CD 99 minuta

poruka: 4
|
čitano: 992
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
CD 99 minuta

Zna li netko možda gdje bi se u Splitu moglo naći praznih CD-ova od 99 minuta? Znam da zvuči čudno, ali to mi je povoljnija opcija od promjene radia u autu, a sigurnija od promjene CD-a na autoputu (taman sat i četrdeset bi mi trebalo biti dovoljno da ne moram mijenjati CD).

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: CD 99 minuta

pogledaj u onaj mali ducanic kraj hotela president, ili u onaj priko puta dobrog zvuka u gundulicevoj...

btw, ne znam kakav je problem prominit cd u voznji? uostalom, sve da i nadjes to sto trazis, pitanje je hoce li ti takav cd radit u autu, posto nije bas standardan...

alternativna promjeni radia je da malo das po gasu pa ces prisparat tih 10-20min... :-)

17 godina
odjavljen
wifi kaže...

pogledaj u onaj mali ducanic kraj hotela president, ili u onaj priko puta dobrog zvuka u gundulicevoj...

btw, ne znam kakav je problem prominit cd u voznji? uostalom, sve da i nadjes to sto trazis, pitanje je hoce li ti takav cd radit u autu, posto nije bas standardan...

alternativna promjeni radia je da malo das po gasu pa ces prisparat tih 10-20min... :-)

U Gundulićevoj nema, danas bio. Pogledati ću sutra u ovom drugom ima li.

Radio za sad nemam u planu mijenjati, koliko sam naša po netu, Citroenu se znaju zablesirati putno računalo i klima kad se izvadi orginal radio, pa treba još neki modul ubaciti, pa je to još par sto kuna više troška. A dodavanjem gasa bih za 2-3 mjeseca potrošio pristojno radio u gorivu.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
17 godina
neaktivan

A sto kazes na ovakvo sto, FM transmitter sa podrskom za USB i SD kartice... prakticki nicim ne diras u postojeci radio, a muzike ka u prici...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice