kako da sad postavim da bude u jednoj sve particiji ovaj disk

16 godina
almir kaže...

postavio sam hdd i sad su na njemu tri particije kako da sad postavim da bude u jednoj sve particiji ovaj disk

-obrišeš ih.. (windowsov disk manager).. i kreiraš ili resizaš postojeće.

-možda lakši način je korištenje npr Easeus-a (free-home je OK).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice