Docking station za wd externe hdd-ove-čemu služi

poruka: 20
|
čitano: 14.564
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen

Vidio sam da imaju neki WD-ovi externi diskovi sa docking station,pa me interesira čemu uopće služi taj docking station i mogu li ti externi hddovi raditi bez njega.Pa sam u dvojbi kupiti WD externi hdd 500GB sa ovim docking stationom ili kupiti onaj koji podržava i USB.2 i USB.3. s tim da je ovaj prvi nešto skuplji.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Docking station funkcionira tako sto HDD prikljucis na njega i tada je HDD spojen na komp. Npr. ako trebas neke podatke skinuti s HDD-a a ne moras otvarati kuciste.

Low life ! Alat ne cini majstora!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
odjavljen
RE: Docking station za wd externe hdd-ove-čemu slu

Dobro to kad se docking station kupi kao poseban uređaj za tu svrhu,ali ovaj dolazi u kompletu sa WD-ovim externim hdd-om.

16 godina
neaktivan
soniman kaže...

Dobro to kad se docking station kupi kao poseban uređaj za tu svrhu,ali ovaj dolazi u kompletu sa WD-ovim externim hdd-om.

Nabaci link. Pretpostavljam da se onda tako moze koristiti. Ili su ga ubacili kao mali dodatak.

Low life ! Alat ne cini majstora!
16 godina
neaktivan

vjerovatno mislis na wd my passport elite?

Ma to ti je kao klasicni docking, disk ne lezi nego stoji na dockingu koji je spojen na PC preko USB-a

http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=410

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
odjavljen

Konkretno se radi o ovome

HDD WD 2,5" My Passport Elite 500GB, 500 GB, USB, 8 MB, 2,5", 5.400 rpm, USB dock (WDBAAC5000ACH-EESN)

0 0 hvala 0
17 godina

Pc.1 @ Avira IS + Emsisoft Mamutu = 3years Pc.2 @ OA++ =1year ko je kome kriv sto nemoze! btw comodo je vjeciti BETA shit na kvadrat. Fanovi su im tek fantomi svoje vrste :))
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
odjavljen

Samo me jedna stvar interesira,a to najbolje znaju oni koji imaju ovakav externi hdd,a to je može li se ovaj externi disk priključiti na računalo bez ovoga docking stationa,znači da radi kao i svi ostali externi hddovi od 2,5".

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
soniman kaže...

Samo me jedna stvar interesira,a to najbolje znaju oni koji imaju ovakav externi hdd,a to je može li se ovaj externi disk priključiti na računalo bez ovoga docking stationa,znači da radi kao i svi ostali externi hddovi od 2,5".

da, dobijes koliko sam skuzija jedan manji kabel za to i jedan isti samo duzi za spajanje dockinga i kompa

17 godina

naravno da moze.

taj komad plastike ,osim sto je lose napravljen i nema dobro leziste,samo ce se prevrnut u radu disca i asta-la-vista bejb.

vidio si da ima mali dodatni usb...i to nekih 25cm...e ljudi moji da vam uslikam externjka od 80gb,od prije 8 godina....8 metara kabela ima :)

gle ovih danas, propali bi da covjeku daju 1m kabela.

mozes i bez one gluposti.

sve ti je na videu.

Pc.1 @ Avira IS + Emsisoft Mamutu = 3years Pc.2 @ OA++ =1year ko je kome kriv sto nemoze! btw comodo je vjeciti BETA shit na kvadrat. Fanovi su im tek fantomi svoje vrste :))
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

mislim da se ne isplati uopce dati toliko vise love zbog rog dockinga koji uopce ne drzi toliko cvrsto disk i zbog indikatora popunjenosti diska

uzmes my passport essential i super, mali disk i ustedis par stotina kuna

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

gledaj dok je bog hodao zemljom,koliko se kabela davalo.

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
torrente kaže...

gledaj dok je bog hodao zemljom,koliko se kabela davalo.

u jednoj sobi disk u drugoj komp {#}

17 godina

@soniman kupi sto jeftinijeg,samo da je wd...moja topla preporuka,ja ih godinama kupujem, imam ih 9 komada.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

kad vec spamam covjeku rijesenu temu...pazite vi dokle je dosao taj pohlepni cin proizvodjaca.

sto jeftinije,sto vise ga zakini...pazi ovo,ona starudija od 80 giga,na slici fali 2metra firewire kabel...

alo...2m usb + 2m firewirw. pa tko to danas vise dava,nitko!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Ima li netko možda ovaj,je li baš ovako kako je navedeno da može i USB 2.0 i USB 3.0,s obzirom da bi se radilo o narudžbi da se ne bi zaletio,pa radio samo sa USB 3.0,e onda bi bilo problema šta sa njim,USB 3.0 je brži ali kada,kako i opet u investiciju radi externog hdd,što mi baš ne bi odgovaralo,zato molim tko ga ima, da mi dadne savjet u vezi eventualne nabavke.

My Passport Essential 500 GB USB 3.0/USB 2.0 Hard Drives

0 0 hvala 0
17 godina

ako imas na maticnoj usb3.0 onda ga kupi,ako nemas na maticnoj 3.0, neces nista dobiti.

cca 40mb /s je sasvim ok za passporte.

oni se vrte na uglavnom na 5400 okretaja,tako da taj 3.0 svakako otpada.

premda ces ti sutra bez problema svoj 2.0 spojit na 3.0 plocu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Nemam USB 3.0 na matičnoj ploči.pa me interesira hoće li ovaj externi hdd raditi normalno preko USB 2.0,a možda jednog dana kad budem imao računalo sa USB 3.0 samo da se premjesti utikač USB 2.0 u utikač USB 3.0,ako već možda ima ta mogućnost na njemu,zato i pitam one koji slučajno imaju ovakav externi hdd ide li to ovako.

17 godina

sve ti je kompatibilno,kako god okrenes.

mozes taj 3.0 disc ustekat u 2.0 usb na maticnoj.

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Čini mi se kao dobra stvar.

Ako netko ima hdd docking,neka napiše dojmove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice