Jos uvijek radi
Jos uvijek radi
Radi zasad, al za cca 2 mjeseca ce prestati, i u svakom slucaju do gasenja nece vise dobiti ni update ni podrsku:
Koje serije nema ako mogu pitat jel meni rade nekako svi streamovi
Rade svi ili vecina koje vidis zato sto ih scraperi filtriraju, ali ih 75% ne vidis (dakle, one koji ne rade).
Pa meni je ok dok ima i jedan stream da radi za sada svaku seriju ili film sam nasao odmah stream. Ako nebude nista radioo prelazim na torbox
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Ma ne uspijeva mi napraviti račun niti na referalu. Moguće da su prenapučeni.
sorry što tek sad odgovaram, malo sam u gužvi ovih dana
niti meni nije htio prihvatit na plaćanju karticom, išao sam preko patreona i uspio od prve
Za nove torbox korisnike ima kupon za placanje kriptovalutama, prikeljio sam ga u torbox temu.
Nuvio je super, nadodali su stavljanje Torboxa direktno u aplikaciju umjesto da bude kao addon
pozz svima,
na prethodnom topicu koji je zatvoren sam pitao zasto stremio
ne radi sa vpnom kako treba,netko mi je onda odgovorio da mi ne treba
vpn ako imam real debrid,naravno da ga imam.Neki su mi onda odgovorili da je tema vec bila medjutim tesko je meni sad sve prelistavat po cijelom forumu.
Procitao sam negdje na redditu
da ako su ilegalni izvori poput pirate baya da se onda treba imat vpn iako
imam real debrid,tako mi je nekaj i chatgpt napisao pa bi molio ako mi netko moze objasnit koja je prava
istina.Inace u hr. ne koristim ali sam cesto u svabiji pa me strah tamo da me ne uhvate
ako koristis iskljucivo addone koji koriste real debrid ili torbox nema veze koje izvore koristi jer on pretvara torrent u direct download file na njihovom serveru, dakle nemas brige oko nicega(na direct filu nema seedanja i tu nema kazne). Bitno je samo da ti nijedan addon nije bez tog realdebrida ili torboxa, jer ak povuce torrent skidanje p2p onda si u problemu
znaci siguran sam 100 posto bez vpna ako imam
real debrid?
zar me ne mogu kaznit zbog direct downloada isto?
real debrid?
Ne znam ako znaju koji su to serveri od debrida koji drže direct download
real debrid?
Ne znam ako znaju koji su to serveri od debrida koji drže direct download
znaci ipak postoji mogucnost?
iskljucivo me za njemacku interesira ne za hrvatsku
Kolko ti se puta mora ponoviti ista stvar? Real-debrid = skidanje direct download sa servera. NE KAZNJAVA SE DOWNLOAD NEGO DIJELENJE/ UPLOAD/ TORRENT/ P2P. Posto ocito odbijas prihvatit odgovor i spamas vec ne znam kolko postova kroz vise tema, onda se idi informiraj na neki njemacki forum. Naporan si vise bogu i vragu
znaci ipak postoji mogucnost?
iskljucivo me za njemacku interesira ne za hrvatsku
očekuješ decidirani odgovor na pravno pitanje na forumu, pa još ne prema hrvatskim zakonima, nego prema njemačkim
čak i da se javi 'poznavatelj njemačkih propisa', računaj da je ovo ipak forum s anonimnim članovima i da nećeš dobiti 100% siguran odgovor
tako da nema potrebe za silovanjem teme
Kolko ti se puta mora ponoviti ista stvar? Real-debrid = skidanje direct download sa servera. NE KAZNJAVA SE DOWNLOAD NEGO DIJELENJE/ UPLOAD/ TORRENT/ P2P. Posto ocito odbijas prihvatit odgovor i spamas vec ne znam kolko postova kroz vise tema, onda se idi informiraj na neki njemacki forum. Naporan si vise bogu i vragu
ok , kaj se uzbudjujes,bas zato kaj nemam pojma o tome sam ovdje
i raspitujem se, u cemu je problem?
da sve znam ne bi ovdje bio
Ne postoji šansa da njemci imaju nekakav popis servera / ip adresa gdje se nalaze ti sadržaji (ili druge slične podatke) za koje znaju da se koristi u te svrhe te samim time te mogu povezati sa time?
Ne postoji šansa da njemci imaju nekakav popis servera / ip adresa gdje se nalaze ti sadržaji (ili druge slične podatke) za koje znaju da se koristi u te svrhe te samim time te mogu povezati sa time?
Imaju poseban "task force" koji samo čeka da ti pokreneš CAM verziju Mandalorian and Grogu i odmah razvaljuju vrata.
Nebitno, kao sto rekoh vec X puta, nije ilegalan cin skidanja/ downloada, vec dijeljenja/ seedanja. Dakle dok god se radi o direktnom downloadu sa servera, bez istovremenog dijeljenja drugima, nema problema - sve legalno.
Drugim rijecima, u problemu moze biti eventualno onaj koji je omogucio sadrzaj, dakle Real-Debrid, a ne ti kao krajnji korisnik koji skida s njihovog servera. Zato i imamo situaciju di sve vise toga blokiraju da sebe zastite.
ovdje pise koje navodno vpne real debrid podrzava a koje ne,pise da moj pia vpn ne podrzava-
ovdje pise koje navodno vpne real debrid podrzava a koje ne,pise da moj pia vpn ne podrzava-
Kupi onda vpn koji podrzava da si i ti miran i mi. Rjesen problem.
Kupi onda vpn koji podrzava da si i ti miran i mi. Rjesen problem.
haha mislim da je tako za sve najpostenije
Nebitno, kao sto rekoh vec X puta, nije ilegalan cin skidanja/ downloada, vec dijeljenja/ seedanja. Dakle dok god se radi o direktnom downloadu sa servera, bez istovremenog dijeljenja drugima, nema problema - sve legalno.
Drugim rijecima, u problemu moze biti eventualno onaj koji je omogucio sadrzaj, dakle Real-Debrid, a ne ti kao krajnji korisnik koji skida s njihovog servera. Zato i imamo situaciju di sve vise toga blokiraju da sebe zastite.
Zašto onda u Njemačkoj blokiraju ljude koji skidaju torrente ali ih ne dijele? Ako nije ilegalno skidati nego dijeliti?