250gb

poruka: 22
|
čitano: 1.896
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
250gb

dali je dovoljno 250gb na HDD za tako igre? oce li biti dovoljno??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: 250gb
dooma kaže...

dali je dovoljno 250gb na HDD za tako igre? oce li biti dovoljno??

To je kao da pitas jel bi tebi samome bio dovoljan stan od 50 kvadrata.
Meni osobno 250 gb je dovoljno jer imam sve na DVD-ima, a ne volim imati previse toga instalirano!
17 godina
250gb

Po meni minimalno 320GB (zbog minimalne razlike u cjeni naspram 250GB). 500GB je neki prosjek jer se vrlo brzo popuni prostor na disku, ako stavljas dosta muzike, filmova i ako imas veci broj igri instalirano.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2009 18:26 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pa normalno da ce ti bit dowvoljno mozes stait 10.tak igri po 20GB i jos ti ostane 60gb za ostalo SASVIM DOVOLJNO!
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan
250gb

Hehehehe   meni nije dosta ni mojih 750GB za sve što imam instalirano Belji se

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Hehehehe   meni nije dosta ni mojih 750GB za sve što imam instalirano Belji se

E to ti je to! Stvar ukusa!

Ja sam nekoc ima puni 250 gb i na laptopu 320! Nakon malo razmisljanja i kombiniranja, sprzio na 40 tak DVD-a, obrisao nepotrebne stvari i shvatio da mi je 100 gb sasvim dosta!
17 godina
neaktivan
mozda ce zvucat smjesno al meni je popunjeno 20gb na hardu :D
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan
UBIZEC cORPORATION kaže...
mozda ce zvucat smjesno al meni je popunjeno 20gb na hardu :D
Ti si ekstrem!:D

Ne, stvarno, 250 gb je sasvim dosta a sada ovisi o tebi i tvojem ukusu!
16 godina
neaktivan
250gb

ma mislim da ce bit dovoljno...5-6 igrica po 10 gb svaka...=)...a koliko ovi programi zauzimaju gb-a....sto trebaju u komp =)???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dooma kaže...

ma mislim da ce bit dovoljno...5-6 igrica po 10 gb svaka...=)...a koliko ovi programi zauzimaju gb-a....sto trebaju u komp =)???

Ako imas Xp + osnovni programi (office, programi za gledanje filmova, glazbe, converteri, antivirus, odrzavanje + virtualna + hibernate =/< 10 gb cca
17 godina
protjeran
250gb

Ako planiraš puno igra, te još osnovni programi + neka multimedija, mislim da ti minimalno treba 320gb.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
250gb

ma bit ce dovoljno to....10 gb za ove programe...max 70gb za igrice...40gb za viruse=)=)ostale stvari...i nakraju ostane koliko ti bog da...=)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
250gb

Ne zelim sada pametovati, ali kome treba 10 ili vise igara (najvise harda zauzimaju a i 10 igara je manje od 100 gb) instaliranih na kompu u isto vrijeme?...Prodes igru, brises itd. naravno zadrzi 4-5 koje koristi cesto tipa COD4 ili neki mmorpg!

Kome treba 30-40 filmova na HDD u isto vrijeme? Za to sluzi przilica!

Razumijem ja, imao sam ja prepuni HDD ali sam shvatio da je to kao nepospremljena soba (dobro sam organizirao datoteke) ali da sam tako nastavio 10 terabajta mi ne bi bilo dovoljno!

...Jel se ti dvumis kupiti 250 gb ili 320? Ako je tako 320 gb se vise isplati jer je samo malo skuplji! U suprotnom, 250 je sasvim dosta!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
250gb

ma...cod4,cod2,cod5,ut3,gta4,trackmania nations...ma sasvim dovoljno....a kako to ide???pola na C: disk , pola na D: disk??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
250gb

ma sad se bojim....necu ja dobit svaki dan komp pa da tu sad....dobit cu sad komp i nema 2-3 godine...al vidim da ce bit dovoljno 250 gb...Hvala svima!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
250gb

Kao što vidite iz potpisa, imam HDD od 80GB i mogu reć da mi je sasvim dovoljno.Free je oko 40GB.Imam instalirano od igara COD4 I COD5, Crysis Warhead, Crysis

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 2GB DDR2-800Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dooma kaže...

ma sad se bojim....necu ja dobit svaki dan komp pa da tu sad....dobit cu sad komp i nema 2-3 godine...al vidim da ce bit dovoljno 250 gb...Hvala svima!!!

Razlika ti je 20-30 kn izmedu 250 i 320 gb, rade uzmi 320 ako kupujes novi! Od viska glava ne boli! :D
16 godina
neaktivan
250gb

ah...vidi 80gb a sta sve stane jos ima 40 gb prostora....a mora da ti je i tih 40 gb nekako zauzetoSmijehheh...od npr. programa.......

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
250gb

ja imam 250 gb hard disk i nije mi dosta. treba mi još najmanje 250 gb. zato što imam puno iso image-a igara (ne igrica, da nebi netko pošizioNamigiva) a neda mi ih se pržit na dvd-e.

trenutno imam tri particije

C: Sistem - 20 GB - slobodno još 14.8 gb - služi samo da na njega instaliram win, i eventualno programe u kojima mogu namjestit na koju particiju da se instaliraju itd

D: Radni - 70 GB - slobodno još 38.9 gb - na njega instaliram sve igre i programe, i imam na njemu 8 filmova za koje moram uredit titlove i spržit ih na dvd

E: Dokumenti - 130 GB - slobodno još 43.6 gb  tu se nalaze sve pjesme, slike, videji, moji dokumenti, igre u iso obliku...

+ 12.88 gb neparticioniranog prostora

možda sam izgleda kao da mi ne treba još prostora, ali vjerujte treba

@ autor: ako već misliš uzimat novi disk, uzmi najmanje 320 GB jer od viška ne boli glava

Hello World!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

ja imam 250 gb hard disk i nije mi dosta. treba mi još najmanje 250 gb. zato što imam puno iso image-a igara (ne igrica, da nebi netko pošizioNamigiva) a neda mi ih se pržit na dvd-e.

Jedna po jedna, nakupit ce ti ih se pa ti ni terebajti nece biti dovoljni!:D

Ako kupujes novi nemoj stediti 30 kn za 70 gb, to ti je moj savjet! Ali ti nikako ne govoris jel kupujes novi ili? :D
17 godina
neaktivan
250gb

Ma igre i programi su najmanji problem.

Danas su igre veličine po ~4-5 GB u prosjeku, znači ~40 igara ti stane bez problema, a toliko ih vjerojatno nećeš odjednom igrati.

Veći problem su downloadane stvari, poput igara i filmova, pogotovo ako si toliki sentimentalac da ne želiš brisati odgledane filmove i odigrane igre...

Ako imaš flat, nakon što odigraš igru ili odgledaš film, najbolje je odmah ih izbrisati. Ako si teško došao do njih ostavi ih na disku ili ih zaprži na DVD.

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
250gb

nemam flet....pa kazem vam....5-6 igara...i jos malo tih sra**...ma nisam ja tu neki programer ili stagod da mi treba 320gb ili 500....=) ovo ce bit sasvim dovoljno =))... a uostalom ako mi bude problem....ah odem nadogradit...500gb...Hvala svima!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice