preporuka aktivnih,pasivnih 3D LED LCDa

poruka: 35
|
čitano: 7.607
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

pozz ekipa

uzelo se sljedece :

PANASONIC TXP42GT30

Panasonic DMP-BDP110

Panasonic TY-EW3D2LW Full HD 3D Glasses

za sada nema problema , cak 3d konverzija je dobra i u 2d mkv br bf 720 1080p  filmovima . a najbolja je u konbinaciji sa 3D Full HD Blu-ray  diskovima  

SD slika je odlicno skalirana radi filmskih kadensi osjecaj sje kao da sam 

ja snimao film  :D dok kod 2D najbolja je konbinacija 1080P mkv 24p 

formatu ni jedan frame se ne gubi  8)

ako nekoga zanima bilo sta oko telke neka slobdno postavi pitanje :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2011 19:59 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Blu-ray player bi ti triba imati bolju konverziju 2D u 3D, probaj preko njega ako nisi.

www.fotografiranje-vjencanja-split.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

i ima tj vise fukcija ali za sad sam samo gledo orginal film koji sam dobio na taj nachin :) budem se pozabavio sa mkvima preko bda ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Moze mala pomoc oko 3D ja sam uzeo neke realD 3D naocale mogu li da gledam na svom lcd televiziji ili na kompjuteru televizija mi ima hdim prikljucak i SONY je

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.5.2013 21:33 (KaKsI).

0 0 hvala 0
17 godina

Imao sam doma Pana plazmu GT30, nabavio dva para originalnih aktivnih 3D cvikaza gadne novce, i sve to izgleda lijepo, bajno i krasno. Međutim nije za svakoga. Skoro pa nitko od ekipe koja gleda 3D na plazmi zapravo ga ni ne gleda jer im je većini mučno (flickering na koji su mnogi preosjetljivi, a i judder je problem ako ti telka ne radi neku kvalitetnu interpolaciju). Ja sam se svoje GT30 bio riješio i uzeo LG LW4500 od 55" prošle godine. LG sad u ponudi ima također telki tog kalibra koje uključuju i smart TV funkcije i moderniji dizajn za oko 10k kn. Dobio sam s telkom 7 pari pasivnih naočala. Nitko ko je gledao takav pasivni 3D na toj telki nije ostao ravnodušan prema 3D-u. Ko u kinu. I to ekipa od 7 do skoro 70 godina. Žena je htjela pasivni 3D televizor odmah od kad je vidjela neki izloženi 42" LG kad smo još gledali telke po trgovinama. Plazmu je pod svaku cijenu htjela izbjeći zbog treperenja. Meni osobno ne smeta toliko aktivni 3D na Pana plazmama, makar mi je nakon 2 sata gledanja malko čudno u tikvi. Na pasivi mogu pogledati i po dva filma za redom i nikakvih problema. Problem pasivnog 3D-a je što je vertikalna rezolucija duplo manja nego na aktivnom zbog prirode stvari pasivne 3D tehnologije (polarizacije), ali kad se navikneš ne primjećuješ to više + doživljaj je kod kino bez glavobolje i skupih cvika, pogotovo na 55" ili većim dijagonalama. Telku gledam s nepuna 3 metra, sve OK. Moj glas za pasivni 3D LCD ako je 3D kod telke bitan.

Deckard
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice