Ekipa evo ovako frend mi je doneo laptop na popravak winsi su mu pali,i sad upalimo laptop kad čudni zvukovi iz njega(disk kao da preskače) ubacio sam disk od W7 i došao do onih zastavica i tamo stalno ih pomiče i ništa drugo i disk se stalno glasa kao da preskače,laptop ima garanciju i sad nas zanima dali je to stvarno do diska ili je nešto drugo? Laptop sve 5 radi u biosu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ekipa evo ovako frend mi je doneo laptop na popravak winsi su mu pali,i sad upalimo laptop kad čudni zvukovi iz njega(disk kao da preskače) ubacio sam disk od W7 i došao do onih zastavica i tamo stalno ih pomiče i ništa drugo i disk se stalno glasa kao da preskače,laptop ima garanciju i sad nas zanima dali je to stvarno do diska ili je nešto drugo? Laptop sve 5 radi u biosu.
Ako ima garanciji nemaš šta razmišljat, nosi na garanciju, disk ako je ispravan nema šta preskakat ili ispuštat čudne zvukove. Neka se oni tamo bave sa tim.
Tko zna, vjerovatno disk, a možda i matična, možeš skinut Windows 7 DVD odavde (linkovi dolje), sprži na najmanjoj brzini na DVD (4X brzina) čisto da eliminiraš neispravan DVD, ako opet ne proradi nosi na garanciju.
Evo službeni download linkovi za windows 7 instalacijski DVD (X86(x32) I X64 verzije):
Official Windows 7 SP1 ISO Download Links (English)
- Windows 7 Home Premium x86 SP1 –X17-24208.iso (bootable)
- Windows 7 Home Premium x64 SP1 –X17-24209.iso (bootable)
- Windows 7 Professional x86 SP1 –X17-24280.iso (bootable)
- Windows 7 Professional x64 SP1 –X17-24281.iso (bootable)
- Windows 7 Ultimate x86 SP1 –X17-24394.iso (bootable)
- Windows 7 Ultimate x64 SP1 –X17-24395.iso (bootable)
Kaže da je izgubio garanciju a imao je još 1 laptop koji je bio u qrcu pa smo prebacili hdd iz njega u ovaj i evo sad mu sve radi,no nevidi se da je diran HDD tako da ako nađe garanciju lako vratimo stari HDD pa odnese na servis.
EDIT
Sad me zvao da je našao garanciju,tema pod ključ.