Uputa: Stremio 2026 najbolji setup

poruka: 72
|
čitano: 13.113
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
19 mjeseci
Re: Uputa: Stremio 2026 najbolji setup
Minneyar kaže...

I navodno je vec djelomicno rjeseno, u smislu da su neki hosteri uveli filtriranje rezultata koji ne rade, a i same release grupe su vec pocele mijenjati terminologiju da se izbjegnu blokirani keywordovi. Al Torbox u svakom slucaju puno bolje funkcionira, trenutno.

To je djelomično riješenje i jako loše pogotovo za stariji materijal. Ako neka starija serija ima odličnu webrip ili amzn sliku on ce to preskociti i dati mi neki loši 480p rip jer nema ove problematične nazive. Mislim za budućnost je okej ali za starije naslove ili serije to je jako loše riješenje jer se gubi tonu materijala. Jedino da RD ukine ban na te "riječi" ali čisto sumnjam da ce se to dogoditi. Izgleda da je Torbox ili neki drugi debri jedini način da dobiješ sav materijal neovisno o nazivu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.5.2026 23:32 (Kokodix).
12 godina
nikonja kaže...

Nema promjene na ovoj fronti vidim a taman platio 180 dana.... a ništa uzmem mjesec dana tor box-a

Samo refreshaj api key i zalipi ga ponovo tamo u torrentio...dobit ces rezultate koji rade,mozda manje njih ali sve ce bit ok.

Origin_Steam: hrka11
13 godina

Ja se ne razumin u ovo ništa, al san radija po uputama iz prvog posta i radilo je nekih 20 dana i sad zadnja 3-4 dana totalni kaos, muka da otvori išta još pogotovo na lošoj stremio lite hisense aplikaciji. Sta napravit? jel triba štakod čačkat po postavkama, jer san ja mislija to postavit jednom i ne palit pc uopce vise.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
TKScump kaže...

Ja se ne razumin u ovo ništa, al san radija po uputama iz prvog posta i radilo je nekih 20 dana i sad zadnja 3-4 dana totalni kaos, muka da otvori išta još pogotovo na lošoj stremio lite hisense aplikaciji. Sta napravit? jel triba štakod čačkat po postavkama, jer san ja mislija to postavit jednom i ne palit pc uopce vise.

Preporuka je preci na TorBox, updejtao sam uputu kako to napraviti i s trenutnom RD situacijom.

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
12 godina
TKScump kaže...

Dodaj sam torrentio i refreshaj api key u realdebirdu pa ga ponovo zalipi,radit ce ti rezultati koje dobijes. Jucer sam to napravio i gledam sve bez problema.

14 godina
hrka11 kaže...
nikonja kaže...

Nema promjene na ovoj fronti vidim a taman platio 180 dana.... a ništa uzmem mjesec dana tor box-a

Samo refreshaj api key i zalipi ga ponovo tamo u torrentio...dobit ces rezultate koji rade,mozda manje njih ali sve ce bit ok.

hrka11 kaže...
TKScump kaže...

Dodaj sam torrentio i refreshaj api key u realdebirdu pa ga ponovo zalipi,radit ce ti rezultati koje dobijes. Jucer sam to napravio i gledam sve bez problema.

Ovo nije bas tocno. Refreshanje API keya ne znaci nista, a neke stvari su pocele raditi radi razno raznih workarounda koje scraperi implementiraju (u smislu da uopce ne prikazu rezultat za koji su sigurni da nece raditi). Također su neke release grupe vec krenule nazivati drukcije torrente da izbjegnu blokirane keywordove, zato neke stvari rade, al sve sto je bilo blokirano je i dalje blokirano, i pitanje je koji su iduci koraci sto se tice RD, moguce da ce sve vise toga blokirati.

12 godina
Minneyar kaže...

Ovo nije bas tocno. Refreshanje API keya ne znaci nista, a neke stvari su pocele raditi radi razno raznih workarounda koje scraperi implementiraju (u smislu da uopce ne prikazu rezultat za koji su sigurni da nece raditi). Također su neke release grupe vec krenule nazivati drukcije torrente da izbjegnu blokirane keywordove, zato neke stvari rade, al sve sto je bilo blokirano je i dalje blokirano, i pitanje je koji su iduci koraci sto se tice RD, moguce da ce sve vise toga blokirati.

nisam rekao da ce proraditi oni koji ne rade,vec da s refreshanjem povlaci sad novu listu gdje nema blokiranih i ove s drugim nazivima...uglavnom sinoc koji god pokrenem radi normalno...nema rezultata kao prije ali bar radi.

Torrentio je bio down isto jutros,ne znam sada.

14 godina
hrka11 kaže...
Minneyar kaže...

nisam rekao da ce proraditi oni koji ne rade,vec da s refreshanjem povlaci sad novu listu gdje nema blokiranih i ove s drugim nazivima...uglavnom sinoc koji god pokrenem radi normalno...nema rezultata kao prije ali bar radi.

Torrentio je bio down isto jutros,ne znam sada.

Al opet nije do refresha API keya nego do updejta scrapera. Dakle kad ides stavljati novi key, usput updejtas i scraper pa zato povuce njihove workarounde. Svejedno, trenutno se Torbox cini kao bolja opcija, na njemu zasad sve radi. Iako sad imaju navalu novih korisnika pa bi moglo i kod njih doc do kurslusa :D

12 godina

ono što sam ja shvatio da mi comet radi u 90% slučajeva. Dok torrentio i RD rijetko koji link radi.

btw uopće ne razumijem ovo "external player" na TV-u...ne kužim uopće kaj trebam tamo namjestiti (LG C4)

Steam ID: Engineer ; Origin ID: DadEngineer
14 godina
Ne možeš puno, ext player na webos ne postoji, možeš eventualno pokušati ponovno isri naslov, nekada prođe ili ideš na drugi link .

U vezi RD , nisam ništa radio, ali vidim da je puno bolje sinoć i danas, nešto su prčkali.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 mjeseci

0 0 hvala 0
18 mjeseci

Čudilo me kako su tako dugo izdržali sa nelegalnim sadržajem s obzirom da su prava kompanija.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice