Satelitski prijemnik za laptop

poruka: 11
|
čitano: 5.019
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Pozdrav, 
guglao sam i našao razne prijemnike preko usb-a za laptop, no nisam nigdje vidio satelitsku. Zanima me da li oga uopće ima kod nas, i da li je uopće moguće te ako ima koji da se odabere i bi li bez problema radio na preformansama mog laptopa. Intel Core i5 4200U 1.6 ghz  2.30 ghz, nvidia geforce 740m i 4gb rama. Muka mi je više od streamova i slabog interneta, pa sam pokušao ovo tražiti. i da, zanimaju me programi tipa naše arene, sk1 2 3 , i sky sports ugl sportsi programi.
Eto pa bih vas molio ako imate kakvih ideja
Hvala 

0 0 hvala 0
17 godina

nema usb satelitskog sticka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

ako ima stariji laptop moze probat kombinaciju sa slike http://www.hwtools.net/jpg/PE3_D3.jpg ali sumnjam da je to prakticno

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Satelitski prijemnik za laptop

novi novi laptop

17 godina
neaktivan

Feniks kompjutori - AverTV Galaxy - stavljena je kriva slika, link na stranice proizvođača

Conrad - Terratec Cinergy S2, Terratec Cinergy S7 i PCTV DVB-S2 Stick

Računalo bi trebalo biti dovoljno snažno, a svi navedeni prijemnici zahtijevaju vanjsko napajanje (adapter se isporučuje s uređajem), tako da će ti biti potrebna slobodna utičnica.

It doesnt matter how beautiful your theory is, it doesnt matter how smart you are. If it doesnt agree with experiment, its wrong. - Richard P. Feynman
10 godina
neaktivan

Koje tu programe sve imam? I znaci bitna je samo uticnica haha :D

I da li bi sve radilo okej na mojim performansama, bez trzanja smrzavanja i slicno? Te kakva je slika

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.10.2014 15:25 (franearemki).
16 godina
odjavljen
franearemki kaže...

Koje tu programe sve imam? I znaci bitna je samo uticnica haha :D

I da li bi sve radilo okej na mojim performansama, bez trzanja smrzavanja i slicno? Te kakva je slika

Imaš one programe na koje okreneš tanjur od satelitske...

My name is Legion... For we are many!
17 godina
neaktivan

Radi se o digitalnim prijemnicima - slike ili ima ili nema, osim ako je signal na granici pa dolazi do kockanja. Koje programe imaš - ovisi kamo usmjeriš satelitsku antenu. Svi prijemnici podržavaju nekodirane kanale, a za kodirane će ti trebati Terratec S7 i CAM sa smart karticom (ostali navedeni prijemnici nemaju Common Interface utor za priključivanje CAM-a). Ako se ne koristi hardversko dekodiranje videa, računalo je sigurno dovoljno brzo za SD kanale, a trebalo bi biti dovoljno brzo i za HD kanale; upotrebom hardverskog dekodiranja videa neće biti problema s performansama - i Intelova i Nvidijina grafika podržavaju hardversko dekodiranje.

It doesnt matter how beautiful your theory is, it doesnt matter how smart you are. If it doesnt agree with experiment, its wrong. - Richard P. Feynman
13 godina

da li je moguce gledat kodirane programe bez te smart kartice na nacin na koji funkcionira dreambox?

0 0 hvala 0
17 godina
17 godina
neaktivan

Možda - osobno nemam iskustva s time pa ne mogu dati konkretan odgovor. Ovdje možeš naći card sharing klijentske pluginove za Windowse (HADU CCCam, Flycccam, ACamd, ...) i isprobati ih.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.10.2014 16:05 (hrx).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice