Satelitski prijamnik

poruka: 8
|
čitano: 3.883
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Satelitski prijamnik DVB-T

Evo ovako.. Moj tata je odlučio kupit taj uređaj i sada možete mi preporučit neke do 250 kn a da imaju mogućnost snimanja. Hvala.

EDIT : Planiramo kupit to u Splitu.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: Satelitski prijamnik DVB-T

Za takav satelitski resiver trebat če izdvojit najmanje 700 kn.Za 250 kuna može jedva kupiti obični digitalni satelitski resiver koji nema nikakve dodatne mogućnosti.

15 godina
RE: Satelitski prijamnik DVB-T

Trebaš satelitski ili DVB-T ili kombinirani?

17 godina
neaktivan
Satelitski prijamnik

Nije bas jasan naslov teme. Hoces li sat prijamnik (DVB-S), zemaljski (DVB-T) ili kombinirani (combo).

Za taj iznos od 250 kn mozes uzeti jedino DVB-T, a od DVB-S prijamnika jedino eventualno neki Digimax (nikako ne preporucam).

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Satelitski prijamnik

jel mi mozete preporuciti neki prijamnik koja hvala njemačke programe ili americke ili tako nes... uglavnom svjetske

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Satelitski prijamnik

ja bi si isto uze neku satelitsku.naisao sam na ovo http://www.njuskalo.hr/satelitska-tv/dreambox-500-hd-original-oglas-1207514 moze netko malo pojasnit dali ja za to potrebna antena koliko programa lovi dali postoji mogućnost snimanja programa itd?? hvala!

pOtPiS
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Satelitski prijamnik
marino15 kaže...

ja bi si isto uze neku satelitsku.naisao sam na ovo http://www.njuskalo.hr/satelitska-tv/dreambox-500-hd-original-oglas-1207514 moze netko malo pojasnit dali ja za to potrebna antena koliko programa lovi dali postoji mogućnost snimanja programa itd?? hvala!

to ti je za satelitske kanale u SD i HD kvaliteti. nema smisla to kupovatzi ako ćeš spajati sa CRT TV. I ima još opcija gledanja svih kodiranih kanal preko CSa. dobra stvar ako će se iskoristit u potpunosti.

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
14 godina
odjavljen
Satelitski prijamnik

koje sve postoje zastite satelitskih programa,,i da li se moze s tim resiverom gledati programi koji su kodirani ovom novom zastitom nagrom 3?

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2011 23:40 (Nitro233).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice