Pozdrav,
guglao sam i našao razne prijemnike preko usb-a za laptop, no nisam nigdje vidio satelitsku. Zanima me da li oga uopće ima kod nas, i da li je uopće moguće te ako ima koji da se odabere i bi li bez problema radio na preformansama mog laptopa. Intel Core i5 4200U 1.6 ghz 2.30 ghz, nvidia geforce 740m i 4gb rama. Muka mi je više od streamova i slabog interneta, pa sam pokušao ovo tražiti. i da, zanimaju me programi tipa naše arene, sk1 2 3 , i sky sports ugl sportsi programi.
Eto pa bih vas molio ako imate kakvih ideja
Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nema usb satelitskog sticka.
ako ima stariji laptop moze probat kombinaciju sa slike http://www.hwtools.net/jpg/PE3_D3.jpg ali sumnjam da je to prakticno
novi novi laptop
Feniks kompjutori - AverTV Galaxy - stavljena je kriva slika, link na stranice proizvođača
Conrad - Terratec Cinergy S2, Terratec Cinergy S7 i PCTV DVB-S2 Stick
Računalo bi trebalo biti dovoljno snažno, a svi navedeni prijemnici zahtijevaju vanjsko napajanje (adapter se isporučuje s uređajem), tako da će ti biti potrebna slobodna utičnica.
Koje tu programe sve imam? I znaci bitna je samo uticnica haha :D
I da li bi sve radilo okej na mojim performansama, bez trzanja smrzavanja i slicno? Te kakva je slika
Koje tu programe sve imam? I znaci bitna je samo uticnica haha :D
I da li bi sve radilo okej na mojim performansama, bez trzanja smrzavanja i slicno? Te kakva je slika
Imaš one programe na koje okreneš tanjur od satelitske...
Radi se o digitalnim prijemnicima - slike ili ima ili nema, osim ako je signal na granici pa dolazi do kockanja. Koje programe imaš - ovisi kamo usmjeriš satelitsku antenu. Svi prijemnici podržavaju nekodirane kanale, a za kodirane će ti trebati Terratec S7 i CAM sa smart karticom (ostali navedeni prijemnici nemaju Common Interface utor za priključivanje CAM-a). Ako se ne koristi hardversko dekodiranje videa, računalo je sigurno dovoljno brzo za SD kanale, a trebalo bi biti dovoljno brzo i za HD kanale; upotrebom hardverskog dekodiranja videa neće biti problema s performansama - i Intelova i Nvidijina grafika podržavaju hardversko dekodiranje.
da li je moguce gledat kodirane programe bez te smart kartice na nacin na koji funkcionira dreambox?
Možda - osobno nemam iskustva s time pa ne mogu dati konkretan odgovor. Ovdje možeš naći card sharing klijentske pluginove za Windowse (HADU CCCam, Flycccam, ACamd, ...) i isprobati ih.