2 HDD problem

poruka: 6
|
čitano: 1.433
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
2 HDD problem

Molim pomoc jer sam vec lud...

Imam Seagate Barracudu 7900.10 od 250GB na kojem je sistem i svi podaci (među njima i oni zivota vrijedni=(=) i uzeo sam si novi hdd barracudu 1.5TB 5900.12 za spremanje filmova,serija,itd.(dosao danas)

od prve je sve radilo,ali nakon restarta nije se vise mogao dici sistem, ni u safe modu se nije htio dic.

probao sam ga reinstalirati ali nije uspjelo, pa mi je na pamet dosla druga ideja da instaliram na novi hard pa s njega pokusam spasit podatke i onda ovog od 250 fino cijelog formatirat,ali ni to nije uspjelo.

eto vec 5sati probavam razno razne kombinacije s kablovima i nista... kad su oba spojena, isto se ne moze dic sistem. ne razumijem zasto??!! stavim da boota s ovog od 1.5 i nece pa nece... ali sam od 1.5TB sve radi...a sam 250 ni onda nece...

do danas u 3h je ta stara barracuda radila bez ikakve greske a sad za popi......

ima li tko kakvu ideju jer je meni vec ponestalo???

please pomagajte

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: 2 HDD problem
spacebug kaže...

Molim pomoc jer sam vec lud...

Imam Seagate Barracudu 7900.10 od 250GB na kojem je sistem i svi podaci (među njima i oni zivota vrijedni=(=) i uzeo sam si novi hdd barracudu 1.5TB 5900.12 za spremanje filmova,serija,itd.(dosao danas)

od prve je sve radilo,ali nakon restarta nije se vise mogao dici sistem, ni u safe modu se nije htio dic.

probao sam ga reinstalirati ali nije uspjelo, pa mi je na pamet dosla druga ideja da instaliram na novi hard pa s njega pokusam spasit podatke i onda ovog od 250 fino cijelog formatirat,ali ni to nije uspjelo.

eto vec 5sati probavam razno razne kombinacije s kablovima i nista... kad su oba spojena, isto se ne moze dic sistem. ne razumijem zasto??!! stavim da boota s ovog od 1.5 i nece pa nece... ali sam od 1.5TB sve radi...a sam 250 ni onda nece...

do danas u 3h je ta stara barracuda radila bez ikakve greske a sad za popi......

ima li tko kakvu ideju jer je meni vec ponestalo???

please pomagajte

valjda kratkospojnike treba vidjeti.....jumpere!!!!

the PeRo
16 godina
neaktivan

nema nikakvih jumpera... gledao sam to vec :(

16 godina
neaktivan
2 HDD problem

ima li tko neku pametnu?

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2009 23:35 (spacebug).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

imao sam sličan problem može biti da je do matične e sad vjereujem da ne koristiš XP nego 7. probaj spojiti diskove na nečiju drugu matičnu ako radi kod drugog onda je ona.

15 godina
neaktivan

Sve si probao osim da udjes u bios da pogledas u postavkama koji ti je HD glavni. Ako ti je glavni taj od 1T, naravno da nece da boota s njega jer nema sta da boota. Ali do sada si mozda i rijesio problem.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice