USB 2.0 DVB=T stik TV

poruka: 28
|
čitano: 16.912
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
USB 2.0 DVB=T stik TV

KUPIJO GA DANAS NESTO INSTALIRAO I NEMOGU NAČI NI JEDAN PROGRAM NA PRETRAŽIVANJU... MISLIM DA MI RAČUNALO JE PRE SLABO JER NA STIKU TJ KUTIJI PISE DA JE ZA ČETVORKU A JA IMAM TROJKU PENTIJUM

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.11.2010 21:40 (RADNIK).
Moj PC  
1 5 hvala 0
17 godina
protjeran
USB 2.0 DVB=T stik TV

Dobro da si napisao od kojeg je proizvođača stick, šta si instaliro i koju si antenu spojio.

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
USB 2.0 DVB=T stik TV

OVAKO KINESKI JE NISAM DOBRO USPIO INSTALIRATII DRIVER A HDTV JESAM I PROBAO NAC PROGRAME NA VANJSKU ANTENU RIBLJA KOST NISTA A IMAM NUTARNJU ISTO ZA TV NASAO PROGRAME A NA ZALOST NISTA SE NE VIDI ONU MALU KOJU SAM DOBIO SA STIKOM NISAM NI KORISTIO.... MOZDA MI TREBA NOVI DRIVER ZA INSTALIRAT? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: USB 2.0 DVB=T stik TV
RADNIK kaže...

OVAKO KINESKI JE NISAM DOBRO USPIO INSTALIRATII DRIVER A HDTV JESAM I PROBAO NAC PROGRAME NA VANJSKU ANTENU RIBLJA KOST NISTA A IMAM NUTARNJU ISTO ZA TV NASAO PROGRAME A NA ZALOST NISTA SE NE VIDI ONU MALU KOJU SAM DOBIO SA STIKOM NISAM NI KORISTIO.... MOZDA MI TREBA NOVI DRIVER ZA INSTALIRAT? 

- ako driveri nisu instalirani kako treba onda ništa ni od programa

- ako se radi o škart kartici s lošim tunnerom također ništa od toga

- ako ne udovoljava minimalnim zahtjevima, također ništa od toga

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.11.2010 8:09 (igy).
14 godina
neaktivan
USB 2.0 DVB=T stik TV

ZNAS LI KOJI DRIVER DA MI PODRZAVA KOMP DA NJEGA MOGU INSTALIRATI BEZ GRESKE A HDTV player JE DOBRO INSTALIRAN...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RADNIK kaže...

ZNAS LI KOJI DRIVER DA MI PODRZAVA KOMP DA NJEGA MOGU INSTALIRATI BEZ GRESKE A HDTV player JE DOBRO INSTALIRAN...

pravo pitanje je podržavaju li windowsi taj driver, a driver je često vezan za određeni uređaj pa tako moraš:

1. utvrditi koji je to točno dvb-t uređaj (model)

2. utvrditi koje windowse imaš

3. potražiti na cd-u koji si dobio uz uređaj postoje li driveri za windowse koje imaš

4. ako ne postoje na cd-u, provjeriti na internetu - službenoj stranici proizvođača, točan model i preuzeti te drivere

gotovi hdtv program kod nas ne postoji

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.11.2010 11:40 (igy).
17 godina
USB 2.0 DVB=T stik TV

Kao prvo piši malim slovima!

Daj podatke o DVB-T stick-u - proizvođač, model, itd., pa ćemo onda dalje vidjeti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
USB 2.0 DVB=T stik TV

EVO NEKOLIKO FOTKI O STIKU...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
USB 2.0 DVB=T stik TV
Netko je otkrio caps lock
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
protjeran
USB 2.0 DVB=T stik TV

Stvarno perfektne slike nema šta, mora da si fotograf po zanimanju.{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RADNIK kaže...

EVO NEKOLIKO FOTKI O STIKU...{#}

17 godina
USB 2.0 DVB=T stik TV

Ako te vidi F1-IVO {#}imati ćeš problema!!!{#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
USB 2.0 DVB=T stik TV

ta driver AP90035 BDA kad ga instaliram kaze da nece dobro raditi zna li tko na kojoj stranici ima drugi

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
USB 2.0 DVB-T Stik

trebam novi driver za usb stik jel ovaj kojeg sam dobio na  s njim nece da radi taj je AF9035 BDA DEVICE

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
USB 2.0 DVB=T stik TV

Da bih stavio sliku otidi pri dnu i odaberi -Dodaj sliku s racunala- klikni na kocku i pretrazi sliku koju zelis stavit a kad odaberes samo pri dnu odaberi -Prebaci - i to ti je to{#}.A nemoj kupovat kineske oni nisu dobri rade otidi u Ekran ili poznate trgovine s tehnikom i kupi malo skuplje a bar imaju poznate marke sticka i garanciju{#}.Jer i ja sam kupovao neke no name i nije nis radilo{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
USB 2.0 DVB=T stik TV
kakvu kocku;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: USB 2.0 DVB-T Stik
RADNIK kaže...

trebam novi driver za usb stik jel ovaj kojeg sam dobio na  s njim nece da radi taj je AF9035 BDA DEVICE

Pretpostavljam da imaš ovaj model USB-2812 DVB-T TV Receiver ili?

Što se drivera tiče, tu klikni KLIK, pa možeš skinuti driver i software.

Koliko vidim u manual-u minimum je PIV, a ti imaš PIII i mislim da je tu slaba karika

i da nećeš moći gledati TV sa tako slabim računalom tj. slabom procesorskom snagom.

Taj stick vrati gdje si ga kupio i uzmi neku internu karticu koja ima vlastitu hardware-sku akceleraciju (obradu podataka)

kako bi se rasteretio tvoj slabi procesor, mada ni tada nisam siguran da ćeš moći glatko vrtiti TV program.

Ili nadogradi procesor na neki jači/noviji pocesor (min. 2GHz kod PIV procesora), ako ti matična ploča podržava novije procesore (eventoalno uz novi BIOS).

16 godina
USB 2.0 DVB=T stik TV

I ja sam imao taj problem s xp, a sad koristim progdvb i nisam požalil http://www.progdvb.com/download_progdvb.html

Dobar je i Windows Media Centar na sednimci, ako imas sedmicu. Proc minamaln za 720x576 je 1500Mhz. a za hd 3000Mhz.

xd
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Overlord07 kaže...

I ja sam imao taj problem s xp, a sad koristim progdvb i nisam požalil http://www.progdvb.com/download_progdvb.html

Dobar je i Windows Media Centar na sednimci, ako imas sedmicu. Proc minamaln za 720x576 je 1500Mhz. a za hd 3000Mhz.

Da progdvb nije loš, ali on ima PIII na 0,86 GHz, tako da mu je tu najvjerojatnije problem.

16 godina

A imas li na tom matičnoj od PIII USB 2.0 port. Ako nemaš ne možeš pokrenut stik.

xd
14 godina
neaktivan
RE: USB 2.0 DVB-T Stik
IMAM TV USB STIK
17 godina
protjeran
USB 2.0 DVB=T stik TV

Jel ovaj

http://www.njuskalo.hr/pc-kartice/digitalni-tv-usb-stick-robustna-antena-daljinski-upravl-oglas-1730948

Ako hočeš da ti netko pomogne napiši nešto korisno a ne gluposti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
USB 2.0 DVB=T stik TV

uploadat cu ti sad BDA drivere. samo sec

probaj ovo http://www.4shared.com/file/jQx6e19k/BDA_drivers.html

Jahao sam pješice.
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 20:45 (luka_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
USB 2.0 DVB=T stik TV

DA POPUT TOGA

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Molim te ugasi caps lock skini nove bda drivere ja imam slican i radi normalno na win7 ali mi je komp jaci i ja mislim da se neces puno nagledat na p3
My Life Is A Very Serious Game...
14 godina
neaktivan
USB 2.0 DVB=T stik TV

A KAKVA JE TO TV KARTICA{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RADNIK kaže...

Isključi caps lock inače će bit ovaj tvoj smajlić iznad.

World Championships: 7, GP started: 268, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
16 godina
neaktivan
RADNIK kaže...

no kaj ve oces?

uploadal sam ti drivere, to instaliraj i spoji na vanjsku antenu jer inace nece nisat uloviti.

ta kartica je srot srotova.

Jahao sam pješice.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice