Satelitska televizija

poruka: 4
|
čitano: 5.205
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Satelitska televizija / MaxTV Sat dvojba

Ljudi, korisnik sam dugogodišnji bnet 3D paketa i konačno mi ističe za 2 mjeseca ugovor. Zbog arenasport programskog paketa mi je namjera izvršit određene pretumbacije.

1. Uzeti amis 2u1 (tel+net) u kompi sa MaxTV Sat (osnovni + sportski paket). Ta parada bi me koštala 10 kn jeftinije nego što me košta bnet 3D.

2. Druga varijanta je konačno pokušati realizirati stare namjere instaliranja dgitalne satelitske tv. Nisam uopće upućen u to, šta je potrebno, koliko košta (reciever, tanjur i sve ostalo). Šta dobijam i je li povoljnije od prve varijante?

Ima li itko iskustava (siguran sam da ima korisnika satelita ovdje), ima li neki dobar web sa ponudom, objašnjenjima i cijenama satelita kod nas? 

Svakako ću napustiti Bnet iako sam itekako zadovoljan sa njihovim internet paketom i vratiti se na amis čiji sam bio prvotni korisnik 2u1. Internet im je jednako dobar uz manju cijenu. Jedino da se dokopat te arene sport - to je jedino što i gledam na šugavom tv-u {#}

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Satelitska televizija

1.Nisam siguran da mozes uzeti max satelitski, jel ga daju samo ako nemas uvjete za iptv max

2.Ako te zanima motorizirani komplet za jedan tv,sa montazom ispada nekih 1500kn ,ako mislis koristiti cs onda po cijeni od nekih 10E mjesecno mozes gledati prakticki sve na satelitu, u tom slucaju moci ces gledati samo srpsku arenu u polaris paketu posto je maxtv trenutno negledljiv ilegalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Satelitska televizija

Oh, nisam znao da nedaju MaxTV Sat ako sam u mogućnosti uzimati IPTV. Cijena tog SAT paketa mi je itakako prihvatljiva jer prvu godinu ne plaćam osnovni paket već samo sportski. Dakle 60 kn mjesečno. Tek drugu godinu plaćam 120 kn.

Ovo za 1500 kn platim jednom i nikad više ništa? Onda dalje idu oni kodovi i tako to, ako oću neke zaključane kanale? Meni je ideja bila samo nekako se dokopati Arenasport paketa ali uz izbjegavanje MAXTV i ADSL lihvarije. 

15 godina
neaktivan
Satelitska televizija

1500 ti je oprema samo, a otkljucavati programe mozes preko card sharinga, tvoj reciever je spojen na internet i sa servera koji mjesecno placas nekome ti skida sam kodove, stvar je ilegalna ali pogledaj na njuskalu card sharing.

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice