Nemoj me... ja sam samo letimicno pogledao LG stranicu na mobitelu pa nisam primjetio da nije tvornicko, vec "osiguranje"... :-(
Pa mislim, svašta se piše o tim osiguranjima ali ja oko toga ne bih dramio previše pošto piše na polici pod istim uvjetima, a piše.

. Uglavnom domaći provideri televizije i distributeri signala uopće ne prate svjetske trendove niti ih je briga za to jer i ovako kako je ljudi kupuju njihove muljave pakete. Ako nas EU ne natjera, nitko neće. Pa kad uzmeš u obzir da su FTA televizije s nacionalnom koncesijom sadržajno u kamenom dobu, a da je stanovništvo pretežito zaostalo po svim pitanjima svjetskih trendova u multimediji, niti se previše ne čudim stanju stvari. Uglavnom, svi ti veći televizori (55" i više) se zapravo niti ne bi trebali kupovati primarno radi klasične over-the-air televizije jer je televizijski program već skroz out, pogotovo mlađim (pa sad već i sredovječnim) generacijama koje su "online". Streaming servisi tipa Netflix, Youtube, blu-ray materijal, igrače konzole, media playeri, eventualno gledanje satelitske televizije u FHD-u, streaming sa smartphonea... TV program je sad na tim smart telkama tek jedna od podržanih funkcija, tako da ne očekujem čuda u napretku algoritama za upscale niskih rezolucija.