Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 49.750
|
čitano: 19.567.376
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Koji televizor kupiti - vodič za odabir
Zaporožac kaže...
SamoPitam3 kaže...
c4 ima "us*ane" boje u odnosu na samsunga - nesto su zezli i ni igranje u opcijama ne pomaze puno. Ja sam uzeo na kraju s90d. Philipsa nisam nigdje vidio uzivo tako da ne znam. 

Ti imaš servis televizora pa si dobro pregledao oba, ili si negdje pročitao ?

Možda ti je Pixel rekao ? 

Koji ima japanske kondenzatore ?

Ne pričaj gluposti, kad sam ja rekao da C4 ima užasne boje ? Ti baš voliš provocirat 

Ako išta rekao sam da S90D barem u početku imao manji color volume nego C4 , što je bilo apsurdno jer S90D ima qd-oled panel

17 godina
Koji televizor kupiti - vodič za odabir

Dobro i koji TV ima bolje boje na koncu, S90D ili C4.

0 0 hvala 0
13 godina
zvir12 kaže...

S90D ima superiorniju tehnologiju tako da su bolje boje sigurno na stani Samsunga.

4 godine

Zna li netko za ovu situaciju: kad proizvođači nude dodatno jamstvo u stilu 2+3 (2 osnovno + 3 dodatno) a kupac još od trgovine kupi dodatno jamstvo recimo 2 godine - je li onda to ukupno 7 godina ili?

0 0 hvala 0
15 godina

Molim preporuku za 55" TV za nezahtjevnog korisnika sa androidom ili webos za gledanje youtuba/streaming, povremeni gaming i ponešto dvb-t2.

TV bi bio postavljen na zid a gledat će se iz trosjeda/fotelje pod kutem (vertikalni kut).

Vrlo je vjerojatno da je sljedeći u nizu udara groma pa se ne bih razbacivao.

0 0 hvala 0
10 mjeseci
Ribnjak2048 kaže...

Zna li netko za ovu situaciju: kad proizvođači nude dodatno jamstvo u stilu 2+3 (2 osnovno + 3 dodatno) a kupac još od trgovine kupi dodatno jamstvo recimo 2 godine - je li onda to ukupno 7 godina ili?

Tako je. Ali to bi trebalo biti jasno na uvjetima tih dodatnih dvije godine koje su kupljene u trgovini.

17 godina
sand kaže...

Molim preporuku za 55" TV za nezahtjevnog korisnika sa androidom ili webos za gledanje youtuba/streaming, povremeni gaming i ponešto dvb-t2.

TV bi bio postavljen na zid a gledat će se iz trosjeda/fotelje pod kutem (vertikalni kut).

Uzmi neki Grundig ili TCL sa 5 godina jamstva i prst u uho.

Zašto misliš da će biti na meti groma?

12 godina
sand kaže...

TCL 55P655

Prije tjedan dana ga montirao ujaku, za nekog kome je bitno da radi, čist ok tv za 300e.

16 godina
zvir12 kaže...

Ta dva konkretno, u praksi razlika jako mala.  Kad us izašli, C4 je imao bolje boje, samsung je namjerno ograničio boje na s90d da ne konkurira s95d. Ne znam jesu li naknadno do popravili u softveru, nisam pratio ali panel definitivno može bolje.

15 godina

"Zašto misliš da će biti na meti groma?"

2 TVa su već otišla a ovaj zauzima njihovo mjesto. 

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 23:22 (sand).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice