KUPIJO GA DANAS NESTO INSTALIRAO I NEMOGU NAČI NI JEDAN PROGRAM NA PRETRAŽIVANJU... MISLIM DA MI RAČUNALO JE PRE SLABO JER NA STIKU TJ KUTIJI PISE DA JE ZA ČETVORKU A JA IMAM TROJKU PENTIJUM
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobro da si napisao od kojeg je proizvođača stick, šta si instaliro i koju si antenu spojio.
OVAKO KINESKI JE NISAM DOBRO USPIO INSTALIRATII DRIVER A HDTV JESAM I PROBAO NAC PROGRAME NA VANJSKU ANTENU RIBLJA KOST NISTA A IMAM NUTARNJU ISTO ZA TV NASAO PROGRAME A NA ZALOST NISTA SE NE VIDI ONU MALU KOJU SAM DOBIO SA STIKOM NISAM NI KORISTIO.... MOZDA MI TREBA NOVI DRIVER ZA INSTALIRAT?
OVAKO KINESKI JE NISAM DOBRO USPIO INSTALIRATII DRIVER A HDTV JESAM I PROBAO NAC PROGRAME NA VANJSKU ANTENU RIBLJA KOST NISTA A IMAM NUTARNJU ISTO ZA TV NASAO PROGRAME A NA ZALOST NISTA SE NE VIDI ONU MALU KOJU SAM DOBIO SA STIKOM NISAM NI KORISTIO.... MOZDA MI TREBA NOVI DRIVER ZA INSTALIRAT?
- ako driveri nisu instalirani kako treba onda ništa ni od programa
- ako se radi o škart kartici s lošim tunnerom također ništa od toga
- ako ne udovoljava minimalnim zahtjevima, također ništa od toga
ZNAS LI KOJI DRIVER DA MI PODRZAVA KOMP DA NJEGA MOGU INSTALIRATI BEZ GRESKE A HDTV player JE DOBRO INSTALIRAN...
ZNAS LI KOJI DRIVER DA MI PODRZAVA KOMP DA NJEGA MOGU INSTALIRATI BEZ GRESKE A HDTV player JE DOBRO INSTALIRAN...
pravo pitanje je podržavaju li windowsi taj driver, a driver je često vezan za određeni uređaj pa tako moraš:
1. utvrditi koji je to točno dvb-t uređaj (model)
2. utvrditi koje windowse imaš
3. potražiti na cd-u koji si dobio uz uređaj postoje li driveri za windowse koje imaš
4. ako ne postoje na cd-u, provjeriti na internetu - službenoj stranici proizvođača, točan model i preuzeti te drivere
gotovi hdtv program kod nas ne postoji
Kao prvo piši malim slovima!
Daj podatke o DVB-T stick-u - proizvođač, model, itd., pa ćemo onda dalje vidjeti.
EVO NEKOLIKO FOTKI O STIKU...

Stvarno perfektne slike nema šta, mora da si fotograf po zanimanju.
EVO NEKOLIKO FOTKI O STIKU...
Ako te vidi F1-IVO imati ćeš problema!!!
ta driver AP90035 BDA kad ga instaliram kaze da nece dobro raditi zna li tko na kojoj stranici ima drugi
trebam novi driver za usb stik jel ovaj kojeg sam dobio na s njim nece da radi taj je AF9035 BDA DEVICE
Da bih stavio sliku otidi pri dnu i odaberi -Dodaj sliku s racunala- klikni na kocku i pretrazi sliku koju zelis stavit a kad odaberes samo pri dnu odaberi -Prebaci - i to ti je to.A nemoj kupovat kineske oni nisu dobri rade otidi u Ekran ili poznate trgovine s tehnikom i kupi malo skuplje a bar imaju poznate marke sticka i garanciju
.Jer i ja sam kupovao neke no name i nije nis radilo
trebam novi driver za usb stik jel ovaj kojeg sam dobio na s njim nece da radi taj je AF9035 BDA DEVICE
Pretpostavljam da imaš ovaj model USB-2812 DVB-T TV Receiver ili?
Što se drivera tiče, tu klikni KLIK, pa možeš skinuti driver i software.
Koliko vidim u manual-u minimum je PIV, a ti imaš PIII i mislim da je tu slaba karika
i da nećeš moći gledati TV sa tako slabim računalom tj. slabom procesorskom snagom.
Taj stick vrati gdje si ga kupio i uzmi neku internu karticu koja ima vlastitu hardware-sku akceleraciju (obradu podataka)
kako bi se rasteretio tvoj slabi procesor, mada ni tada nisam siguran da ćeš moći glatko vrtiti TV program.
Ili nadogradi procesor na neki jači/noviji pocesor (min. 2GHz kod PIV procesora), ako ti matična ploča podržava novije procesore (eventoalno uz novi BIOS).
I ja sam imao taj problem s xp, a sad koristim progdvb i nisam požalil http://www.progdvb.com/download_progdvb.html
Dobar je i Windows Media Centar na sednimci, ako imas sedmicu. Proc minamaln za 720x576 je 1500Mhz. a za hd 3000Mhz.
I ja sam imao taj problem s xp, a sad koristim progdvb i nisam požalil http://www.progdvb.com/download_progdvb.html
Dobar je i Windows Media Centar na sednimci, ako imas sedmicu. Proc minamaln za 720x576 je 1500Mhz. a za hd 3000Mhz.
Da progdvb nije loš, ali on ima PIII na 0,86 GHz, tako da mu je tu najvjerojatnije problem.
A imas li na tom matičnoj od PIII USB 2.0 port. Ako nemaš ne možeš pokrenut stik.
Jel ovaj
Ako hočeš da ti netko pomogne napiši nešto korisno a ne gluposti.
uploadat cu ti sad BDA drivere. samo sec
probaj ovo http://www.4shared.com/file/jQx6e19k/BDA_drivers.html
DA POPUT TOGA

A KAKVA JE TO TV KARTICA
A KAKVA JE TO TV KARTICA
Isključi caps lock inače će bit ovaj tvoj smajlić iznad.
A KAKVA JE TO TV KARTICA
no kaj ve oces?
uploadal sam ti drivere, to instaliraj i spoji na vanjsku antenu jer inace nece nisat uloviti.
ta kartica je srot srotova.