Kupljen TCL 65C7K na eKupi.hr za 835 € pa da napišem dojmove nakon par dana korištenja, možda nekome pomogne.
Napominjem da nisam nikakav stručnjak ni pretjerano zahtjevan korisnik pa svakako to uzmite u obzir.
Odmah negativno: Zvuk.
Nije sad totalno loše, ali s obzirom da ima Bang & Olufsen značku, očekivao sam puno, puno više.
Kad se pojača iznad 35 duboki tonovi se raspadaju, bar meni tako zvuči.
Iako imam Edifier zvučnike u dnevnom za TV pa mi sam zvuk TV zvučnika nije od presudne važnosti, možda će ovo nekome biti važan podatak.
Druga negativna stvar ili bolje reći iritacija je što TV ne prihvati svaki put input sa daljinskog, iako vidim po ledici na TVu da registrira pritisak gumba na daljinskom, ništa se ne desi pa je potrebno ponoviti radnju.
Sama kvaliteta prikaza slike u odnosu na prethodni IPS LG TV koji sam imao je nebo i zemlja, opet napominjem da nisam stručnjak, ali ja zamjerke nemam.
Čitao sam dosta negativnih komentara o TCL-u na reddit-u, no odlučio sam riskirati, a za sad mi se čini da nisam pogriješio.
TV je ogroman, znao sam da će biti puno veći u odnosu na dosadašnji 43 inčni LG, ali baš je ogroman 😁

a razlog je?
Bolje biti bez one stvari nego bez srece!