Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 50.672
|
čitano: 27.682.842
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Koji televizor kupiti - vodič za odabir
Onda bi bilo bolje ici na nesto tipa lg uj7507 ili samsung mu6400 seriju? Mozda neki dr. Cak mi i nije toliko jako bitan hdr koliko kvaliteta slike, sto manje dse i bandinga te backlight bleed i da je ok za gaming...
Respect my authority!
14 godina
protjeran
Koji televizor kupiti - vodič za odabir

@jerrycro

Za koliko para i koja veličina..?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
43 ili 49 i sto jeftinije... do 6500k
Respect my authority!
17 godina
neaktivan
Hvala na preporuci.provjeriti cu ove modele. Nego preporuceni philips uredjaji su svi IPS?
Respect my authority!
14 godina
protjeran
jerrycro kaže...
Hvala na preporuci.provjeriti cu ove modele. Nego preporuceni philips uredjaji su svi IPS?

Svi Philips i Sony model su IPS.

15 godina
garfield1 kaže...
jerrycro kaže...
Pozdrav ekipa! Koristi li netko TCL televizore? Konkretno P6046 ili C7006? Kakvi su? Je li dobar prikaz SD-a? Kakva je situacija sa backlight bleedom, DSE-om i bandingom? Dosta su povoljni a djeluje kao da dosta i daju za cijenu.

TCL televizori su loši što se tiče prikaza sadržaja nižih resolucija, a uopšte što se tiče sporta. Što se tiče DSE i ostalih stvari nema toliko problema. Uglavnom pate od toga kao svi LCD televizori.

Ja gdje god čitam, TCL dosta hvale

17 godina
neaktivan
Zato sam i pitao za tcl jer vidim da ga dosta hvale ali neznam jesu li to pohvale za US verzije ili EU a vidim da je P6 serija dosta povoljna a ni C7 nije cijena toliko losa za 55"
Respect my authority!
18 godina

US ver. da dok EU nije dobra 

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.12.2017 12:25 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
jerrycro kaže...
Zato sam i pitao za tcl jer vidim da ga dosta hvale ali neznam jesu li to pohvale za US verzije ili EU a vidim da je P6 serija dosta povoljna a ni C7 nije cijena toliko losa za 55"

Kao prvo, nezna se dosta u kojem smislu ga hvale..Dali je to kod prikaza HDR sadržaja ili 4k itd..Kao što sam napisao, kod  sadržaja nižih resolucija i uopšte kod sporta je osjetno lošiji napram konkurencije:) A što se tiče 4k i HDR sadržaja je veoma dobar, kao i večina današnjih televizora. TCL ima loše procesore, zato je osjetno lošiji na tim područjima gdje je važan dobar procesor:) Jer nije sve u panelima..

18 godina

bdw

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.12.2017 14:47 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ekipa, što mislite o ovom TV-u: https://www.sancta-domenica.hr/led-tv-samsung-ue65mu6272-curved-uhd.aspx?gclid=EAIaIQobChMIgYaFodHr1wIVYyjTCh2K2Q33EAAYASAAEgKHfPD_BwE

Bio sam maloprije u Emmezeti i kod njih je 9.500kn na akciji, garancija je 5 god. Gledao sam i Sony modele ali su poprilično skuplji u ovoj veličini, iako su tamo samo danas 15% jeftiniji.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
VRl46 kaže...

Ekipa, što mislite o ovom TV-u: https://www.sancta-domenica.hr/led-tv-samsung-ue65mu6272-curved-uhd.aspx?gclid=EAIaIQobChMIgYaFodHr1wIVYyjTCh2K2Q33EAAYASAAEgKHfPD_BwE

Bio sam maloprije u Emmezeti i kod njih je 9.500kn na akciji, garancija je 5 god. Gledao sam i Sony modele ali su poprilično skuplji u ovoj veličini, iako su tamo samo danas 15% jeftiniji.

Ovdje imaš veoma dobru ponudu..

https://www.sancta-domenica.hr/led-tv-philips-65pus6262-smart-ambi2.aspx

10 godina
neaktivan
garfield1 kaže...
VRl46 kaže...

Ovdje imaš veoma dobru ponudu..

https://www.sancta-domenica.hr/led-tv-philips-65pus6262-smart-ambi2.aspx

Svi hvale Sony, LG ili Samsung pa sam se bazirao na te marke. Kakav je Philips što se tiče kvalitete slike/zvuka, da li se kvare itd?

Ovo je stvarno primamljiva ponuda, taman dodatni TV za u sobu..

14 godina
protjeran

Ovaj model Philipsa, ti je nešto kvalitetniji što se tiče kvalitet slike napram Samsunga. A zvuk je kao kod svih televizora u tom rangu. Ako očeš dobar zvuk onda češ morat spojit koji kučni kino ili nešto slično. Što se tiče kvarova se isto kvare kao i ostali televizori. A imaš 5 godina jamstva, tako, da ne trebaš ništa da brineš.. I ovdje je još bolja ponuda, ali izgleda da sve otišlo.

https://www.elipso.hr/audio__video/televizori/PHILIPS-65PUS6412-SET/

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.12.2017 18:06 (garfield1).

0 2 hvala 1
13 godina

Ja sam se tjednima dvoumio da li uzeti Sony xe9005 ili lg oled B7.I na kraju naletim na LG 55SJ850  na odlicnom popustu za 600 eura( sa 1100) i spremim 1k eura razlike  koje sam htio dati za lg oled u djep.A vidim da kod nas ide za 10k kuna,sto je daleko previse.

Tv je dosta  dobar za lovu koju sam ja platio(nazalost IPS je ali bio sam spreman na kompromis s obzirom na cijenu) ,ali ne vrijedi cijene za koju ide u hrv,LG ga je bas pretjerao.Ali jedna stvar im se mora priznati,web OS im radi odlicno,pogotovo u kombinaciji sa magic remote.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.12.2017 23:03 (geronimo4661).

0 0 hvala 0
18 godina
geronimo4661 kaže...

Ja sam se tjednima dvoumio da li uzeti Sony xe9005 ili lg oled B7.I na kraju naletim na LG 55SJ850  na odlicnom popustu za 600 eura( sa 1100) i spremim 1k eura razlike  koje sam htio dati za lg oled u djep.A vidim da kod nas ide za 10k kuna,sto je daleko previse.

Tv je dosta  dobar za lovu koju sam ja platio(nazalost IPS je ali bio sam spreman na kompromis s obzirom na cijenu) ,ali ne vrijedi cijene za koju ide u hrv,LG ga je bas pretjerao.Ali jedna stvar im se mora priznati,web OS im radi odlicno,pogotovo u kombinaciji sa magic remote.

Ušedio jesi, ali i kupio lošiji TV od B7 :)

PSN: Muskarcina77
13 godina
To svakako,B7 je dvije klase iznad ovoga što sam ja uzeo, ali za promjenu jednom sam odlučio poslušati mozak kad je u pitanju kupovina tehnike .Ne bi ovaj tv nikad uzeo po punoj cijeni, ali za cca 4500kn je no brainer.

Išao sam logikom da velika većina ovih novih tva dobro prikazuje 4k i hdr,a to je ono što ću većinom i gledati. Razlike su veće kod full HD i pogotovo sd. I tu se dosta vidi razlika u kvaliteti. Sd na ovom mom tvu izgleda katastrofa, ali sd u biti ni ne gledam tako da mogu prijeći preko toga. Minus je i crna boja koja i nije baš najbolja, ali preživjeti ću. Ova razlika od 1k eura će otići na subwoofer i 2 satelita.

0 0 hvala 0
11 godina

Suludo je sad kupovati tv, najveći popusti će biti uoči SP u Rusiji. Treba pričekati, 4 5 mj i ubosti nešto. Biti će i do 40% popusta (realnih 40%, ne dizanja cijena u nebo pa tobože 40% popust). Isplati se malo još pričekati.

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
matrix777 kaže...

Suludo je sad kupovati tv, najveći popusti će biti uoči SP u Rusiji. Treba pričekati, 4 5 mj i ubosti nešto. Biti će i do 40% popusta (realnih 40%, ne dizanja cijena u nebo pa tobože 40% popust). Isplati se malo još pričekati.

Nije suludo ako ga sad želiš/trebaš.

Kad je nešto napeto, napeto je.

PSN: Muskarcina77
13 godina
matrix777 kaže...

To ce bit ludnici istina, jos dobis gajbu pive uz tv ;)

18 godina
neaktivan

Imam doma Samsung UHD Smart 49" i kad gledam s 2 i pol metra mi je ok ali ako igram PS4 Pro s iste udaljenosti sitno mi je nekako. Koliki TV bi trebao za 2.5 m udaljenosti? Kod UHD se računa drugačije nego kod FHD?

10 godina
neaktivan

Vasa misljenja o TV Elit 32LT216, jel ga itko ima i kakva su vasa iskustva s njim

hvala

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Tražim televizor 32' koji ima T2 I S2 tunere i može se isprogramirati da su zemaljski i satelitski kanali na jednoj, istoj listi. Ovo su jedini uvjeti da čovjek od 95 godina najjednostavnije upali tv i gleda svojih 10 kanala, hrvatskih i francuskih, s jednim daljinskim, bez promjene lista.

Da li netko pouzdano zna na kojem se televizoru može ovako isprogramirati programe, da ga hitno kupim?

0 0 hvala 0
15 godina

Imam Panasonic plazmu 37'' već 10 godina, slika je bila savršena, ali je polako na odlasku.

Uzeo bi nešto od 43 do max 49'', a da kvalitetno pokazuje maxtv, ps4 i youtube sadržaje.

Možda mi je i ful HD dovoljan, ali izgleda da je sada skoro sve već na UHD.

Dosta mi je važno da ima barem 3 hdmi ulaza.

Cijena nije problem, ali mislim potrošiti do 5.000 kn.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
eriklazarus kaže...

Imam Panasonic plazmu 37'' već 10 godina, slika je bila savršena, ali je polako na odlasku.

Uzeo bi nešto od 43 do max 49'', a da kvalitetno pokazuje maxtv, ps4 i youtube sadržaje.

Možda mi je i ful HD dovoljan, ali izgleda da je sada skoro sve već na UHD.

Dosta mi je važno da ima barem 3 hdmi ulaza.

Cijena nije problem, ali mislim potrošiti do 5.000 kn.

Za takve pare, češ teško nači koji LCD televizor, koji bi bio konkurentan tvojoj plazmi. A dobijaš recimo koji veoma solidan model, kao ti modeli.

https://www.nabava.net/televizori__240/panasonic-3d-televizor-tx-50ex700e-50-127-cm-led__41203911

http://www.salonatech.com/philips-led-tv-123cm-49pus6482.html

https://www.nabava.net/televizori__240/sony-3d-televizor-kd-49xe7005-49-125-cm-led__43516711

15 godina

Hvala na brzom odgovoru.

Ovaj predloženi Philips mi izgleda favorit za sada.

10 godina
Ja bih uzeo Panasonic, VA ekran i bolji SD procesing.

0 0 hvala 0
15 godina

Žena mi sad kaže da nam je 49 knap ili ne stane zavisi od modela, imate nešto onda za 43''?

14 godina

Koji TV preporučate u dijegonali 4-43'' (ne veći) za nekoga tko 95% vremena gleda televiziju?

Mislim dac mi je fullHD dovoljan. Uvjet je da ne košta više od 4000kn

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice