Tcom Max Tv - Neprofesionalnost,nebriga i laži zaključana tema

poruka: 81
|
čitano: 52.474
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Tcom Max Tv - Neprofesionalnost,nebriga i laži

Nemogu reći da sam imao većih problema sa T-Com-om. MaxTV sam kupio u ovo vrijeme prošle godine, slika je odlična, nemam štekanja... U četvrtom mjesecu sam zatražio HD paket (tada je još bilo besplatno), ali u Karlovcu to nije bilo dostupno (bar ne u mojoj ulici :( ). Evo zvao me prije nekoliko dana njihov tehničar da mi javi da je hd postao dostupan u mojoj ulici ja prihvatio i tjedan dana kasnije HD na tv-u Belji se

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
RE: Tcom Max Tv - Neprofesionalnost,nebriga i laži
Verbatim kaže...
genije_čudo_prirode kaže...

Haha...nije ti jasno kako se može produljit automatski...pa evo kad smo kod telekomunikacijskih firmi - ima VIP istu klauzulu u ugovoru (koju obrišu na tvoj zahtjev prije potpisa ?!?) tako da su se očito svi fino slično dogovorili.

Prije nego sam donio konačnu odluku o prelasku U Optimu, nazvao sam legedarni SZK i bio u T-com Centru, obje službe su potvrdile da nemam ugovornu obvezu ni na tel i aDSL. Možda je to zato jer je drugi ugovor na 1g. sklopljen preko korisničkih stranica...stvarno ne znam

kako je moguće automatizmom produžiti ugovor.S obzirom da živimo u "pravnoj" RH sve je moguće.

Ma u principu kod svih moraš potpisati ugovor da bi ti dali opremu za 1 kn tak da je to ok, ali ovo sa T-comom i automatskim produživanjem sam prvi puta čuo. U principu je ok po meni dobiti ruter koji bi ti inače naplatili 500 kn za 1 kn i onda koristiti usluge 12 mjeseci, no do sada sam se sa automatskim produženjem susreo samo kod VIP-a i to na 24 mjeseca, a i oni su (nakon mog uzvika u prenom centru ;-) bili voljni taj članak ugovora izbrisati. Naravno da bih sa automatskim produženjem izgubio pravo na "uređaj za 1 kn", smradovi. Trebao bi netko provjeriti u zakonu ili službi za zaštitu potrošača da li je moguće ovakve ugovore prijaviti nekome da se to proglasi nezakonitim, kao što i je.

Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
17 godina
neaktivan
genije_čudo_prirode kaže...

Ma u principu kod svih moraš potpisati ugovor da bi ti dali opremu za 1 kn tak da je to ok, ali ovo sa T-comom i automatskim produživanjem sam prvi puta čuo. U principu je ok po meni dobiti ruter koji bi ti inače naplatili 500 kn za 1 kn i onda koristiti usluge 12 mjeseci, no do sada sam se sa automatskim produženjem susreo samo kod VIP-a i to na 24 mjeseca, a i oni su (nakon mog uzvika u prenom centru ;-) bili voljni taj članak ugovora izbrisati. Naravno da bih sa automatskim produženjem izgubio pravo na "uređaj za 1 kn", smradovi. Trebao bi netko provjeriti u zakonu ili službi za zaštitu potrošača da li je moguće ovakve ugovore prijaviti nekome da se to proglasi nezakonitim, kao što i je.

Kod T-" Koma" sam odradio tri ugovara. Jedan na 2g i dva po 1g. s tim da samo prvi ugovor za 1kn sam dobio router Simens 515 i usb adapter za nekih 100kn.
Ok...izgleda da sam imao sreće.
Fer play nalaže kad ti istekne ugovor da te obavijeste, ali to je praksa u "normalnim" društvenim uređenjima

mladi ljudi na početku čine pogrešku, jer vide gdje je moć, postaju zli, sve za novac, sveti novac, prljavi novac, krvavi novac, oprani novac, zato neka se čudo desi, čudo osvještenja!
16 godina
protjeran

Nećete vjerovati što se dogodilo jučer predvečer.

Telefonski poziv of Tcom reginalnog tehičara !

U vezi navednih problema koje sam naveo u svom postu gore.

Vrlo stručno i vrlo ljudski mi je obajsno da Atlantica prijamnik ima problema sa daljiknskim te mi je naveo dva načina kako ga resetirati,

u veti zvuka čovjek kaže da sam jedan od rijetkih kojem atlantica radi preko HDMI kabela uopće,tako da sumnja na samu prijamnik u

vezi zvuka.Za HD je rekao da bi ga sam upalio na terenu i testirao (čovjek je htio doći odma ali samo taman odlazio iz stana)

U vezi brzine interneta - čim sam spomenuo da je brzina pala na 2mbit kad su mi testirali liniju na za HD signal - čovjek kaže:

'vjerovatno su vam zaboravili vratiti na 4mbit tjekom testiranja,da,evo 20.6-og su vam smanjili na 2 tijekom testiranja signala,a nisu vratili na 4...

evo sukundu da vam to vratim,eto ga' i eto sad mi je brzina na 4mbit,problem sa daljinskim je nestao nakon resetiranja,a problem sa zvukom se nije pojavio od jučer.

Ono što je najzanimljivije od svega - zašto baš jučer ? Zvao sam desetak puta službu za korisnike od početka travnja,i NIKAD me nisu kontaktirali sve do jučer

kad sam i postavio ovaj post na BOL,otprilike 3 sata naon posta na forumu - eto  poziva i PRVI puta da mi se nije muljalo i optuživalo moju liniju,

sumnjalo na moju upućenost,obećavalo..kažem,čovjek je ODMA htio doći i sam provjeriti svaki problem te eventualno odma ukljičiti i terstirati HD paket !

Slučajnost ? Ne znam :-)

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

Nazvo ih Oleg i zaprijeto im svojim Super Igrice High Kickom ako ti ne poprave vezu...

Every hole is a goal!
17 godina
neaktivan
QFlash kaže...

Vrlo stručno i vrlo ljudski mi je obajsno da Atlantica prijamnik ima problema sa daljiknskim te mi je naveo dva načina kako ga resetirati,

u veti zvuka čovjek kaže da sam jedan od rijetkih kojem atlantica radi preko HDMI kabela uopće,tako da sumnja na samu prijamnik u

vezi zvuka.Za HD je rekao da bi ga sam upalio na terenu i testirao (čovjek je htio doći odma ali samo taman odlazio iz stana)

U vezi brzine interneta - čim sam spomenuo da je brzina pala na 2mbit kad su mi testirali liniju na za HD signal - čovjek kaže:

'vjerovatno su vam zaboravili vratiti na 4mbit tjekom testiranja,da,evo 20.6-og su vam smanjili na 2 tijekom testiranja signala,a nisu vratili na 4...

evo sukundu da vam to vratim,eto ga' i eto sad mi je brzina na 4mbit,problem sa daljinskim je nestao nakon resetiranja,a problem sa zvukom se nije pojavio od jučer.

Ono što je najzanimljivije od svega - zašto baš jučer ? Zvao sam desetak puta službu za korisnike od početka travnja,i NIKAD me nisu kontaktirali sve do jučer

kad sam i postavio ovaj post na BOL,otprilike 3 sata naon posta na forumu - eto  poziva i PRVI puta da mi se nije muljalo i optuživalo moju liniju,

sumnjalo na moju upućenost,obećavalo..kažem,čovjek je ODMA htio doći i sam provjeriti svaki problem te eventualno odma ukljičiti i terstirati HD paket !

Očito ima neki T-Com tehničar malo višeg statusa u firmi na forumu :P

I ja već godinu dana koristim ADSL i dosada mi baš nijednom nije pukla veza, brzine su mi podigli među prvima i skida mi torrente brzinom i do 450 kB/s. Uslugom sam trenutno zadovoljan iako još nisam imao priliku suočit se s njihovim "briljantnim " tehničarima :)

Music is my life :)
17 godina
neaktivan
QFlash kaže...

Izgleda da citaju i pisu na  Bug Forumu :)

eXtreme overclocker
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2009 12:42 (benko).
16 godina
neaktivan

Meni redovito puca veza kad grmi. MaxTV redovito zašteka sa slikom pa moram čekat ili resetirat uređaj. Iskoristavaju svoj monopolisticki utjecaj bahatim cijenama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sto se tice DSL-a nikada nisam imao problema, a imam ga vec skoro (ako se ne varam) 5 godina.

Telefon nikad problema.

A, sto se tice MaxTV-a, to ima posebna priča. Naručio sam ga prosle godine u travnju (također je bila promotivna ponuda za 1 kunu), pazite u travnju!! I, kada mi je došao? Ove godine u svibnju (ja potpuno zaboravio na tom i kuca mi poštar na vrata s dvije kutije) - reko dobro, spojio ja to sve skupa, radi ali užasno sporo, internet mi se totalka usporio - reko necu se ja s tim zezati, sve spakirao u kutiju i fino im vratio u T-centar. Imam svoj satelit i zbogom ;)

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

meni recimo brzina je 2mbita,a rekli su da dizu na 4...

neko je imo problem kada su ono u prvih 3mj za 1kn besplatno mogli skidat...

u isto vrijeme i ja i bratic uzeli i on skinuo oko 10gb i 1kn platio a ja oko 30gb i to platio ohoho puno

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
QFlash kaže...

.....

Vrijeme monoplizma je iza T-"Koma". Sad im dolaze na naplatu računi iz tog doba.
Nakon ljeta sprema nam se apokaliptična ekonomska kriza (zapravo, mi smo već sad u toj krizi, ali ne smijemo rastjerati ono malo turista što su kod nas), tako da je svaki konzument njihovih usluga jako važan. Moj prijatelj radi kod njih u abuse službi, rekao mi je da prigovore od MPAA/RIAA tj. agencija (MediaDefender) koje rade za MPAA/RIAA spremaju u spam floder. Ispočetka su ih u e-mail-u upućivali na hrvatski pravosudni sustav, a sad su u spam folder-u.

mladi ljudi na početku čine pogrešku, jer vide gdje je moć, postaju zli, sve za novac, sveti novac, prljavi novac, krvavi novac, oprani novac, zato neka se čudo desi, čudo osvještenja!
16 godina
neaktivan

Bio sam na T-comu dosta godina.Ne mogu se žaliti na kvalitetu interneta,sve 5,ali to su takve cijene i takvi lopovi da nemaju srama.Svaki mjesec dolazio račun od 250-400 Kn makar ja bio na flatu.Na njihovim stranicama lijepo piše koliko šta košta i kako bi račun trebao izgledati,a ono spolovilo od ovce.Em nadoknada za brzinu em nadoknada za ovo pa za ono,pa za ove usluge pa za one,da popi*diš.Sada sam lijepo na optimi,i makar tu i tamo zna puknut veza,cijene su pristupačne.Na optimi za manju cijenu od T-comove imam 2x veću brzinu.

Da ne pričam o iskustvima sa T-mobileom.Dugo godina sam bio korisnik VIP-a i sve je bilo savršeno,dobra pokrivenost,jačina signala,nema primjedbe.I ništa,ja ovan,odlučio da se prebcim na T-com jer je većina frendova na T-comu pa sam mislio da ušparam koju kintu na pozivima i računima.Otišao sa starom u centar na cvjetnom,izabrao uređaj i sad je trebalo izabrat tarifu i te neke kerifeke.Meni lijepo maneken za pultom objasnio sve o tim tarifama i ja se odličio za tarifu 150,jer sma mislio da imam 150Kn limita na računu te kolko ja potrošim tolko platima a tako mi je i to smeće objasnilo kad na kraju mjeseca stiže račun od 200 i nešto kuna.U kući uzbuna stara se dere šta sam ja tolko zvao i nabijao tolki račun,već vadi nož iz kredenca da me prikolje a ja svim silama objašnjavam da nema šanse da sam toliki račun nabio jer sam slao sms-ove i tu i tamo nazvao nekog frenda.Nakon što se situacija smirila gledam ja račun kad ono 150Kn automatski moram plaćat svaki mjesec + ono što potrošim pozivima i porukama.

Sve je dobro što se dobro svrši,sada sam na optimi i na internetu i na telefonu(fiksnom) i puno smo uštedili na tom polju.Na mobilnom sam još uvijek na t-comu ali je ugovor istekao prošle godine pa sam na bonovima i sve pet.

Da ne pričam o onim patuljcima sa help deska i legendarim testiranjem lampica na routeru.Tolko sam ih puta zvao da sam se već isprakso i poznavao većinu sa SZK-a.Pozivi su ovako izlgedali:

SZK:"Dobar dan Petar na telefonu,kako vam mogu pomoći?"

Ja:"Ne radi mi internet.Sve mi lampice svijetle kako treba,već sam pingirao što se treba pingirat,otišao na 192.168.1.1 i provjerio da su sve postavke podešene prema pravlinim vrijednostima,router sam rebootao i provjerio da je username i šifra pristupa pravilno unesena.Koristim x model routera i spajam se žičn.Vrtim Windows XP.Ali se još uvijek ne mogu povezati na internet.

SZK:"Aha.Najbolje da mi to još jednom provjerimo.Molim vas provjerite da li sve lampice svijetle i da ni jedna ne trepće...."

Koliko sam toga je proživio sretan što nisam u vrapču završio

Također sam se sjetio jedne angedote koju mi je frend ispričao.Naime,nabavili su MaxTV i vidjeli da ništa ne valja i samo bacili novce.Stari od frenda poludio i nazvao T-Com:

"Ja sam ovo smeće od maxTV-a bacio van ispred kuće,samo se nadam da ćete bit brži od smetlara sutra ujutro"

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.7.2009 15:42 (dncrmt).

1 0 hvala 0
16 godina

eh...ovak :)...citam sve te fore s t-comom i nije mi jasna jedna stvar :D

kog ce vam vraga 100000 programa?

ehm nije da sad solim pamet :D ali...ekipa dobro kaze...hoces film...svi vi ovdje znate skinut film s neta i pogledati oces na kompu,tvu ili necem trecem,cetvrtom itd a ako nist drugo...a postoji videoteka i kino.

mi u zgradi imamo bnet...eh sad ne kuzim bas najbolje njihovu politiku ali...trebali smo potpisati ugovor (prije je to islo nekak prek domara (pojma nemam o detaljima niti me zanimalo tada a ni sada) ako zelimo imati njihove programe i stari (zidov) nije htio :D. e sad...fora je u tome da mi i dalje gledamo bnet osnovni paket najnormalnije(prije se o tome brinul domar tak da smo imali kabelsku tv u stanu od pamtivijeka)...ono...35 programa ili kolko vec i stizu nam uredno i racuni na adresu ali...0 KUNA!!! onak...fino upakirana uplatnica u lijepoj bijeloj kuverti zatvorena i sve super izgleda...otvoris 0 ( NULA ) KUNA!! reko ajd dobro suti i budi sretan...vjerojatno neka fora sa signalom za cijelu zgradu

kad sam bio na stanu na tvu je pisalo :D tv ubija drustveni zivot :) tak da...dajte vise ljudi naucite lekciju: NE UZIMATI MAX TV!!!

uglavnom...nacitao sam se hrpe i hrpe stvari o tome kak je t-com smece i sranje i svi smo to vec manje vise apsolvirali i poucen svim vasim pozitivnim/negativnim pricama ni ne pada mi na pamet uzeti max tv a starcima sam zaprijetio...uzmete li max tv odricem vas se prek narodnih novina, na  sto ce meni stari :D cim ugovor isteken otkazujem telefon i adsl :D hahahahaha....reko ajd ok. thx god na Bnetu pa cemo preci na njihov paket SAMO internet gdje mi ne treba i TELEFONSKA linija (i to onaj neki xcarnet ili sta li vec pa razvaljivati za 109kn mislim)

i jos samo da napomenem...nikad, ali nikad nisam imao problema sa adslom od t-coma (nikakvih pucanja ili sta ja znam kakvih cudesaa) a isto ga koristim vec valjda 3-4 godine ili sa telefonom...ukidamo ih jer si mali brat nezna reda kad se uhvati telefona,a da sad krenem pricati o 4 mobitela u kuci i recesiji :D nema smisla (iako ja radim tak da ajd...3 mobitela...mali brat nema mobitel ali ima srednji:D)

dakle ekipa...ne samo po forumu pisati da ljudima ne treba max tv nego i svim prijateljima napomenite da ne uzimaju max tv i oni nek napomenu drugim ljudima da ne uzimaju max tv itd itd itd do u 30 koljeno...ja znam da ja to radim...na kavi moje je pitanje...wtf...koji ce ti klinac maxtv? ja gledam na ovom svom bnetu...hrt1,2,rtl,nova,cmc,z1,h1,mtvadria i national geographic...ostalih neznam kolko programa ni ne vidim...ok..dosel je cinestar tv ali sve te filmove sam vec gledal tak da ono...

ajd ljudi na kavu i na druzenje a ne gubiti sate i sate buljeci u tv i presaltavati programe i pokusavati postaviti rekord u tome tko ce brze odvrtjet sve programe na maxtvu :D

najte nist zameriti :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

cemu pricat sa studentom ekonomskog fakulteta, ili hoteljerskog menadmenta u sluzbi zza korisnike Tshitare?

od kad sam to saznao pokusavam ih ne zvat i nikakve nove usluge trazit...

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dncrmt kaže...

Također sam se sjetio jedne angedote koju mi je frend ispričao.Naime,nabavili su MaxTV i vidjeli da ništa ne valja i samo bacili novce.Stari od frenda poludio i nazvao T-Com:

"Ja sam ovo smeće od maxTV-a bacio van ispred kuće,samo se nadam da ćete bit brži od smetlara sutra ujutro"

Svaka čast čovjeku.

Torrent je zakon!! S Linuxom dobiješ kuću, a s Windowsima samo prozore. Staistika: 4 žuta , 3 cr vena- obnavljam svakim novim kartonom
16 godina
neaktivan

@ big_guy

Moj susjed ima maxtv i njihov internet, njemu sve radi normalno osim interneta poslali svog glupog tehnicara da vidi jer mu taj dlink wireless na usbu pokvaren i mene mu lik to naopacke i nabije i zajebe sve se sjebe moj susjed je to odmah primjetio ali njegovi starci nemaju o tom blage dođe frajer vidi stvaro pokvaren je i jedva ga odvoji od tog produznog usb kabla i zamjeni im i morali platit 100kn usb i 100kn uslugu, i ja bi sad imao vjerojatno internet od t-coma(maxadsl) vjerojatno i maxtv, ali operateri su stvarno umobolni moj stari se svađao s njima svaki dan barem po 20min preko telefona jer je internet stalno bio za*eb*n i odtad je on  neznam ni sam sto uradio sam znam da je po****** i uzeo je Amis svega 3puta u cijele 2 godine je bilo problema......

[url=http://"http://www.mybannermaker.com/link.php?nurl=http%3A%2F%2Fbelisce-gaming.ucoz.com%2F"][img width=400 height=49]http://img3.imageshack.us/img3/8711/mybanner4a32b4bfe5e10.png[/img][
16 godina
neaktivan

Šta se svi čudite dok je t-com(ht) bio hrvatski nije bilo problema sad kad je njemački baš njih briga za nas.Svi se prema nama odnose kao prema "smecu" jer nismo u eu. Kak očekujete da t-com bude uspješan kad njemci upravljaju njime. Meni je još ostalo 7 mj do isteka nadam se da cu se prebacit na neš drugo.

0 0 hvala 0
17 godina

Decki i ja bih se izjadao, ali samo cu si podici tlak i necu moc prestat pisat... samo mogu rec da su im zaposlenici (moje iskustvo) bahati i prgavi do boli... Imam adsl (t-com) i nemam pun signal - naravno niti brzinu, download je uzasno spor... o t-comu mogu samo pisat najgore stvari. Od takvih se treba cim prije to bolje maknut, i pustit neka mlate praznu slamu kolko zele.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zeroname kaže...

Šta se svi čudite dok je t-com(ht) bio hrvatski nije bilo problema sad kad je njemački baš njih briga za nas.Svi se prema nama odnose kao prema "smecu" jer nismo u eu. Kak očekujete da t-com bude uspješan kad njemci upravljaju njime. Meni je još ostalo 7 mj do isteka nadam se da cu se prebacit na neš drugo.

