Ja osobno bih uvijek išao na veću dijagonalu. Uzeo sam sony xh9000 75 inča i nisam požalio, da sam uzeo 65 inča oled, već nakon par dana bih požalio. Iskreno uzeo bih i 85 inča, da su financije dozvolile. Ali sjeo sam na 2,40 m od tva i kao da sam u kinu :D
Bitno da si zadovoljan, ali to je u biti pogreška koju ne treba reklamirati. U slučaju oled <-> led usporedbe, veličina je manje bitna pred skokom u kvaliteti te uvijek treba ići na oled opciju.
Ne zelim previse ulazit u raspravu ali ovo je moje vidjenje stvari. Sa strane normalnog korisnika. Ovo je video koji usporedjuje oled i pocetni samsungov qled. Po meni ta razlika ne vrijedi vise od 1000kn ,a bome ni zrtvovanje dijagonale. Kada imas 2 tv jedan uz drugog, razlika iako malena, vidi se. Kada imas samo 1 tv ne mozes znati da li slika treba biti takva ili ne i izgleda ti dobro.
https://youtu.be/nrDnqZIYKko
Svatko neka sam prosudi. Pa cak i na ovom videu kad vidis gornju sliku i raziliku u kvaliteti u usporedbi sa donjom slikom za mene vise nema nikakve dvojbe. Znam da neki ljudi su ili colorblind ili jednostavno nemaju percepciju kontrasta ili generalno imaju dioptriju pa im to uopce nije bitno niti cak previse percepiraju te artisticke nijanse. Za njih onda je bolje ici na velicinu. Ali ako imas oko za detalje i kvaliteta ti je bitna nemoguce je odabrati manje kvalitetnu opciju bez obzira na velicinu.

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!