Ne znam jel sam u dobroj kategoriji otvorio temu,ali evo meni se jucer bez ikakvog razloga C disk napunio.Imao je 80gb jos prazno(SSD) i najedamput odem na my computer i vidim pise 400mb left.Kako da rijesim ovo?
Pa, vidi što ga puni, koji proces sa na njemu vrti. Mislim na tom disku. Sjeti se što se i posljednje radio na računalu.
Pa, vidi što ga puni, koji proces sa na njemu vrti. Mislim na tom disku. Sjeti se što se i posljednje radio na računalu.
Pa nista konkretno.Samo sam skidao nesto,ali to sam trpo na D disk.
Ne znam,ali meni ovo dijeluje kao neki virus.
Ne znam,ali meni ovo dijeluje kao neki virus.
Skeniraj računalo antivirusnim programom.
Jesam isto,nista nije pomoglo
Imaš li uključen System Restore? Ako da, provjeri koliko su ti prostora zauzele točke vraćanja. Pokreni Disk Cleanup ili CCleaner za brisanje nepotrebnih datoteka...
Imaš li uključen System Restore? Ako da, provjeri koliko su ti prostora zauzele točke vraćanja.
Kako da to provjerim?Oh,Ok.
Start -> Computer -> Desni klik Properties -> System protection -> Klikni na partiiju koja ti je popunjena -> Configure
Pod Current usage će ti pisati koliko ti je trenutno System restore zauzeo diska. Korištenjem slidera možeš podesiti koliko želiš da ti maksimalno System restore prostora koristi, a klikom na gumb Delete možeš izbrisati sve trenutne točke vraćanja.
http://www.howtogeek.com/howto/5482/make-system-restore-use-less-space-in-windows-7/
Uopce mi to nije ukljuceno ;(
Sad mi iz nekog razloga pise 15 mb left
Disk Cleanup, CCleaner...?
iz nekog razloga ne mogu otvorit ccleaner,i sad sam ga de instaliro i sad ga vise ne mogu stavit jer nemam prostora.O Boze
Da li si uključio BitLocker? Primjetio sam da dok ne završi enkripciju diska, disk se prijavi kao zauzet cijeli.
Ako imas kaspersky antivirus on neke logove stavlja na c disk. Meni je napunia cili ssd, i onda san iskljucija tu opciju, izbrisa sve sta je popunija i onda san promjenia antivirus.
Nisam ;(
Ako imas kaspersky antivirus on neke logove stavlja na c disk. Meni je napunia cili ssd, i onda san iskljucija tu opciju, izbrisa sve sta je popunija i onda san promjenia antivirus.
Imam avastov.
Restartaj komp...
Disk Cleanup se može pokrenuti jer isti dolazi s Windowsima.
Restartaj komp...
Lol mislis da nisam? ;D
Na koji način i što skidaš?
Možda ti prvo skida u TMP file na SSD-u, a kad skine onda ti to što si skinuo iskopira na HDD.
Kako?Nikad to nisam koristio.Tj di je to lol?
Nađi neki program za analiz diska po direktorijima i vidi gdje ti je najveće zauzeće. Ima ih free dosta.
Na koji način i što skidaš?
Možda ti prvo skida u TMP file na SSD-u, a kad skine onda ti to što si skinuo iskopira na HDD.
Ma prekinuo sam skidanje jos jucer i izbriso sam to sto sam skido.
Nađi neki program za analiz diska po direktorijima i vidi gdje ti je najveće zauzeće. Ima ih free dosta.
Ma ne mogu ni skinut lol u tom i je problem
Kako?Nikad to nisam koristio.Tj di je to lol?
Start -> Computer -> Desni klik na disk koji je pun -> Klik na gumb Disk Cleanup. Možeš nam i poslati sliku zauzeća i Disk Cleanup-a.
Start -> Computer -> Desni klik na disk koji je pun -> Klik na gumb Disk Cleanup. Možeš nam i poslati sliku zauzeća i Disk Cleanup-a.
A to.Ma windows mi je na hrvatskom pa ne mislim glavom.Napravio to nista nije pomoglo.
Ma ne mogu ni skinut lol u tom i je problem
Reinstall Windowsa.
A to.Ma windows mi je na hrvatskom pa ne mislim glavom.Napravio to nista nije pomoglo.
Jesi kliknuo na gumb Clean up system files?
Jesi kliknuo na gumb Clean up system files?
Jep