Koji iptv izabrati?

poruka: 1.067
|
čitano: 623.817
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Koji iptv izabrati?

Lp, zadnje dvije godine koristim TVVIET znam da su tada bili na glasu kao najkvaliteniji i najpouzdaniji.. Zanima me kakvo je sada stanje i sto je najpopularnije na trzistu jeli i dalje tu tvviet ili nesto drugo ? Najvise sportski kanali , arene sport klub i slicno , cijena nije problem samo da je kvalitetno i pouzdano , hvala

0 0 hvala 0
18 godina
Re: Koji iptv izabrati?

ja upravo koristim blackstar i katastrofa je, jucer liga prvaka svaku utakmica sam 2-3 puta morao prebaciti kanal i vratiti se na onaj koji sam gledao jer je zastekalo i nije se htjelo ucitati ponovno. trenutno mi je upaljen fener - roma, prvo poluvrijeme takoder 2 puta restart, drugo poluvrijeme od 60e minute negledljivo, apsolutno ne radi koliko god puta restartao i probao ponovno

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
15 godina
MaciStyle kaže...

Lp, zadnje dvije godine koristim TVVIET znam da su tada bili na glasu kao najkvaliteniji i najpouzdaniji.. Zanima me kakvo je sada stanje i sto je najpopularnije na trzistu jeli i dalje tu tvviet ili nesto drugo ? Najvise sportski kanali , arene sport klub i slicno , cijena nije problem samo da je kvalitetno i pouzdano , hvala

Meni je i dalje to glavna lista. Je da je bilo uspona i padova kroz zadnjih 7-8 godina koliko koristim, ali u zadnje vrijeme se ne mogu požaliti. A i paše mi ponekad da mogu imati dvije aktivne konekcije istovremeno.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Hexfire kaže...
MaciStyle kaže...

Meni je i dalje to glavna lista. Je da je bilo uspona i padova kroz zadnjih 7-8 godina koliko koristim, ali u zadnje vrijeme se ne mogu požaliti. A i paše mi ponekad da mogu imati dvije aktivne konekcije istovremeno.

Isto kod mene. Samo su spori kod odgovora kada ih se nešto pita.

Xbox: RENZOR GT 1
17 godina
Koji iptv izabrati?

Koristim i ja TvViet na dvije adrese (djelim) ali je kod kolege kad se prebacio sa A1 na HT (optika), isti počeo blokirat iptv pa ne može na FireTV sticku preko TiViMate aplikacije više gledat. Rješenje koje mu je TvViet podrška ponudila jest da koristi njihov app i sad može gledat ali mu se njihov app nikako ne sviđa (naravno kome i bi nakon TiViMate-a). Ovo je potvrđeno i na mob-u, kad sam na njegovom WiFi-u ne mogu gledat iptv, čim se prebacim na mobilni net - radi. 
Pokušao sam mjenjat DNS na stick-u (na ruter ne mogu pristupit, zaključan na njihovu stranicu) ali bezuspješno, izgleda da blokiraju IP range poslužitelja.

Jel neko imao sličan slučaj a da je pronašao rješenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
VPN ne bi to riješio?

Da, njihov app nije baš "zgledan" kak se veli. Koristim samo na mobitelu povremeno. Tivimate je miljama ispred po funkcionalnosti, izgledu, svemu.

S vremenom i ja planiram na HT optiku, nisi me baš usrećio sa ovim.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina

Jel se to viet namjerno pravi mutav ili mi ne žele XC login dati da koristim svoju aplikaciju???
Mislim ono 2026, zaključavanje liste iza svoje aplikacije je nešto najgore što možeš napraviti. Da ne spominjem ako je loša aplikacija mogu i acc i serveri najebat kao žuti.

EDIT: 

JA
19:33 (22 minutes ago)
Korisnicko ime xxxxxxxxxx

TVVIET PODRSKA
19:39 (16 minutes ago)
Mi ne podrzavamo xtream codes. Mozemo vam napraviti stalker nalog za tivimate. Dovoljno je da nam posaljete vase korisnicko ime i lozinku i mi cemo vam kreirati

JA
19:40 (14 minutes ago)
🫣 Stalker u 2026??? Bože sačuvaj... Neka hvala... Odustajem od vas....

TVVIET PODRSKA
19:43 (11 minutes ago)
Ne mozemo slati liste korisnicima koji su tek dosli. U druge app, vam mozemo mi ucitati m3u listu. A mozete probati i nasu app, ona je u rangu sa tivimate. 🙂

JA
19:44 (10 minutes ago)
🤣🤣🤣🤣🤣 Dobar vic... za 120€ godišnje očekujem listu koju mogu svugdje stavit gdje mi se sviđa...

TVVIET PODRSKA
19:47 (8 minutes ago)
to me

xtreamcodes nije sigurna platforma i mi imamo vlastitu infrastukturu, te nase nove aplikacije koje smo razvili su puno naprednije i od xc i stalker. takodjer nikakve razlike u playerima koje koristite nema izmedju xc i stalker
Mi vama mozemo vratiti uplatu koju ste platili, ako vama ne odgovara nasa ponuda.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 20:28 (dj_renny).
16 godina

Odustao od Tvviet. Prave se mutavi a mogli su dobit dobru reklamu od reviewa od mene...

15 godina

Nemam pojma. Prije 7 godina sam ubacio njihovu m3u listu u TiviMate i nisam se osvrtao. Bitno da stvar radi kad mi treba. A dal je to Stalker, m3u, XC niti znam koja je razlika, niti me briga.

16 godina
Hexfire kaže...

Nemam pojma. Prije 7 godina sam ubacio njihovu m3u listu u TiviMate i nisam se osvrtao. Bitno da stvar radi kad mi treba. A dal je to Stalker, m3u, XC niti znam koja je razlika, niti me briga.

I još uvjek imaš m3u? Znači prave se mutavi...

16 godina
dj_renny kaže...

Odustao od Tvviet. Prave se mutavi a mogli su dobit dobru reklamu od reviewa od mene...

Mislim da ti je odg. Ne daju Liste novim ljudima, trebaš dulje biti korisnik. Reklama mu ne treba, puno korisnika već ima, posebno ovdje sa foruma.

16 godina
x18x05x kaže...
dj_renny kaže...

Mislim da ti je odg. Ne daju Liste novim ljudima, trebaš dulje biti korisnik. Reklama mu ne treba, puno korisnika već ima, posebno ovdje sa foruma.

Tko god daje 120€ za to smeće nije zdrav...

16 godina
dj_renny kaže...
x18x05x kaže...
dj_renny kaže...

Ja sam na reddevilu , 10+ god , same pohvale !

ire
14 godina
dj_renny kaže...

Preporuka za bolje? 

Ubi bene, ibi patria.
16 godina
dj_renny kaže...
x18x05x kaže...
dj_renny kaže...

Ja dajem i normalan sam. 

15 godina
Ja isto dajem, a ovo drugo dajem na procjenu stručnjacima.

Btw, nisam ni znao da su izbacili novu verziju aplikacije. Ja još imam onu prastaru sa velikim ikonama. Isprobao sam ovu novu jučer i sad to već je bliže nečem modernom.
16 godina
Et_Tu_Brute? kaže...
dj_renny kaže...

Preporuka za bolje? 

Izbora danas ko nikada prije... Prolistaj temu...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice