Koji iptv izabrati?

poruka: 1.054
|
čitano: 621.209
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Koji iptv izabrati?

Lp, zadnje dvije godine koristim TVVIET znam da su tada bili na glasu kao najkvaliteniji i najpouzdaniji.. Zanima me kakvo je sada stanje i sto je najpopularnije na trzistu jeli i dalje tu tvviet ili nesto drugo ? Najvise sportski kanali , arene sport klub i slicno , cijena nije problem samo da je kvalitetno i pouzdano , hvala

0 0 hvala 0
18 godina
Re: Koji iptv izabrati?

ja upravo koristim blackstar i katastrofa je, jucer liga prvaka svaku utakmica sam 2-3 puta morao prebaciti kanal i vratiti se na onaj koji sam gledao jer je zastekalo i nije se htjelo ucitati ponovno. trenutno mi je upaljen fener - roma, prvo poluvrijeme takoder 2 puta restart, drugo poluvrijeme od 60e minute negledljivo, apsolutno ne radi koliko god puta restartao i probao ponovno

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
15 godina
MaciStyle kaže...

Lp, zadnje dvije godine koristim TVVIET znam da su tada bili na glasu kao najkvaliteniji i najpouzdaniji.. Zanima me kakvo je sada stanje i sto je najpopularnije na trzistu jeli i dalje tu tvviet ili nesto drugo ? Najvise sportski kanali , arene sport klub i slicno , cijena nije problem samo da je kvalitetno i pouzdano , hvala

Meni je i dalje to glavna lista. Je da je bilo uspona i padova kroz zadnjih 7-8 godina koliko koristim, ali u zadnje vrijeme se ne mogu požaliti. A i paše mi ponekad da mogu imati dvije aktivne konekcije istovremeno.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Hexfire kaže...
MaciStyle kaže...

Meni je i dalje to glavna lista. Je da je bilo uspona i padova kroz zadnjih 7-8 godina koliko koristim, ali u zadnje vrijeme se ne mogu požaliti. A i paše mi ponekad da mogu imati dvije aktivne konekcije istovremeno.

Isto kod mene. Samo su spori kod odgovora kada ih se nešto pita.

Xbox: RENZOR GT 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice