Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 50.240
|
čitano: 23.536.778
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
Re: Koji televizor kupiti - vodič za odabir
Cryogenic kaže...

Ono kad nađeš slučajno zlatni rudnik i objaviš na forumu lokaciju, i netko umjesto tebe podigne svo zlato i zaradi a ti mogao kupit par tih televizora po 50 eura, i prodat ih za cca 350, teški fejl.  Al bitno je da se šerala informacija, to je najbitnije, podsjetilo me na ovaj klip.  Ajd bar netko ima mozga na forumu i uspio je profitirat.

Meni je actually trebao TV, ovaj Sharp sto imam sam kupio na otvorenju HG Spota na Utrinama dok sam jos zivio u Zagrebu prije pun kurac i tristo godina 

I nije ih mogao kupiti par jer je ogranicenje jedan purchase po accountu u svakom slucaju

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.10.2025 22:06 (Simke8.1).
13 mjeseci
Eno kolega prodaje tu na forumu LGc2 već neko vrijeme, pa kome treba, problem je Županja.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
7 godina
Mislim da je prije problem 500 eura, ovo je bilo za 50 pa kao ajde.
17 godina
Bgang kaže...
Jel netko tu ima C7K?

Imam ja, jako dobar TV. Nema bleedinga i stvarno je crna crna. Ugodno sam iznenađen. 65 cola sam uzeo. Slabe refleksije također. Spojio ga sa soundbarom Samsung Q930D s time sam razočaran. Znači treba uzeti 2.1 sustav i to je to da se dobije malo basa i kako bi se bolje razabrao govor. Govora o stereo slici ili osjećaja da zvuk stiže s više strana nema.

Kakav je procesing slike fullhd.a i HDa? Jesi li imao sony nekad pa da mozes reci razliku?

Mako
17 godina
Simke8.1 kaže...

Može i za €50 ako dobijem hands-down najbolji happy-end  Samo ove godine sam poklonio jedan 48" Samsung LED TV, dva mobitela i šta već ne, ali pošto sam ovog platio €1359 radije ću i dalje uživati u čarima OLED ekrana s high-end soundbarom nego ga davati za bagatelu. Ovako žena gleda na svom televizoru gore šta hoće, a ja svakako moram extended trilogiju Gospodara prstenova u DolbyVision pogledati. Live long and prosper 🖖

EDIT: da počnemo s LOTR

LOL: Crobrother
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.10.2025 19:53 (Najbrži).
6 mjeseci
Najbrži kaže...
Simke8.1 kaže...

Može i za €50 ako dobijem hands-down najbolji happy-end  Samo ove godine sam poklonio jedan 48" Samsung LED TV, dva mobitela i šta već ne, ali pošto sam ovog platio €1359 radije ću i dalje uživati u čarima OLED ekrana s high-end soundbarom nego ga davati za bagatelu. Ovako žena gleda na svom televizoru gore šta hoće, a ja svakako moram extended trilogiju Gospodara prstenova u DolbyVision pogledati. Live long and prosper 🖖 EDIT: da počnemo s LOTR 

Gospa za protiv burn-in efekta

13 godina
Cryogenic kaže...

Ono kad nađeš slučajno zlatni rudnik i objaviš na forumu lokaciju, i netko umjesto tebe podigne svo zlato i zaradi a ti mogao kupit par tih televizora po 50 eura, i prodat ih za cca 350, teški fejl.  Al bitno je da se šerala informacija, to je najbitnije, podsjetilo me na ovaj klip.  Ajd bar netko ima mozga na forumu i uspio je profitirat.

Ono kad me boli kita da pisem 20 skripti kako bi ulovio Philips TVe za 50e

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
2 mjeseca

Pozdrav, u procesu sam kupnje tv-a, posto se ne razumin treba mi mala pomoc.
Imam jedan model stavit cu u opis, pa netko ko se razumi da mi rece valja li, ili preporuci nesto.
Trazim za boravak tv, srednji ili veci do 700€, ima ih i skuplji koji su sada na popustu tipa ovaj sto stavim u opis,koristit ce se za gledanje programa, netflix, iptv, youtube ..

SAMSUNG TV QE65Q60DAUXXH 65" QLED UHD 4K

SAMSUNG TV QE55Q7FAAUXXH 55" QLED UHD

0 0 hvala 0
17 godina
maratonac1 kaže...

Gospa Galadriel za protiv burn-in efekta

Svećenik prilikom posvete kuće zasebno posvetio OLED TV protiv burn-in, te protiv zloduha Sunny Leone, Riley Reid, Angela White, Lana Rhoades, Lisa Ann. To je bilo još€20 na stol (šteta što nemamo €1 novčanice).

Gospa Galadriel otpjevala na Sindarin jeziku:

Anyhow, back on topic:

LOL: Crobrother
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.10.2025 8:55 (Najbrži).
2 godine
Lapi691993 kaže...

Imam jedan model stavit cu u opis, pa netko ko se razumi da mi rece valja li, ili preporuci nesto.
Trazim za boravak tv, srednji ili veci do 700€, ima ih i skuplji koji su sada na popustu tipa ovaj sto stavim u opis,koristit ce se za gledanje programa, netflix, iptv, youtube ..

za gotovo isti iznos dobiješ duplo bolji hisense TV + 5 godina jamstva, a za 1 eur isprintaš naljepnicu SAMSUNG ako ti je to bitno. 

https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/q7f-2025

zašto misliš da je u nećemu fora? to je budget Hisense model, za te novce sasvim dobar.

14 mjeseci
Lapi691993 kaže...

Ako se ne varam Q7F je prepakirani Q60D

7 godina
13 godina
Koji televizor kupiti - vodič za odabir

Pozdrav, koji bi bio trenutno best buy do 500 eura? Poželjno 65'', povremeno gledanje tv-a i netflixa. Zapeli su mi za oko ovaj Hisense i Samsung u Elipsu, no ne znam jel ima kaj bolje. Za slične novce ima i Philips, no ne znam koji je bolji. Hvala.

HISENSE 65E7Q

SAMSUNG UE65U8072FUXXH

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.10.2025 20:46 (hrčak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine
eXodia93 kaže...

slično sam i ja mislio napisati, ali kad pogledaš to je gotovo 40% skuplji TV, iako je u pitanju nešto preko 100 eura razlike. po meni je tada Hisense U7Q Pro za oko 490 eura još bolji izbor od C6K.

hrčak kaže...

Pozdrav, koji bi bio trenutno best buy do 500 eura? Poželjno 65'', povremeno gledanje tv-a i netflixa. Zapeli su mi za oko ovaj Hisense i Samsung u Elipsu, no ne znam jel ima kaj bolje. Za slične novce ima i Philips, no ne znam koji je bolji. Hvala.

HISENSE 65E7Q

SAMSUNG UE65U8072FUXXH

osobno bi radije kvalitetan 55" TV nego 65" niže kvalitete. ja bi gledao Hisense U7Q Pro ili TCL 55C7K za oko 480-490 eura. sad je najgore vrijeme za kupovinu jer su trgovci digli cijene da bi ih onda opet mogli spustiti za 30 dana (black friday).

7 godina

pa dobro trenutno je c7k najnize sto je bio.za vikend na ekupi je bio 560 eura ...ne ocekujem da bude ispod 500 eura za blackfriday ...pošto pratim cijene redovno ...ne bi rekao da su podigli cijene.

2 godine
eXodia93 kaže...

pa dobro trenutno je c7k najnize sto je bio.za vikend na ekupi je bio 560 eura ...ne ocekujem da bude ispod 500 eura za blackfriday ...pošto pratim cijene redovno ...ne bi rekao da su podigli cijene.

na ekupi se mogu koristiti i dodatni kuponi za popust, pa se može dobiti još 20-30 eura popusta.

5 godina
Pozz ekipa! Za svjetlije prostore koji je bolji tv Samsung Neo qled 65QN90F ili Samsung OLED 65qeS90F? Te da li mi možete preporučiti neki bolji tv ali da bude u njihovom cjenovnom rangu od cca 1400 eura ili naravno jeftiniji.

0 0 hvala 0
12 godina

sve poznate marke :)

al kudos za Domestos cijenu, nisam ga vidio ispod 2€ otkad je Eura...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Molio bi preporuku nekog televizora 55-65 incha do 600e max. Koristilo bi se uglavnom za gledanje filmova. Da li ovaj što vrijedi?

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.10.2025 14:04 (axos).

0 0 hvala 0
12 godina
axos kaže...

Molio bi preporuku nekog televizora 55-65 incha do 600e max. Koristilo bi se uglavnom za gledanje filmova. Da li ovaj što vrijedi?

mislim da su kolege spominjali da je ovaj best buy

TCL 55C7K televizor, 55" (139 cm), Mini LED/QD MiniLED

7 godina
sblivada kaže...
Pozz ekipa! Za svjetlije prostore koji je bolji tv Samsung Neo qled 65QN90F ili Samsung OLED 65qeS90F? Te da li mi možete preporučiti neki bolji tv ali da bude u njihovom cjenovnom rangu od cca 1400 eura ili naravno jeftiniji.

Ovisi sto smatras pod svjetliji prostor. Uglavnom za svjetlije prostore je qled bolji. 

12 godina
axos kaže...

Kao što je kolega rekao TCL C7K najbolja opcija u tom rangu.

5 godina
Bočno od televizora je velika staklena stijena pa recimo sada kada gledam svoj Sony xf9005 vidim refleksije iz vana. U biti staklena stijena je na sjevernom zidu(strani) , a TV je na istočnom punom zidu.
2 godine
picajzla0707 kaže...
axos kaže...

ili 60 eura povoljniji:

https://www.nabava.net/televizori/hisense-55u7q-pro-televizor-cijena-55-139-cm-uled-mini-led-ultra-hd-786071021

https://www.rtings.com/tv/tools/compare/tcl-qm7k-vs-hisense-u75qg/88608/96104

5 godina

Da li TCL televizori tipa c7k, c8k, c9k imaju ograničenja po pitanju svjetline u odnosu na televizore namijenjene za američko tržište? Navodno zbog nekih EU regulativa imaju ugrađena softverska ograničenja po pitanju potrošnje energije te iz toga razloga ne mogu dati jednake vrijednosti svjetline kao za Amere. 

1 0 hvala 0
7 godina
millennial kaže...
picajzla0707 kaže...
axos kaže...

ili 60 eura povoljniji:

https://www.nabava.net/televizori/hisense-55u7q-pro-televizor-cijena-55-139-cm-uled-mini-led-ultra-hd-786071021

55u7q pro nema nikakve veze sa U75QG ...mi u europi ne dobijamo ni upola dobar tv kao amerikanci u toj seriji tako da ti usporedba nije tocna. 
Informiraj se prije nego preporucujes ljudima tv ...u7q pro nije nikako bolji tv od c7k u europi ..ni blizu 

7 godina
eXodia93 kaže...
millennial kaže...
picajzla0707 kaže...
axos kaže...

ili 60 eura povoljniji:

55u7q pro nema nikakve veze sa U75QG ...mi u europi ne dobijamo ni upola dobar tv kao amerikanci u toj seriji tako da ti usporedba nije tocna. 
Informiraj se prije nego preporucujes ljudima tv ...u7q pro nije nikako bolji tv od c7k u europi ..ni blizu 

Evo ti usporedbe https://www.displayspecifications.com/en/comparison/ad90310484 pa samo pogledaj kolika je razlika .560 dimming zona naspram 1800 U U75QG sto je ogromna razlika  i osjetno manji brightness 

a onda usporedi https://www.displayspecifications.com/en/comparison/b868304733 pa vidi kako tcl ima duplo vise dimming zona .puno veci kontrast ,puno  veci dci p3 (prikaz boja) u svemu je tcl u ovoj seriji u europi bolji tv i nije bas ni blizu

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.10.2025 9:08 (eXodia93).
12 godina

zanimljivo, baš danas naletio na video... izgleda da strah od burn in i degradacije neće biti isključivo vezan uz olede

odnosno, nisu niti druge tehnologije baš toliko sigurne na duže staze

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice