Pozdrav, nedavno sam pisao na forumu vezano za kupnju novog TV-a.
Odlučio sam se za kupovinu 65" TV-a. Budžet mi je 500€. Jel moguće naći TV koji nema ghosting za tu cijenu?
4k i ostalo mi nije bitno, može on biti 16k, ako ghosta, ne vrijedi ni 100€ po meni. Bitno mi je da je TV 65" i da nema ghostinga, za ostalo sve lako.. Jel se da išta pronaći?
Gledao sam jeftinije (300-350-400€ rang) LG, Samsung, Hisense, sve loša frekvencija osvježavanja.. Slika trza, ghosta, lomi se, sve smeće do smeća..
Demoi koji puštaju u trgovinama snimano na takvom izvoru i tako se polako slika kreće da ne bi nikad rekao da ima ghostinga. A kad se pusti program uživo totalno druga priča.. Oprostite na izrazu, ali s*re mi se od toga. 2026., godina, moraš biti doktor znanosti da si kupiš normalan TV.
Može Pevex, Era, Centar tehnike, Elipso, samo da je po mogućnosti kod nas jer se useljavam kroz par dana, pa bih otišao sâm po TV. Hvala
Edit: "SamoPitam3" ako nemaš šta pametno za reći, ne jedi g*vna i ne pametuj
Traži negdje na akciji TCL C6, mislim da je to najbolje za taj novac u toj dijagonali.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.