A šta ćeš kako god okreneš,moraš 100Kn mjesečno iskeširat makar i ne podigao slušalicu.Samo što to u džep ide švabama a ne Hrvatima

oko za oko,pasta za zube
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2009 21:50 (dncrmt).
16 godina
QFlash kaže...

....

izgleda da nisam jedini!

danas u podne su zvali iz  t-coma i malo su se raspitali za vezu, plačamo za 10mbps, a dovode nam 6.5mbps (1.5km od centrale)...vele da će nam doći sve drugi tjedan provjeriti i popraviti....nije za vjerovati Cool (a nikakvo povečanje tijekom njihove akcije još....)

http://www.croelite.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2009 22:20 (Zayc_17).
16 godina
neaktivan

iako nisam imao problema s maxtv-om i internetom imao sam problem

1. računi- posto sam se preselio i internet i telefon su prebaceni na novu adresu ali je prvih godinu dana sve dolazilo na staru adresu a i jos uvijek se zna dogodit da ode na staru adresu

2. produženje ugovora- iako nije t-com vec t-mobile sve je to isto

6 mj. 2008.-odlucim produzit ugovor tako da bi jeftinije dobio mobitel i dođem kod njih sve u redu i pitam ja cisto onak iz znatizelje a sto bi bilo da nisam produzio ugovor(jer je ugovor zapocet 6/2006. i uzeo sam pretplatu 2 god. pa sam mislio nakon te 2 god. ugovor prestaje), a lik kaze da sam bzvz dolazio i da bi se sve to automatski produzuje

pa jbt kako sma bzvz dolazio

ostavim mu 2k kn i kaze mi jos da bzvz dolazim...ccc

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
17 godina
neaktivan

evo da i ja nesto dopisem...

prvi zahtjev za aktivaciju max-tv-a sam zatrazio oko nove godine....ok...cekajte 15-20 dana ..

nakon tik 15-20 dana zovem ja.. i govore mi da trenutno nemam tehnickih mogucnosti.... propusnost mi je slaba ( 7616 kbps (downstream) / 640 kbps (upstream) )

ok. pa koliko treba cekati da se problem rijesi? pa... cekajte 15-20 dana...

zovu oni mene za 15-tak dana pa mi vele da sad imam tehnicke mogucnosti i da trebam cekati koji dan.....

i nis od toga dok ja nisam ponovo zvao gdje mi opet kazu da nemam tehnicke mogucnosti..

i tako 6 puta... imam mogucnost ... nemam mogucnost..imam...nemam i svaki put me stavljaju na listu zelja (dakle storniraju zahtjev i stavljaju na listu zelja)

7. pozivom mi draga operaterka kaze da ne vidi razlog zasto meni max-max-tv jos nije aktivan kad od samog pocetka imam tehnicke mogucnosti te da napisem prigovor i posaljem mailom...

8. put mi opet govore da nemam tehnicke mogucnosti...

agonija se nastavlja i dan danas... dok neki susjedi iz mog nebodera dobivaju u roku od 15 dana od prvog zahtjeva , ne samo max-tv uslugu nego i max adsl kojeg ja koristim vec godinama

http://admin.schime-share.schime.operaunite.com/webserver_1/content/index.html

0 0 hvala 0
15 godina
Verbatim kaže...
naxeem kaže...

Hehe... ja čekam još nekoliko dana da im nabijem bananu. Ukidam i telefon i aDSL.

Naime, osim što su mi sami od sebe (navodno to ide po automatici) produljili ugovor za godinu dana, a sada je kasno da trošim novce na preduge i preskupe sudske sporove, vrlo su bezobrazni.

Nije mi jasno kako se može ugovor automatski produžit.....

U mom slučaju, nakon isteka ugovora imao sam samo acc, dakle bez ugovornih obveza.

Dva mjeseca sam se dvoumio da li prijeći ili ne u Optimu (bad reputacija na netu: navodno puca veza ....i sl. gluposti), no ipak sam prešao.

Sve je u redu, nema apsolutno nikakvih problema.

Jedina stvar koja mi se ne sviđa je Anex A. Naime, u trgovinama ima jako malo mrežnih uređaja koja podupiru Anex A.

To je istina i ja sam uzeo maxtv i slučajno išao u t-com par dana prije isteka probnog roka da bi mi teta našalteru rekla da ako se ne vrati prije 3 mjeseca to oni smatraju da ste zadovoljni uslugom te uzimate uređaj...... LOPOVI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Imam i ja po priče dve o t-comu ali bi stvarno bilo jaaaaaaaaaaaaaako dugo..

17 godina

Zanimljivo. Čini se da sam ja crna ovca ovdje Cool. Mene su nekoliko dana prije isteka probnog roka nazvali i pitali da li mislim imati i dalje maxtv i ako da, da ga ostavim, a ako ne da ga vratim.

to se dogodilo prije 15-ak dana

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.5.2010 13:37 (denix).

0 0 hvala 0
15 godina
denix kaže...

Zanimljivo. Čini se da sam ja crna ovca ovdje Cool. Mene su nekoliko dana prije isteka probnog roka nazvali i pitali da li mislim imati i dalje maxtv i ako da, da ga ostavim, a ako ne da ga vratim.

izgleda da su promijenli politiku... nije da sam izmislio znam iz vlastitog iskustva..

16 godina
protjeran

Ja sam već 4 godine koristim T-com,i dosad,ako se desio kakav problem,a bilo ih je,imam Max TV i ADSL,sve se riješilo.... Jednom mi je bio crko internet,i nije radio nikako,ja nazvao i prijavili kvar,onda su provjerili tam u centrali,da nije nešta,i zove me onda njihov tehničar i pita jel radi internet i ja kažem ne,zatim pita kada može doći kod mene kuć,ja mu kaže to i to vrijeme,čovjek došo,zamjenio neke kablove koji nisu valjali u onoj kutiji vani ispred kuće,stavio mi novi LAN kabal 10 metara,i dobio još Siemens SX763, prezadovoljan,odkad je to napravio nema više nikakvih problema već dobrih 9 mjeseci!

15 godina
neaktivan

jel možda ko zna odgovor na moje pitanej? zvali su me iz T-coma prije 3 dana u četvrtak pitali oću uzet max-tv na probnih 3 mjeseca ja sam rekao da može! rekla je želim vam puno zabave i užitka uz max tv! e sad mene zanima za kolko će to stić na moju adresu i kojom poštom(city express ili tak nešto) pls odgovorite! :)

josiprozman
16 godina

iz mog iskustva taj free max tv je laz. naravno nisu te prevarili jer na ugovoru koji ces potpisat da dobis to free ce ti pisat ako ne uzmes za daljnju uporabu ce ti naplatit tih 3 mjeseca a ako uzmes na dve godine odma poslije tih tri mjeseca ta tri ce bit free. moj deda je uzeo to pa su mu naplatili kad je vraco.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
rožman josip kaže...

jel možda ko zna odgovor na moje pitanej? zvali su me iz T-coma prije 3 dana u četvrtak pitali oću uzet max-tv na probnih 3 mjeseca ja sam rekao da može! rekla je želim vam puno zabave i užitka uz max tv! e sad mene zanima za kolko će to stić na moju adresu i kojom poštom(city express ili tak nešto) pls odgovorite! :)

mene su isto zvali.doslo mi je nakon tjedan dana.

moje pitanje.jeli uredu da kada gledam max tv da mi brzina interneta padne?

logicki gledano jest,ali zar oni nebi  trebali osigurat jos brzine a ne da ja placenu brzinu snizavam da bih gledao max tv

http://www.slike.com/slike/screenkfk.jpg
15 godina
neaktivan
rožman josip kaže...

Gle doče ti u roku od oko 7 dana zna nekad i duže.. jer je rok 30 dana.. tako da.. a dolati raznim dostavnim putevima peni je došlo HPB expresom il kak se to zove od HPB-a, to sad zadnje prije 2 mjeseca, a prije je Overseasom iako u zadnje vrijeme dosta reade s city ex-om... al to nema veze.. :)

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice