Philips LCD 37" PFL5603 D/10 - zvučne smetnje

poruka: 2
|
čitano: 3.934
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Bok svima,

ja imam Philips 37" PFL5603D/10, kupljena u Metrou, na akciji,

zivim u Rijeci, (Ucka repetitor)

isto imam zvučne smetnje, isprekidan zvuk i pucketanje pri digitalnom prijemu.

Da li se uspio rjesiti problem?

ja sam napravio update firmware-a na onaj od 209-01-12 ali opet isto,

e, da, meni pucketaju svi digitalni osim MPEG4 testnog i HRT2???

Vama????

I glavno pitanje: da li svi uredjeji pucketaju ili samo neki,

tj. hoću li šta dobiti zamjenom za novi iz dućana, tj. da li bar postoji mogućnost da drugi radi?

Iz sluzbe za korisnike 01 64 03 776 sam dobio info da SVI NE pucketaju, te da zamijenim uredjaj!!! To po Zakonu o zastiti potrosaca i imam u roku od 7 dana (sva sreca opremu, kutiju i ostalo nisam bacio)

Isto tako dobio sam INFO da u Zadru tih smetnji uopce nema, navodno je stvar do repetitora tj OiV-a.

Btw. U Metrou su izasli u susret i obećali zamijenit TV (te im svaka cast sto se drze zakona o zastiti potrosaca-MALO MORGEN-OBRAT >>>

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2009 20:28 (Bubo).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I tako ja nazvao Metro, rekli mi da imam pravo zamijeniti tv, ja spakirao sve u kutiju, po kisi oteglio u auto, vozio cca. 30 km, kad ono obrat... Zvao je izvjesni g. Bajer iz uprave Metroa i ZABRANIO da mi se uzme tv nazad, ngo da se posalje na servis, u kojem tvrde da TV radi savršeno dobro s tim smetnjama-pucketanjem.

I tako ja s tv-om u kojem kao da krčkaju sarme kad gledas DVB_t, gas nazad kući.

Bas me zanima sto ce Inspekcija za zastitu potrosaca reci na ovo, kao i sto ce biti sa zahtjevom za naknadu moje stete (gorivo, moja satnica utrosena na njihovu zaj...) itd.

Bravo Philips, bravo METRO, bravo g. Bajer, dabogda te jednom upoznao!

I bravo za nasu pravnu drzavu i stoku sitnog zuba koja zivi u njoj...

I bravo za 10tke milijardi uvoza ŠROT robe koja se plasira na hrvatsko (istocnoeuropsko) trziste!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice