Čudan prikaz zauzeća HDDa

poruka: 3
|
čitano: 1.292
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Čudan prikaz zauzeća HDDa

naime danas sam primijetio kako mi nekako u my computeru prikazuje enormno veliko zauzeće HDDa dok pregledom sa windirstat nađe ono realno što smatram da bi trebalo biti i što je do neki dan i bilo (nakon toga ništa novog instalirano, samo odrađen recover par memorijskih kartica). može li netko predložiti što učiniti po tom pitanju da se vrati sve u normalu?

OS je windows 7 ultimate 64bit SP1

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Čudan prikaz zauzeća HDDa

Provjeriti/popraviti datotečni sustav chkdsk-om, a nakon toga CCleanerom očistiti smeće s diska, jer je moguće da Recycle Bin i privremene datoteke ili dio njih ne ulaze u neke kalkulacije zauzeća prostora.

16 godina
neaktivan
Re: Čudan prikaz zauzeća HDDa
mbaksa kaže...

Provjeriti/popraviti datotečni sustav chkdsk-om, a nakon toga CCleanerom očistiti smeće s diska, jer je moguće da Recycle Bin i privremene datoteke ili dio njih ne ulaze u neke kalkulacije zauzeća prostora.

riješio sam problem neki j...ni program za recovery ili backup je radio probleme, sada kada sam ga obrisao sve se vratilo u normalu, registry čistim svakih 15 dana (AML Free Registry Cleaner), recycle je uvijek prazan, uninstall programa radim sa Revo Uninstallerom Pro koji odmah očisti programe iz registrya i zalutale datoteke po računalu (Advanced uninstall)

thnx na odgovoru

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2014 21:47 (kale_fotograf).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice