Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 50.649
|
čitano: 27.559.819
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Koji televizor kupiti - vodič za odabir
Marko_95 kaže...

Pozdrav, nedavno sam pisao na forumu vezano za kupnju novog TV-a. 

Odlučio sam se za kupovinu 65" TV-a. Budžet mi je 500€. Jel moguće naći TV koji nema ghosting za tu cijenu? 

4k i ostalo mi nije bitno, može on biti 16k, ako ghosta, ne vrijedi ni 100€ po meni. Bitno mi je da je TV 65" i da nema ghostinga, za ostalo sve lako.. Jel se da išta pronaći? 

Gledao sam jeftinije (300-350-400€ rang) LG, Samsung, Hisense, sve loša frekvencija osvježavanja.. Slika trza, ghosta, lomi se, sve smeće do smeća..

Demoi koji puštaju u trgovinama snimano na takvom izvoru i tako se polako slika kreće da ne bi nikad rekao da ima ghostinga. A kad se pusti program uživo totalno druga priča.. Oprostite na izrazu, ali s*re mi se od toga. 2026., godina, moraš biti doktor znanosti da si kupiš normalan TV. 

Može Pevex, Era, Centar tehnike, Elipso, samo da je po mogućnosti kod nas jer se useljavam kroz par dana, pa bih otišao sâm po TV. Hvala

Edit: "SamoPitam3" ako nemaš šta pametno za reći, ne jedi g*vna i ne pametuj

Traži negdje na akciji TCL C6, mislim da je to najbolje za taj novac u toj dijagonali. 

itomic009
15 godina

Koja si ti de*ilčina od čovjeka, to je strašno. 

14 godina
Marko_95 kaže...

Pozdrav, nedavno sam pisao na forumu vezano za kupnju novog TV-a. 

Odlučio sam se za kupovinu 65" TV-a. Budžet mi je 500€. Jel moguće naći TV koji nema ghosting za tu cijenu? 

4k i ostalo mi nije bitno, može on biti 16k, ako ghosta, ne vrijedi ni 100€ po meni. Bitno mi je da je TV 65" i da nema ghostinga, za ostalo sve lako.. Jel se da išta pronaći? 

Gledao sam jeftinije (300-350-400€ rang) LG, Samsung, Hisense, sve loša frekvencija osvježavanja.. Slika trza, ghosta, lomi se, sve smeće do smeća..

Demoi koji puštaju u trgovinama snimano na takvom izvoru i tako se polako slika kreće da ne bi nikad rekao da ima ghostinga. A kad se pusti program uživo totalno druga priča.. Oprostite na izrazu, ali s*re mi se od toga. 2026., godina, moraš biti doktor znanosti da si kupiš normalan TV. 

Može Pevex, Era, Centar tehnike, Elipso, samo da je po mogućnosti kod nas jer se useljavam kroz par dana, pa bih otišao sâm po TV. Hvala

Edit: "SamoPitam3" ako nemaš šta pametno za reći, ne jedi g*vna i ne pametuj

Tu dimenziju za te novce teško nažalost. Moraš tražit novije televizore sa novijim panelima, ili CrystGlow - HVA (TCL) ili ADS-IPS televizore, ghosting moraš tražit povečalom, skoro i da ga nema. Više nego odlični paneli. 

TCL C6 ima HVA panel. 65" - 570 eura.  - best buy za tebe.

TCL C7K ima noviji CrystGlow HVA panel. Ali 65'" verzija košta 900 eura.

Hisense U7Q Pro 55"/85" ADS-IPS panel, sve ostale dimenzije su stariji VA paneli. 55" 550 eura.

Hisense U8Q  - 55"/75"/100" su ADS-IPS paneli. 55" - 650 eura.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 17:28 (Cryogenic).
17 godina
Kupujem novi TV.
Prioritet mi je slika.
OS necu koristit jer idem na Firestick, a ozvucenje imam isto rijeseno.

TV se za gaming nece koristit vec samo za jubito, filmove, serije i nogomet.

Velicina za udaljenost s koje ce se gledat bi trebala bit 65“.
Budget sam gledao do nekih 1000eur al nije problem potegnit ako ima nesto dobro

Za oko su mi zapeli TCL modeli C7K i C8K.

Moje pitanje je dali je C8K vrijedan ovih 30% (300eur) razlike u cijeni ?
Ako imate jos nesto od modela za preporucit slobodno pucajte
Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 19:14 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Legendo hvala ti. Sad sam išao gledati u dućan model od 55", jako mi se sviđa. 

Jel mi možeš molim te poslati link gdje si našao za 570€? Najjeftinije kod nas je na bazzar.hr cca 700€. Gledao sam na nabava.net

https://bazzar.hr/p/MV5DRAE-tcl-mini-led-tv-65-65c6k-google-tv

13 godina
Koji televizor kupiti - vodič za odabir

Evo samo da kazem da sam kupio Hisense 50E7Q Pro....dobio ga za 310e neka akcija u Harvey Normanu bila, +2g dodatne garancije. E sad tv je odlican, streaming servisi, yt rade savrseno i perfektna slika, samo mi totalno slaba slika od iptv ali tu sumnjam na hdmi kabal jer je bas dosta star (+8g)...mislim slaba, puno je tamna i nikako pogoditi podesavanja da slika bude normalna ali tv kao tv preporucujem. Izvinjavam se na smetnji....

Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine
marionezi82 kaže...

Evo samo da kazem da sam kupio Hisense 50E7Q Pro....dobio ga za 310e neka akcija u Harvey Normanu bila, +2g dodatne garancije. E sad tv je odlican, streaming servisi, yt rade savrseno i perfektna slika, samo mi totalno slaba slika od iptv ali tu sumnjam na hdmi kabal jer je bas dosta star (+8g)...mislim slaba, puno je tamna i nikako pogoditi podesavanja da slika bude normalna ali tv kao tv preporucujem. Izvinjavam se na smetnji....

Vidi imaš li ambient light senzor, ne znam sad napamet kako se zove, ali je negdje u postavkama za sliku, ako ti je on upaljen onda će ti automatski mijenjati osvjetljenje, obično bude tamnije nego što nam odgovara. za svaki ulaz se posebno spremaju postavke, pa je moguće da ti je na jednom slika odlična, a na drugom drugačija jer su druge postavke. pogledaj i pozadinsko osvjetljenje, možda ti je na HDMIu stavljeno na low ili na energy saving.

isto tako vidi ako koristiš Dolby Vision IQ, mislim da on automatski upali taj ambient senzor.

14 godina
Marko_95 kaže...

Legendo hvala ti. Sad sam išao gledati u dućan model od 55", jako mi se sviđa. 

Jel mi možeš molim te poslati link gdje si našao za 570€? Najjeftinije kod nas je na bazzar.hr cca 700€. Gledao sam na nabava.net

https://bazzar.hr/p/MV5DRAE-tcl-mini-led-tv-65-65c6k-google-tv

https://www.nabava.net/televizori/tcl-65c6ks-televizor-cijena-65-165-cm-qd-miniled-ultra-hd-760765631

To je 65C6KS, taj model radi na 120 hz i ima nešto manje dimming zona kako veli chatgpt, C6K je najefitniji na bazzaru kako si već i našao, oba dva koriste HVA panel. Možda da vidiš uživo taj KS pa ako odgovara super. Ne vjerujem da je neka extra razlika ali najbolje vidjet. Jeftiniji 65"mini led sa HVA panelom teško da se može nać.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 21:39 (Cryogenic).
14 godina
marionezi82 kaže...

Hbo radi? Maxtv aplikacija? xplorer od A1?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice