Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 50.664
|
čitano: 27.627.386
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
LCD TV ILI PLAZMA - vodič za odabir i kupovinu

Je li valjaju što Quadro tv?

Tražim tv da je do 1500kn max. pa..

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: LCD TV ILI PLAZMA - vodič za odabir i kupovinu
Ja bih ti preporučio nešto od ovog.
http://www.jeftinije.hr/Proizvod/3219974/audio-video/televizori/lcd-led-tv/lg-led-televizor-32lb561b
Ako si blizu Slovenije,onda idi i uzmi ovog.Za te pare odličan tv,boljeg nečeš dobit.U Sloveniji te dođe 2400 kuna.
http://www.jeftinije.hr/Proizvod/3874036/audio-video/televizori/lcd-led-tv/32-philips-32pft5500
14 godina
protjeran
Miki_16 kaže...

Je li valjaju što Quadro tv?

Tražim tv da je do 1500kn max. pa..

Ne valja ništa taj tv.

U Sloveniji dobiješ ovaj tv.

https://www.mimovrste.com/led-lcd-tv-sprejemniki/philips-led-tv-sprejemnik-32phh4100?v=772988

Za takve pare,čes stvarno teško,da dobiješ kakav fullhd tv

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2016 13:53 (garfield1).
14 godina

Ja nisam ni blizu Slovenije tako da otpada to :D

18 godina
Re: LCD TV ILI PLAZMA - vodič za odabir i kupovin

U skorije vrijeme namjeravam kupiti novi TV, kako sad stvari stoje predviđeni iznos je cca. 5500 do max 6500 kn.
Inače bi bez razmišljanja išao na neki od LG modela s obzirom da me trenutni LCD TV služi bez problema od 2008. god., ali je "problem" WebOS, malo sam isprobao i ne mogu baš reći da sam oduševljen, nekako mi je puno logičniji izbor Android platforma (Sony), zbog izbora igri (za klince).

Imaju li Sony televizori s Androidom podršku za PS3/PS4 kontroler "out of the box"?

A najveća mi je dilema da li ići na FHD ili UHD model...

Ne planiram TV mijenjati bar 5-6 god pa mi se čini da bi bilo bolje ići na neki FHD model pa još uštedite koju kunu i kupiti Nintendo Wii U ili ipak ići na UHD/4K model...

Što više razmišljam sve mi je teže odlučiti se :-o 

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2016 14:07 (Eyekool).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
14 godina
protjeran
Eyekool kaže...
U skorije vrijeme namjeravam kupiti novi TV, kako sad stvari stoje predviđeni iznos je cca. 5500 do max 6500 kn.
Inače bi bez razmišljanja išao na neki od LG modela s obzirom da me trenutni LCD TV služi bez problema od 2008. god., ali je "problem" WebOS, malo sam isprobao i ne mogu baš reći da sam oduševljen, nekako mi je puno logičniji izbor Android platforma (Sony)

Moram,da ti kažem ,da nije ni android savršen.Koliko radim sa tvjima, i pratim još  stranu scenu,ovog trenutka nema savršenog operativnog sistema.

Svi imaju poneke poteškoče.Tako,da šta,da ti kažem.Šta god ,da uzmeš, biče svejedno.

14 godina
protjeran
Re: LCD TV ILI PLAZMA - vodič za odabir i kupovin
Eyekool kaže...

Inače bi bez razmišljanja išao na neki od LG modela s obzirom da me trenutni LCD TV služi bez problema od 2008. god., ali je "problem" WebOS, malo sam isprobao i ne mogu baš reći da sam oduševljen, nekako mi je puno logičniji izbor Android platforma (Sony), zbog izbora igri (za klince).

Imaju li Sony televizori s Androidom podršku za PS3/PS4 kontroler "out of the box"?

A najveća mi je dilema da li ići na FHD ili UHD model...

Ne planiram TV mijenjati bar 5-6 god pa mi se čini da bi bilo bolje ići na neki FHD model pa još uštedite koju kunu i kupiti Nintendo Wii U ili ipak ići na UHD/4K model...

