Čišćenje DVD čitaća?

poruka: 3
|
čitano: 653
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Čišćenje hard diska i DVD čitača?

Pozdrav ekipa,

evo došlo je i to vrijeme da očistim svoje računalo (1 put godišnje). Očisito sam sve kao i inače, ali imam pitanje vezano za DVD (otpički) čitač.

Trebam li ga rastaviti i očistiti iznutra? Inače, izvadio sam DVD čitač i obrisao prašinu s njega, ali ga nisam otvarao. Jednom sam ga (prije cca. 2 god.) otvorio i vidio da je odlično zatvoren (jer unutra nije bilo prašine), pa ga inače ne otvaram jer kažem stvarno je dobro tvornički zatvoren.

Isto tako, HDD nisam otvarao (samo sam obrisao prašinu s njega), jer vjerujem da ako ga otvorim samo "tražim nevolju".

Evo recite mi vi, biste li mi preporučili da otvaram išta od navedenoga (DVD čitač ili HDD) ili da ostavim tako kako je?

Memento mori.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Čišćenje DVD čitaća?

HDD ne otvaraj ni slučajno, a ionak u njemu ni nemaš kaj ocčistiti jer je sve zabrtvljeno. 

DVD čiatć možeš otvoriti, ali nemoj. 

Njega otvaraš samo kad ne želi čitat diskove, a i onda ti je bolje prvo riješenje da si nabaviš CD za čiščenje. 

Kruha i igala...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Čišćenje DVD čitaća?

ako cita sxve dobro ne dirajnema sta da cistis niti se ezzas sa tim a u krajenjm slucajuj ako i ima problema sa citanjem prije ce biti da je do samog DVDa nego do citaca. 

ako na kraju krajeva ipak i jeste problem u citacu onda nema sta da se zezas nego kupis novi.

na kraju krajeva zar se stvarno jos koriste uopste? :)

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=34436
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice