Ovo mi se cini kao dosta dobar TV, gledajuci ovu video recenziju.
Cijena za 40" model je oko 4500kn - KLIK
Cijena za 50" model je oko 5500kn - KLIK
Ako netko ima ovaj TV neka napise par rijeci o dojmovima.
Ovo mi se cini kao dosta dobar TV, gledajuci ovu video recenziju.
Cijena za 40" model je oko 4500kn - KLIK
Cijena za 50" model je oko 5500kn - KLIK
Ako netko ima ovaj TV neka napise par rijeci o dojmovima.
Ne isplati se više uzimat fulhd televizore.Kao prvo,sva tehnologija ide u4k,tako,da so pojedini televizori lošiji od prošlogodišnjih.Kao drugo,za iste ili još manje pare, dobijaš več prošlogodišnji 4k televizor.Pa sad šta se više isplati.
a bas si ga mislim uzet jer je na akciji u pevecu za 3.6k
Treba mi za igranje uglavnom da je slika dobra, cak ni input lag ne moa bit nizak kad ne igram online pa mi to nije bitno. znaci da je dobra slika i to je sve.
Još bolja je opcija, uzet prošlogodišnji model w705 ili 755.Ovaj model 655,nema ove godine interpolacijskog procesora.Tako,da je bolje uzet koji prošlogodišnji model.
budem onda vidio i za te modele w705 i 755
Ako si vec u potrazi za TV-om sve ovisi za sto ces ga koristiti koje ce mu biti namjene dali samo gledanje tv-a ili vise opcija.Moja preporuka da najvise obratis pozornost ako namjeravas igrati igre da gledas da mu je sto manji odziv odnosno input lag a ja mislim da su tu ponajbolji izbor LG i Sony za ostele proizvodjace nisam bas siguran ako ima netko bolju informaciju neka me ispravi.
Ako si vec u potrazi za TV-om sve ovisi za sto ces ga koristiti koje ce mu biti namjene dali samo gledanje tv-a ili vise opcija.Moja preporuka da najvise obratis pozornost ako namjeravas igrati igre da gledas da mu je sto manji odziv odnosno input lag a ja mislim da su tu ponajbolji izbor LG i Sony za ostele proizvodjace nisam bas siguran ako ima netko bolju informaciju neka me ispravi.
Za igre je najbolji Vizio,pa poslije večina Samsunga.
Pozdrav kolege,
trebao bih savjet oko kupovine televizora. Televizor mi treba za dedu, dakle naj jednostavniji lcd tv, bez smart-a, bez suvišnih bespotrebnih stvari.
Dijagonala ekrana od 102 do 110cm max. Cijenovno 2000 do 2500kn max. Ono sto bih jedino htjeo je da ima dvb-t2 prijemnik u sebi.
Philips ili Samsung mi se cine skroz ok? Jos bih i produljio garanciju na 5 godina i to je to. Prijedlozi?
Hvala unaprijed
edit: bitno mi je samo da se ne treba za godinu dana kupovati neke dodatne stvari nego da ima sve te najnovije gluposti u sebi da i sebi i dedi skratim muke. hvala
Pozdrav kolege,
trebao bih savjet oko kupovine televizora. Televizor mi treba za dedu, dakle naj jednostavniji lcd tv, bez smart-a, bez suvišnih bespotrebnih stvari.
Dijagonala ekrana od 102 do 110cm max. Cijenovno 2000 do 2500kn max. Ono sto bih jedino htjeo je da ima dvb-t2 prijemnik u sebi.
Philips ili Samsung mi se cine skroz ok? Jos bih i produljio garanciju na 5 godina i to je to. Prijedlozi?
Hvala unaprijed
edit: bitno mi je samo da se ne treba za godinu dana kupovati neke dodatne stvari nego da ima sve te najnovije gluposti u sebi da i sebi i dedi skratim muke. hvala
Ja bih ti preporučio Philips, zbog bolje slike.A tuner DVB-T2,imata oba.
Kupujem lcd televizor prvenstveno da zamjenim staru plazmu koja guta struju (200-300W). Budzet je do nekih 3500kn, velicina 40-43", FHD. Smart nije uvjet. 3D ne treba. A+ energetski razred pozeljan, dvb-t2 naravno. Za oko mi zapeo trenutno ovaj samsung zbog 5 godina i ostalih uvjeta koje zadovoljava.
P.S. televizor gori vise sati dnevno, klinci i ekipa gledaju. Ili TV ili streamovi iptv ili kodi opcenito :)
http://www.elipso.hr/audio__video/televizori/SAMSUNG-UE40J6272SUXXH/
Ima nesto bolje za te pare?
Hmm naso mrvicu bolji model: http://www.ekupi.hr/SAMSUNG-LED-TV-40J6302-Zakrivljeni-Full-HD-SMART-5-godina-jamstva-608609.aspx
Skuplji ali napredniji... :)
Da li se priključak za antenu na ovom televizoru nalazi na one connectu?
Da li se priključak za antenu na ovom televizoru nalazi na one connectu?
Imaš:
3×usb
1×ethernet rj45
4×hdmi 2.0.(arc,mhl,cec)
1×satelite in (main f type)
1×optical audio out
1×antenna (rf)
1×ci
A ovdje si malo pročitaj.
Pogledao sam i izgled da je na one connectu sto mi ne odgovara.
Da li se isplati ova razlika u cijeni, s tim da je Sony 5" manji...?
http://www.sancta-domenica.hr/led-tv-sony-bravia-kdl-50w755c.aspx - 5.399,10
https://www.svijet-medija.hr/art/televizor-grundig-55vle6620-bp-led-smart-tv-t2s2/71275 - 4.499,10
Hvala
"Ukrast" ću link od kolege jer i mene zanima ovaj Sony. 5g jamsta se dobije što mi je dosta bitno, a i na papiru izgleda dosta dobro.
Ako ima netko taj model ili je upoznat s njim, bilo bi lijepo da napišete iskustva.
Treba mi TV prvenstveno za sportske sadržaje i gaming, a ne mogu se nikako odlučiti da li sad uzeti nešto tipa tog starijeg Sonya na akciji (ili čak nešto jeftinije) ili uzeti TV srednje klase iz 2016. sa 4k rezolucijom? Ionako ću uglavnom gledati 720p sadržaj na njemu pa si mislim da nije još vrijeme za 4k. Je bio tko u sličnoj dilemi? Što ste odlučili? Ima li za cca 5k kuna nešto puno bolje od tog Sonya?
Pozdrav,
ja imam taj sony sony-bravia-kdl-50w755c.aspx vec 6 mjeseci idemo ovako redom:
- slika full hd (ne vidim potrebu za boljim ali o ukusima se ne raspravlja) je fantasticna cak i na nasem losem sportklubu (iskon ip tv) je vise nego odlicna, ovo bluray, digitalni signal , ps4 nemam sta govorit to na svakom radi savrseno, tv sam kupio tek kad su mi spojili "obicni" signal i kad sam se sam uvjerio da je slika sa našim signalom ODLIČNA (ovo odlična se odnosi na druge tv koje sam gleadao prije svega Panasonic, Philips, Samsung govorim o rangu i cijeni ovog sony-a, također sony ima šemu da ne puštaju signal nego ono snimljeno na stick pa sam morao u Sv. Nedelju da mi spoje nevjerojatno ali istinito)
- funkcije smart tv besprijekorne, opet nekome su možda nepotrebne kod mene u funkciji i smatram ih korsnim i zabavnim itditd
- netflix ugrađen ja koristim i prezadovoljan
- mirroring max tv to go arenasport hd na tv radi ko podmazano
Mane - auto dimming slika se zna zatamnit i posvijetlit kad moj sony misli da je to neophodno i zna se prevarit, može se isključit ali nekad i kad iskljucis on i dalje zatamni sliku ili posvjetli (iritirajuce ali ne radi to cijelo vrijeme nego kad ga "mune", ako prosurfaš vidjet ces da je to ajmo reci ucestala anomalija tog tv-a),također led svjetlo po sredini ekrana kad radi posvjetljuje pozadinu ekrana ali i to možeš isključit i nema problema
Zaključak- nisam imao bolji tv i da biram uzeo bih isti, takoder ima 5 god garancije i ako mi auto dimming dopizdi nosim u servis pa nek rijese u servisu
također sony ima šemu da ne puštaju signal nego ono snimljeno na stick pa sam morao u Sv. Nedelju da mi spoje nevjerojatno ali istinito)
Može pojašnjenje ovog. Nije mi skroz jasno.
Zanimljivo :D. Doduše, ja planiram gledati sadržaje sa računala 90% vremena, pa bih preživio i bez toga.
Ali kad već spominješ, bio sam u Elipsu u Varaždinu prije tjedan dana i baš mi je zapeo za oko jedan model iz Bravia serije (manji od ovog) jer je slika na HTV 2 izgledala odlično. Baš se dnevnik emitirao. Ni jedan od izloženih Sonya nije prikazivao promotivne materijale.
I Hexfire si se odlucio koji ces tv, i men je onaj SOny zapeo za oko.
Ne još, ali ako kupiš javi dojmove :D. Akcija traje do 31.05. pa imam vremena razmisliti, ali još uvijek nisam razriješio dvojbu da li Full HD ili 4k. Planirao sam prije EURA kupiti nešto, ali možda ipak pričekam LG modele u 2016. pa onda odlučim. Bome nisam pametan što napraviti.
Ne još, ali ako kupiš javi dojmove :D. Akcija traje do 31.05. pa imam vremena razmisliti, ali još uvijek nisam razriješio dvojbu da li Full HD ili 4k. Planirao sam prije EURA kupiti nešto, ali možda ipak pričekam LG modele u 2016. pa onda odlučim. Bome nisam pametan što napraviti.
Ako kupuješ televizor za par godina, onda svakako 4k.Pa uskoro se više ne isplati uzet fulhd televizor,pošto su scjene malo više, za solidan prošlogodišnji 4k televizor.
Sad da je cjena 100% viša onda svakako ne,a za dobrih 100-150 evra više,več dobijaš 4k televizor.I več pojedine modele 2016,dobijaš za 1000 evra,ili još manje zavisi od veličine,a večinu prošlogodišnjih modele za oko 850-900evra. A za fulhd televizor,još uvijek daš oko 750-800 evra.Pa sad neznam šta se više isplati.
Da li se isplati ova razlika u cijeni, s tim da je Sony 5" manji...?
http://www.sancta-domenica.hr/led-tv-sony-bravia-kdl-50w755c.aspx - 5.399,10
https://www.svijet-medija.hr/art/televizor-grundig-55vle6620-bp-led-smart-tv-t2s2/71275 - 4.499,10
Hvala
Ekipo, ima li tko kakvo mišljenje o ovome?
Hvala
pospanko sve ovisi o tome što tražiš od tv-a. Ako ti je bitna smart funkcija, Android je puno bolja opcija (puno aplikacija, igra, mogućnost korištenja svakakvih servisa). Ukoliko ti je važnija veličina a smart tek sporedna stvar, onda je Grundig ok izbor za male novce. Na njemu možeš recimo gledati youtube, netflix i raditi neko osnovno surfanje, dok na Androidu imaš mogućnost instalacije Kodija, Popcorn Timea i još mnoštvo aplikacija...
Ako kupuješ televizor za par godina, onda svakako 4k.Pa uskoro se više ne isplati uzet fulhd televizor,pošto su scjene malo više, za solidan prošlogodišnji 4k televizor.
Sad da je cjena 100% viša onda svakako ne,a za dobrih 100-150 evra više,več dobijaš 4k televizor.I več pojedine modele 2016,dobijaš za 1000 evra,ili još manje zavisi od veličine,a večinu prošlogodišnjih modele za oko 850-900evra. A za fulhd televizor,još uvijek daš oko 750-800 evra.Pa sad neznam šta se više isplati.
Ma i da i ne. Još uvijek imam doma 2 CRT telkeča koji će morati kad tad u penziju pa je neka logika da ću ovaj koji bi sad kupio prebaciti u drugu sobu za 2-3 godine, a sebi uzeti 4K (ili koji god K bude aktualan) TV. Prvo sam mislio uzeti neki prosječni Full HD za oko 500 eura, pa sam onda počeo razmišljati možda dati malo više pa uzeti već sad 4K, pa sam došao do toga da možda bolje uzeti odličan Full HD sad, a 4K onda kad sadržaj za isti stvarno bude rašireniji, a cijene puno niže. Tak da sad opet nemam pojma šta napraviti. U svakom slučaju mi u ovom trenutku sve iznad cca 5k kuna izgleda previše za dati jer planiram uzeti ovaj jači PS4 kad dođe u prodaju. A razmišljam si upiknuti i neki soundbar uz TV što je još 1-2k kuna, ali to nije prioritet.
Ma i da i ne. Još uvijek imam doma 2 CRT telkeča koji će morati kad tad u penziju pa je neka logika da ću ovaj koji bi sad kupio prebaciti u drugu sobu za 2-3 godine, a sebi uzeti 4K (ili koji god K bude aktualan) TV. Prvo sam mislio uzeti neki prosječni Full HD za oko 500 eura, pa sam onda počeo razmišljati možda dati malo više pa uzeti već sad 4K, pa sam došao do toga da možda bolje uzeti odličan Full HD sad, a 4K onda kad sadržaj za isti stvarno bude rašireniji, a cijene puno niže. Tak da sad opet nemam pojma šta napraviti. U svakom slučaju mi u ovom trenutku sve iznad cca 5k kuna izgleda previše za dati jer planiram uzeti ovaj jači PS4 kad dođe u prodaju. A razmišljam si upiknuti i neki soundbar uz TV što je još 1-2k kuna, ali to nije prioritet.
Pa ako nemaš para za 4k,onda uzmi fulhd.Ovdje nemaš šta razmišljat.
pospanko sve ovisi o tome što tražiš od tv-a. Ako ti je bitna smart funkcija, Android je puno bolja opcija (puno aplikacija, igra, mogućnost korištenja svakakvih servisa). Ukoliko ti je važnija veličina a smart tek sporedna stvar, onda je Grundig ok izbor za male novce. Na njemu možeš recimo gledati youtube, netflix i raditi neko osnovno surfanje, dok na Androidu imaš mogućnost instalacije Kodija, Popcorn Timea i još mnoštvo aplikacija...
Hvala.
Treba mi za birc, za gledanje MaxTV-a (većinom tekmi) i tu i tamo PS4.
jedna od novosti kod novog ps4 je i 4K output.
Dosta dobar i pucan tekst o dosta cestim pitanjima i nedoumicama kod kupnj TV-a.
===========================================================
https://www.nabava.net/clanci/vodici-za-kupovinu/vodic-za-kupovinu-televizora-2t6
jedna od novosti kod novog ps4 je i 4K output.
Znam, ali i tu će biti upscaling, a ne nativno izvođenje u 4K. A i radije bih igrao Full HD 60 FPS nego 30FPS upscale na 4K.
Pozdrav
imam lg plazma tv i doslo vrijeme za zamjenu pa mi zapeo ovaj model: http://www.elipso.hr/audio__video/televizori/PHILIPS-42PFS7189/
na njega bi isao ps4 pa me zanima ako ima tko iskustva sa tim modelom...moze i preporuka do te cijene dijagonale min. 102cm i smartTV
Ma hexfire na mukama sad, mislim si mozda je bolje za buducnost uzet 4k tv.
Pas mater ovaj mi se cini super za moje potrebe, igranje uglavnom.
http://www.sancta-domenica.hr/led-tv-samsung-ue40ju6472-uhd.aspx
Problem je sta mi netreba nista vece, a tv mi se cini dobar.