Što više razmišljam sve mi je teže odlučiti se :-o 

Možeš,da uzmeš 4k ,jer cjene osnovnih 4k modela su tu negdje kao malo bolji fullhd modeli.Tako,da zašto nebi uzeo 4k.A što se tiče samih, 4k filmova,neče biti još koju godinu ili dve ništ od toga.Ovo godine jeste,da dolaze neki filmovi,ali to če biti sve stariji filmovi.Mislim,da olazi oko40 filmova u 4k.A što se tiče

programa,neče biti još nekoliko godina u 4k kvaliteti.Tako,da sad sam odluči.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2016 14:21 (garfield1).
14 godina
protjeran

Tvrtke koje proizvode tv,su što se tiče tehnologije, prebrzi napram televizijama koje odajaju zemeljski signal i filmskim studiama.Tako ,da možete,da imate i 8k ,pa vam neče ništa pomoči.Za usporedbo normalan fullhd program bi trebao imat prjetok oko 20 -25 mbps,a u praksi još večina ima pretok signala oko 5-10mbps.Tako,da ti ne znači 4k ili 8k ništa,ako ne dođe do samog tvja signal koji bi trebao.Tako,da če to još potrajati par godina,da 4k zaživi na tv programima kako treba.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2016 15:19 (garfield1).

0 0 hvala 0
12 godina

Nakon što smo se ugodno družili ja i moja Panasonic plazma 42x10y,odlučio prodati ovu i kupiti novi,moderniji tv.Nakon dosta pretrage svi su ishvalili Sony 48w705,kao super slika,ovo,ono,sve kao super u tom cjenovnom razredu,Kupio,dofurao ga doma,a ono slika dobra,baš dobra ali samo kad sjediš drito ispred tv-a.Čim se malo pomakneš slika gubi kontrast,boje postaju mutna itd,itd.Rekao pa koji je ovo r...u,pa kaj moram gledat ravno ispred tv-a da imam dobru sliku,pa kaj se ne smijem malo pomaknut u stranu.Na kraju sam ga prodao jer nisam mogao to prožvakat.Sad sam bez televizora par dana i ne znam kaj da kupim da ima dobru sliku iz večih kuteva i da bude dobra crna.Možda opet plazmu,ali nema ih.Možda ima neko kakav savjet ali da doma ima taj tv,ne da je pročitao negdje,to nije mjerilo.Ugl.zajeb malo jači kod mene.Sretna Nova Godina svima.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2016 15:55 (9111963).

0 0 hvala 1
14 godina
protjeran
9111963 kaže...

Nakon što smo se ugodno družili ja i moja Panasonic plazma 42x10y,odlučio prodati ovu i kupiti novi,moderniji tv.Nakon dosta pretrage svi su ishvalili Sony 48w705,kao super slika,ovo,ono,sve kao super u tom cjenovnom razredu,Kupio,dofurao ga doma,a ono slika dobra,baš dobra ali samo kad sjediš drito ispred tv-a.Čim se malo pomakneš slika gubi kontrast,boje postaju mutna itd,itd.Rekao pa koji je ovo r...u,pa kaj moram gledat ravno ispred tv-a da imam dobru sliku,pa kaj se ne smijem malo pomaknut u stranu.Na kraju sam ga prodao jer nisam mogao to prožvakat.Sad sam bez televizora par dana i ne znam kaj da kupim da ima dobru sliku iz večih kuteva i da bude dobra crna.Možda opet plazmu,ali nema ih.Možda ima neko kakav savjet ali da doma ima taj tv,ne da je pročitao negdje,to nije mjerilo.Ugl.zajeb malo jači kod mene.Sretna Nova Godina svima.

Onda ti je izbira samo lg.

12 godina

Misliš neki Lg s Ips matricom?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
9111963 kaže...

Misliš neki Lg s Ips matricom?

Da.

12 godina

Hoču samo reči koja je ovo prevara s novim televizorima,da ne vjeruješ.lutrija kod panela,vidljivi kut koma...ma gadi mi se uopče nešto kupit kad vidim sve to.

0 0 hvala 0
15 godina
Sa VA panelom dobiješ odličan kontrast sa dubokom crnom, ali kut nije savršen. IPS ima dosta manji kontrast i crna nije crna, širok kut gledanja, ali se baš ne preporuča za TV. Plazma je nenadmašna u svakom pogledu i trebao si ostat na svom Panasonicu
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Točno,sad sam u potrazi ponovo za plazmom a oni nek prodaju svoje blještave kutije nekom drugom

14 godina
protjeran
9111963 kaže...

Točno,sad sam u potrazi ponovo za plazmom a oni nek prodaju svoje blještave kutije nekom drugom

Ako imaš dosta para, uzmi oled,još bolje nego plazma.

13 godina

da, bas ima para u rangu oleda sudeci po prijasnjem modelu sonija, uglavnom i IPS ima dobru crnu oni modeli koji imaju micro diming a da to radi kak spada

14 godina
garfield1 kaže...

Rekoh max. 1500kn a ne više ali hvala na pomoci

15 godina
neaktivan

Pozdrav, kupujem neki TV do 1000€. E sad... jako mi je bitan input lag, znači TV mi treba prvobitno za igranje na PS4. Po mogučnosti da bude 4K rezolucije. Smart opcije i 3D mi nisu bitne stavke. Dajte neke preporuke, radim u Njemačkoj tako da slobodno preporučite modele koji su dostupni samo vani.

PSN - Axtross
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Miki_16 kaže...
garfield1 kaže...

Rekoh max. 1500kn a ne više ali hvala na pomoci

Za te pare ne dobiješ ništa.Onda uštedi još 500 kuna,pa čemo ti poslije, tražit tv koji bi ti ogovarao.

10 godina
neaktivan

Pozdrav, 

jel se ovo isplati kupovati ili ima nešta bolje za te pare?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nema
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Emixman1 kaže...

Pozdrav, 

jel se ovo isplati kupovati ili ima nešta bolje za te pare?

Samsunga, da sam na tvome mjestu,nebi uzeo.Potraži nešto drugo.

14 godina
neaktivan
Garfield šta si popio ban na Hdteleviziji pa si došo tu pametovat opet, vidio sam da ti je Darko reko da ako te vidi da još daješ savjete tamo da ce te banat. XD
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
k1klop kaže...
Garfield šta si popio ban na Hdteleviziji pa si došo tu pametovat opet, vidio sam da ti je Darko reko da ako te vidi da još daješ savjete tamo da ce te banat. XD

Još sam tamo, nemoj da brineš. I nije bilo zbog savjeta,več zbog jednog posta.Tako,da opet govoriš na pamet.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2016 10:54 (garfield1).
15 godina
neaktivan

Moze pomoc.Zanima me kakav je ovaj philips. dns sam ga vidio u west gate-u za 3000kn. Vidim da se dosta spominje u tom cijenovnom rangu Samsung 40J5100, a nekako mi se svidja i 40JU6072 (zbog uhd-a). Kod mene se manje vise gleda standardni tv prijednos, ali bi tu i tamo pogledao neki filmi naravno spojio komp i odigrao neku igru. Isto me zanima kakave su smart mogucnosti ovih tv-a, odnosno dali mogu klasicno pretrazivati internet ili mogu jedino koristiti predinstalirane aplikacije koje dolaze s tv-om. Takodjer moze i neka preporuka u tom cjenovnom rangu (oko 3000kn). 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Da ne otvaram novu temu, pitati ću ovdje.

U nabavi sam zidnog nosača za TV. Riječ je o Philipsu PFK7179 55incha.

Sta bi bilo najbolje do nekih 300kn? Trebam li na sto posebno paziti? Zid na koji ide je od cigle.

Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pozz ekipa!

Išta od ovoga ili neka preporuka u tom rangu:

LG LED TV 42LF652V
LG 40UF778CM ,UHD REZOL
LED TV Samsung UE40JU6072 UHD
SAMSUNG LED TV 40J6302 
UHD mi nije presudan, možda bolje neki kvalitetniji FHD,,,ali u zadnje vrijeme sve više ima UHD-ova pa...
Hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
14 godina

Da li je po vama ovaj tv dobar mislim jel ovo neka prilika ?

Philips 32" Android Smart TV 32PFH5500/88 WiFi 8GB !!!http://www.olx.ba/artikal/18283489/philips-32-android-smart-tv-32pfh5500-88-wifi-8gb/

za 2600 kn

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2016 23:48 (kaw_liga).
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice