Tcom Max Tv - Neprofesionalnost,nebriga i laži zaključana tema

poruka: 81
|
čitano: 52.438
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Tcom Max Tv - Neprofesionalnost,nebriga i laži

Nerviraju me ovi ljudi.Svi seru po T-comu a vise od 80% ljudi

koristi uslugu T-com-a!Zato STFU i budi te sretni sto vidite nesto

a ne ko ove nase digitalne televizije pa vide 5 programa tu i tamo.

Ja sam zadovoljan ali vecina ljudi hoce za 100 kuna 100MB/s.E pa

idite u Francusku pa tamo ce te imati po 12MB/s!

born to be gamer
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Svi seru po tcomu jer je smeće.

Koristi ga 80% ljudi jer nemaju druge opcije ili su zatupljeni reklamama.

3.650 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina

e upravo to nemam druge opcije jer da imam otiso bi od njih naravno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

I programi, možda nije to na t comu ali history , CI i DoQ  imaju užasan prijevod koji kasni po 20 sekundi, daljinski isto, ne radi na obične baterije nego samo na ode s malo više miliampera (punjive nema šanse), nekad idem ono od prvoga programa do, naprimjer, 405 (provjeravajući šta je na drugim kanalima) onom crnom tipkom prema gore, dođe do 400 i dalje žaruljica trepće ali ne reagira...

a od danas nemogu s OK tipkom prebaciti na kanal koji odaberem tim crnim "joystickom"...

EDIT: da , VELIKA je istina da brzina interneta padne dok gledaš max tv, i to jako, a mi u dnevnoj sobi nemamo digitalnu pa zamisli kako je..., i da, nemaju svi problema ali na selu nije dobro na jednu banderu priključeno je 9 ili 10 kuća, sve se nagluno i svi kabeli se oštećulju po raznim žljebovima...imam onaj sivi prijamnik , atlanta mislim i nemože neko tvrdit da nije istina, jedino nemamo zamjerke za mehaničare koji uvijek dođu kad ne šljaka ili  na telefon i daju upute kako nešto naštelati...

SF-SN !!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2011 23:32 (Diplomirani pješak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Tcom Max Tv - Neprofesionalnost,nebriga i laži
Diplomirani pješak kaže...

I programi, možda nije to na t comu ali history , CI i DoQ  imaju užasan prijevod koji kasni po 20 sekundi, pa TO JE SRANJE OD T ŠROTA, daljinski isto, ne radi na obične baterije nego samo na ode s malo više miliampera (punjive nema šanse), nekad idem ono od prvoga programa do, naprimjer, 405 (provjeravajući šta je na drugim kanalima) onom crnom tipkom prema gore, dođe do 400 i dalje žaruljica trepće ali ne reagira...

a od danas nemogu s OK tipkom prebaciti na kanal koji odaberem tim crnim "joystickom"...

EDIT: da , VELIKA je istina da brzina interneta padne dok gledaš max tv, i to jako, a mi u dnevnoj sobi nemamo digitalnu pa zamisli kako je...

Ukoliko imaš neki jadni ruter onda da.Ja imam dva max-tva i brzina mi je uvijek jednaka.

Max  tv mi je štekao kada sam skidao nešto ali to je bilo sa starim ruterom.Sad imam onaj njihov novi i sve radi kao podmazano

14 godina
neaktivan

thomson st780, koji smo naknadno dobili jer onaj dlinkov sivi neki nije radio

EDIT: imaš 2 prijamnika ?  sused mi je dao jedan svoj pošto više nema maxtv ali nemogu ništa gledat jel to kodirano , zaključano ili šta ?

SF-SN !!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2011 23:04 (Diplomirani pješak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ovak,i ja bi presao  na neku drugu mrezu jel su ajde narem malo jeftiniji ali ovo kaj cujem od vas da vam stalno steka dsl i max prekida.....ja imam oboje i mozda u 4 god mi je veza pukla na par min,,,skupi su ali ja nemam nikakvih problema...brzina uvijek ista max radi do jaja osim laga na daljinskom i to je to..t srot po meni su najskuplji ali uvijek sve radi..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

EDIT: imaš 2 prijamnika ?  sused mi je dao jedan svoj pošto više nema maxtv ali nemogu ništa gledat jel to kodirano , zaključano ili šta ?

Dva maxtva moraš platit.Svaki dodatni uređaj ti je 300 kn plus 40 kn mjesečne naknade.

14 godina
RE: Tcom Max Tv - Neprofesionalnost,nebriga i laži
Whatever kaže...

Nije u redu i nije "logički" da padne.

T-com mora osigurati dovoljan bandwidth za svaki pojedini TV i za internet posebno.

znaci da ih ja mogu slobodno istracat zbog pada brzine?

inace imam novi router

http://www.slike.com/slike/screenkfk.jpg
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo mogu ja dati malo uvid u taj legendarni SZK (ne iz prve ruke). Naime situacija je takva da ekipa na slušalici ne smije prdnut od šefova. Kad netko traži nadređenog nepisano je pravilo, ali je kao da ga je Bog dao, da se NE SMIJE proslijedit poziv šefu. Dalje ekipa na slušalici nema nikakve ovlasti za mjenjanje tarifa, paljenje i gašenje usluga i slično. Sve se prosljeđuje intrenim mailom na višeg agenta koji to odrađuje/ne odrađuje. Prijave kvara se prosljeđuju na tehničare na terenu koji to odrađuju/ne odrađuju. Treća stvar, uvijek se mora proći procedura lampice, on/off, pričekajte 30 sec, pod prijetnju otkaza. Podrška se daje za 98, xp, Vista, 7, OSX i samo one routere koji se dobiju od T-coma. Stara Kasda u router modu iako ih skoro više nema ne daje se podrška. I to je to, sama ekipa na slušalici je najmanje kriva, sve se radi kako im se zapovjedi. Eventualne promjene dolaze internim mailom i moraju ih se držat ko pijan plota ili prijetnje otkazom uključujući da se mora pitat "mogu li vam još kako pomoći" i "hvala na pozivu, do slušanja".

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

šta je to diktatura ? kak sve to znaš ?

SF-SN !!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Dva maxtva moraš platit.Svaki dodatni uređaj ti je 300 kn plus 40 kn mjesečne naknade.

nije istina ja uzo... nist ne platiš .. plačaš 1. godinu 20 kn 2. godinu plačanja 40 kn mjesečno i ok je...

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
14 godina
neaktivan

ček jel baš moram kupit novi da bi gledo ? nemože susjedov pomoći ?

SF-SN !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ček jel baš moram kupit novi da bi gledo ? nemože susjedov pomoći ?

nikako... jer ti ne mogu puštat uslugu odnosno ne žele.. moraš plačat za dodatni stb i dobit novi, i onda čekat dok ti ne prekorje na centrali za 2 max-tv-a 

16 godina
Zvjerkan kaže...

nije istina ja uzo... nist ne platiš .. plačaš 1. godinu 20 kn 2. godinu plačanja 40 kn mjesečno i ok je...

Ti "uzo"??!!

O bože.Znam šta sam uzeo i šta sam platio tj šta još uvijek plaćam.Vrlo vjerojatno su nešto mjenjali.

Prvo bi trebao malo razmislit pa onda ovako komentirat

15 godina
neaktivan

I programi, možda nije to na t comu ali history , CI i DoQ  imaju užasan prijevod koji kasni po 20 sekundi, daljinski isto, ne radi na obične baterije nego samo na ode s malo više miliampera (punjive nema šanse), nekad idem ono od prvoga programa do, naprimjer, 405 (provjeravajući šta je na drugim kanalima) onom crnom tipkom prema gore, dođe do 400 i dalje žaruljica trepće ali ne reagira...

EDIT: da , VELIKA je istina da brzina interneta padne dok gledaš max tv, i to jako, a mi u dnevnoj sobi nemamo digitalnu pa zamisli kako je..., i da, nemaju svi problema ali na selu nije dobro na jednu banderu priključeno je 9 ili 10 kuća, sve se nagluno i svi kabeli se oštećulju po raznim žljebovima...

nije istina, ja sam na selu i sve 5, albis stb, gigaset ruter i sve šljaka .. daljinski perfektno upravlja sučeljerm ništ ne šteka niti kasni tako da kako kome i koja oprema, ako je atlanta u pitanju onda se ne čudim..

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2011 23:28 (Zvjerkan).
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
Zvjerkan kaže...

Ti "uzo"??!!

O bože.Znam šta sam uzeo i šta sam platio tj šta još uvijek plaćam.Vrlo vjerojatno su nešto mjenjali.

Prvo bi trebao malo razmislit pa onda ovako komentirat

ok pišem malo drljavo.. onak kak s frendovima pričam, al od ove godine je tako, a možeš uzet i da plačaš 40 kn mjesečno bez ugovora..

15 godina
neaktivan

ee da vam kažem što u dosta slučajeva dosta pomogne, onaj vod što vam ide od krova kuče pa je prespajan na kabel do vaše utičnise, promjenite ga.. jer gore na krovu oksidira žica u onim spojevima [kažem promjenite jer nije skup kabel], i da ove splitere sive male što isporučuju jako uništavaju konekciju, nezz zašt elekronika unutra je ok, no meni su kasnije isporučili neki malo veći s unutra namotajima i dost je težak i s tim se konekcija poboljšala... ugl imam 2 ova siva i svaki kad spojim linija ode u 3 pm...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

u redu. moje susjede su isto zvali i došao im je za  2 dana! svi su se iznenadili! :)znači tjedan dana to bi mogao bit četvrtak! a brzina interneta ti možda ovisi o tvojoj lokaciji starost modema model modema i korištenje više računala istovremeno i s tim da su istovremeno na internetu! ja imam jedno! a jedan moj frend je imao iste takve probleme (takvi su rijetki)i pozvao je tehničkara  iz t-coma i došao mu je smontirat,i više nema problema s tim 2 godine! meni su sad neki dan došli prespajat znači nema više onog splittera! nadam se da sam pomogao!!

josiprozman
15 godina
neaktivan
rožman josip kaže...

u redu. moje susjede su isto zvali i došao im je za  2 dana! svi su se iznenadili! :)znači tjedan dana to bi mogao bit četvrtak! a brzina interneta ti možda ovisi o tvojoj lokaciji starost modema model modema i korištenje više računala istovremeno i s tim da su istovremeno na internetu! ja imam jedno! a jedan moj frend je imao iste takve probleme (takvi su rijetki)i pozvao je tehničkara  iz t-coma i došao mu je smontirat,i više nema problema s tim 2 godine! meni su sad neki dan došli prespajat znači nema više onog splittera! nadam se da sam pomogao!!

odakle si onda ti, znači imaš voip, koji grad su to već napravili ili gdje :)

17 godina
moderator

bumpanje stare teme iskorišteno je za spamanje i rasprave koje nemaju veze s MaxTV-om

{#}

...
Moj PC  
1 2 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice